• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    DYNK: ja se nechci hrabat v aute chci auto ktere nepotrebuje zasahy a kdyz uz tak ty jednoduche lehce svepomoci :) jedno takove mam ale ta A6ka to neni :D
    DYNK
    DYNK --- ---
    FUTURAK: Nj, jestli se rad hrabes v autech, tak nekupuj nic z tohohle stoleti, to je jednoduchy:) Ja zas resim, ze pokud chce clovek auto aspon 2010 a chce, aby to nejak jelo, tak bez turba se uz clovek skoro neobejde.. holt takova je doba.
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    tak tu mam souhrn meho zivota s audi. kdo me zna vi ze mi proslo rukama velke mnozstvi aut a ted ziju hlavne amerikama. audina me zaujala hned od zacatku a jak interierem tak motorem, nicmene je to presne tak jak jsem si od zacatku myslel a po 25t km se mi vse potvrdilo. 4.2 V8 je uzasnej motor jen by potreboval lepsi auto. audi je proste nemeckej smejd moderni doby delanej na jednorazove pouziti a jakekoliv svepomocne servisni zasahy jsou co nejvic komplikovane aby to co nejvic lidi odradilo. je to velka skoda. auto prodavam protoze uz me nebavi sebemensi picoviny resit tak komplikovane jak jsem musel a doufam ze manzelku presvedcim na koupi neceho lidstejsiho. i kdyz bohuzel v modernim provedeni mi prijde ze uz neni nic pro nas autickare co radi auta funkcni doufajic ze kdyz dame potrebnou peci odmeni se funkcnosti nebo popripade jednoduchym zasahem. viz jsem posledne resil mechanizmus steracu ktery se prestal hybat. motorek pohoda chodil ale jedno hejbadlo ramena sterace proste kousnuty. to rozebrat byla akce na celej den. proste skoda. driv bych to neprodal ale rozebral a dal motor do neceho starsiho co se jeste tvarilo jako auto ale dneska uz me to nebavi. proste po VW BMW renaultu i audi patri do serie sracka pro ty co nemaj radi auta :D
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    PEPO: mam v aute couvaci kameru za 800 a funguje skvele jen jsem si na cocku dal rybioko nebot uhel je jedina vada cinskych smejdu. samo propojedi s origo audio video systemem netusim
    PEPO
    PEPO --- ---
    Ahoj, potřeboval bych poradit. Šéf (cizinec) by si chtěl do a5 (2010) pořídit couvací kameru. Na netu jsem našel kamery za cca 1800, ale v audi servisu mi řekli, že to jsou čínský šmejdy a že aby to fungovalo, tak to stojí cca 30000. Máte s tím někdo zkušenost? Aby to komunikovalo s origo audio/video systémem Audi.

díky
    KCN2
    KCN2 --- ---
    S_TU_DN_A: klasika....poslouchej motor zda nechrasti vacky, co je nejvetsi bolest teto motorizace, i kdyz dnes oprava se da udelat do 20 tis, dale vstrik. cerpadlo, jak auto startuje za studena, za tepla, no a pokud se jedna o automat tak zda drzi v kopci, nekope atd...automaty u techto modelu casto zlobi...jinak naprava atd ale o tom se asi nebavime
    S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    ahoj

omouvam se blbej dotaz, ale nemam bohuzel cas lustrovat internety, za chvilku se na auto jdu kouknout

našel jsem si audi A6 2,5 4x4
    rv 2000
    132kW

poradite prosím na co si dát pozor?

děkuji za rady
    DYNK
    DYNK --- ---
    nedavno jsem cetl o krejcarku, ze se tam stridaj dva - jeden vstricnej a druhej idiot. Tak je asi potreba to kdyztak zkusit i vickrat:)
    FETF
    FETF --- ---
    LUKACZECH: Krejcarek, na to jsem se chtel zrovna zeptat :) jsou tam rozumny? (Cenove)
    LUKACZECH
    LUKACZECH --- ---
    GANBOY: no za me bych doporucil audi vrakac Krejcarek, ale nejsou pruziny lepsi rovnou novy?
    WYMA
    WYMA --- ---
    GANBOY:
    něco sem kdysi kupoval tady:
    Vrakoviště Audi | levnedily.cz – Přišimasy, Praha-východ
    http://levnedily.cz/vrakoviste-audi
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    napada vas nekoho v praze/pobliz prahy dobrej vrakac pro audi?
    zkousim sehnat pruziny pro a4sedan 1996 rok
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    DYNK: 4.2 FSI je průser, osobně vyzkoušeno. 3.2 FSI na tom bude podobně.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    THERIDANE: tohle mi prijde realny... kolega to resi ted sice do skodilky ale vychazi to nekde kolem 20ti. Takze si nemyslim ze by to melo byt do toho audi nejak vyrazne drazsi...
    CESKI
    CESKI --- ---
    THERIDANE: Přiznám se jsem nepatral, ale ten kolega v mercedesů to mel do noveho. A ja mam nove 2013 sdalkovym.
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    CESKI: loni jsem posílal dotaz přímo Webastu, kolik by to stálo (bez DPH) do naftové A8 D3, a odepsali 16 540,- za železo, 1 440,- za hodinky a 4 800,- práce (dálku nechci)... plus spotřebák okolo, když se např. rozpadnou okoralý upínací pásky nebo plastový krytky
    CESKI
    CESKI --- ---
    MAWERICK: přidat nezávislé je vcelku darda.... mám jej od výroby a i tak to stálo 40K....kolega u mercedesu se ptal kolik by jej to stálo a řekli mu 2500EUR
    DYNK
    DYNK --- ---
    MAWERICK: Tiptronic by mel bejt v pohode. Problemovej byl Multitronic.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    DYNK: myslim ze jeste ne prave. Ze je to jeste tiptronic.
    No kazdopadne ty 2010 jsou vsechny fuc :) Takze to vypada tak na rok 08 - 09 spis :)
    akoukam ze podivne vyhodny jsou i v cr :) :
    Audi A6 2008 2.7 TDi 80764km Combi - prodej | AAA AUTO auto bazar
    http://www.aaaauto.cz/cz/audi-a6/car.html?id=63497759#leasingform

Ale jsou to Acka... Takze k tomu bych asi pristupoval s velkou rezervou...
    DYNK
    DYNK --- ---
    DYNK: s tim, ze ta pravdopodobnost, ze se tam posere vsechno je docela mala:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam