• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?

Pro nadsence a vlastniky krasavcu od nasich zapadnich sousedu :)
    rozbalit záhlaví
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    ANASTAZIA: Ha ha ha ne :)
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    BACCARA: kecas! Nevymenis za cabrio?:)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    moje Coupe
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    Nemate nekdo Autoradio podporujici Bose system do A8 D2? idealne s CD pac mi blbne menic. tzn ideal Chorus, Concert, atd...
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    Nezna nekdo nekho, kdo se dobre vyzna v tiptroniku? konkretne 5HP-24 v A8 4.2 220kW ABZ. Resim repas vs "udajne" perfektni prevodovku s novym hydromenicem. Cena stejna plusminus 25kkc.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    DYNK: dik
    DYNK
    DYNK --- ---
    LYNCH: pekny, tak at slouzi a dela radost!
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    DYNK: 1.9 tdi.dal jsem ted drazdany a zpet s kapelou.plne nalozeny+ 5 lidi + zaply klima a spotreba 6/100
    DYNK
    DYNK --- ---
    LYNCH: a co ze v tom mas za motor - 1.9?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LYNCH: dali my slevu na opravu u dveri a stahovani zadniho okna.takze 55k.udelam brzdy a musim rict ze sem velmi spoko
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VOY: Psal jsem, že je to tip. Je pravda, že v loterii taky můžeš vyhrát, ale jak moc je to pravděpodobné?
    VOY
    VOY --- ---
    PHAILO: Jak to poznas? Ja mam A3 z 2006, najeto ma 130. Kdybys ji videl taky bys rekl, ze ma urcite nalitano 350 jen tak protoze si to myslis? ;)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    vzal jsem ji.pak pisnu jak sem dopadl ))
    DYNK
    DYNK --- ---
    Btw 350tis mam ted na A4, ktera je o sedm let mladsi.. tim nerikam, ze tahle musi mit vic, ale proste kilometry pri tomhle stari jsou fakt jedno. Jde o to, co je na tom udelanyho a co ne.
    DYNK
    DYNK --- ---
    LYNCH: cebia certifikat ti zkontroluje kilometry podle stk provedenych po dotazeni do CR. Kdyz to nekdo stoci na hranicich, cebia nic nepozna. Mam zkusenost s www.autodna.com - vyjelo to u belgickyho auta vysledky z tamni stk i fotky z inzeratu, kdyz to v belgii nabizeli na prodej. Vypis stoji myslim 6 EUR. Otazka je, jestli to u takhle staryho auta mam smysl - maximalne, ze bys zjistil, jestli se to nekdy neprodavalo nabourany.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    PHAILO: ok
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LOJZAK: tak pocitam s tim ze to ma vic a taky si rikam ze zrovna z rakouska by to mohlo mit i dobrej servis.a co zen cerbia certifikat?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    LYNCH: Je to stará plechovka, co určitě má víc, než 213 tisíc. Tipoval bych spíš tak 350. Takže chybu neuděláš, pokud počítáš s tím, že cokoliv na tom autě může být ve fázi smrti.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    LYNCH: moc nechapu proc kurna lidi porad sahaj na ten tachometr...219? to ne :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    http://www.tipcars.com/audi-a4/audi-a4-28915429.html#photogallery zdravim zitra se jdu podivat na tuhle a4, bazar mi prijde seriozni. chtel jsem se zeptat na Vas nazor.diky
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Tak jsem si udelal radost.

Obdaroval jsem auto chipem od Dieselpower a je to parada.
    Mel jsem na ne dobry reference a nezklamali. Jsou to absolutni profici a i kdyz je cena asi nejvyssi na tomhle trhu, tak ta kvalita tomu odpovida. Profi prace, prijemny jednani, individualni pristup, fakt nemam co vytknout.

Puvodne jsem mel prijet, behem 4h nachipovat, promerit, doladit a zase odjet. Bohuzel se ukazalo, ze auto uz chipnuty je a to dost prasacky (zvednutej vykon, ale dost nevhodnym zpusobem) a zaroven problem s DPF filtrem. Takze jsem odjizdel s tovarnim nastavenim (paradoxne s nizsim vykonem nez jsem prijel:) s tim, ze za 14 dni se vymeni fitr a chipne se to.
    To trvalo sice dva dny, ale konecne to je v cajku. Cena se sice dost vysplhala, vzhledem k vymene filtru (origo audi filtr 45K, coz nemelo cenu, takze druhovyroba za 13K), ale spokojenost maximalni.

Tady je porovnani oproti predchozimu chipu:
    https://goo.gl/photos/EgXzGYYrE3dvK4Sv5

a tady puvodni tovarni hodnoty:
    https://goo.gl/photos/ixYfY211F9vhRpK27

Takze jestli nekdo premejslite o chipu, tak jedine DP;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam