• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    KUKLIK: Ovšem teda maska a kola jsou trošku overpowered :) Jinak moc hezký!
    NILOR
    NILOR --- ---
    KUKLIK: neslusela by ji spis cerna? :)
    KUKLIK
    KUKLIK --- ---
    Tak v úterý si pro ní jedeme do Plzně do autosalonu.... bude přítulce hodně slušet... ;-)

LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    WASONE: u A3 sportback to jde rucne jen pomoci knofliku co jsou na pristrojovce.Oddalis to o 15tis km nebo 365dni :)

"To reset the standard display manually, switch off the ignition, then press and hold down the trip reset button beneath the speedometer. Turn the digutal clock reset button clockwise, and the trip display will now show 'service---' Depress the clock reset knob as required to alternate between individual services, however do not zero the display, otherwise incorrect readings will be shown"
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    tak to je parada, pocital jsem prumer 10, coz je pro me jeste rozumna hranice.
    dik!
    WASONE
    WASONE --- ---
    GULAZ: Můj tip je 8...zkušenost s 2.0 TFSI 147kW v TT je: po městě 9,5...dálkově to může jít i na 7,5...ale záleží jak se tomu šlape...klidně to může jít i o 3 litry výš v obou případech pokud to nešetříš
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Dokaze nekdo odhandout kolik prumerne papne motor 2.0TFSI 125kW v A6kombi?
    WASONE
    WASONE --- ---
    Má někdo v Praze diagnostiku pls? Potřeboval bych jenom vynulovat servisní interval po výměně oleje u Audi TT druhé generace.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Sehnal jsem moc pěknou černou A8 3.0 biturbo, 2007, ale potřebuju papíry. Nevíte o někom?
    CESKI
    CESKI --- ---
    NICKNAME: chtěl jsem takovou na svoje nové co mi příjde v dubnu.....ale příplateček :(
    KUKLIK
    KUKLIK --- ---
    NICKNAME: To je kráááása....
    WASONE
    WASONE --- ---
    EXAGE: 2.0 TFSI only
    WASONE
    WASONE --- ---
    NICKNAME: TOP! Šestka a ještě v RSu.. Nádhera!
    NICKNAME
    NICKNAME --- ---
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    EXAGE: Nebo 2.0 FSI ? :)
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Nemá někdo osobní zkušenost (porovnání) motorů 1.6 8V MPI 75kW a 1.6 FSI 85kW?
    SPUN
    SPUN --- ---
    KUKLIK: diky
    KUKLIK
    KUKLIK --- ---
    SPUN:
    Zkus se zeptat v Audi Krejcárek, tam se vždacky obracím já, když potřebuju něco rychle a levně sehnat.
    Tel.: 608 070 177
    SPUN
    SPUN --- ---
    Zdravim , nevíte náhodou kde by se daly sehnat poweflex silenbloky na Audi S6 C4. všude jsem hledal ale nenašel. Dik za info
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam