• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    http://www.tipcars.com/audi-a4/audi-a4-28915429.html#photogallery zdravim zitra se jdu podivat na tuhle a4, bazar mi prijde seriozni. chtel jsem se zeptat na Vas nazor.diky
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    Tak jsem si udelal radost.

Obdaroval jsem auto chipem od Dieselpower a je to parada.
    Mel jsem na ne dobry reference a nezklamali. Jsou to absolutni profici a i kdyz je cena asi nejvyssi na tomhle trhu, tak ta kvalita tomu odpovida. Profi prace, prijemny jednani, individualni pristup, fakt nemam co vytknout.

Puvodne jsem mel prijet, behem 4h nachipovat, promerit, doladit a zase odjet. Bohuzel se ukazalo, ze auto uz chipnuty je a to dost prasacky (zvednutej vykon, ale dost nevhodnym zpusobem) a zaroven problem s DPF filtrem. Takze jsem odjizdel s tovarnim nastavenim (paradoxne s nizsim vykonem nez jsem prijel:) s tim, ze za 14 dni se vymeni fitr a chipne se to.
    To trvalo sice dva dny, ale konecne to je v cajku. Cena se sice dost vysplhala, vzhledem k vymene filtru (origo audi filtr 45K, coz nemelo cenu, takze druhovyroba za 13K), ale spokojenost maximalni.

Tady je porovnani oproti predchozimu chipu:
    https://goo.gl/photos/EgXzGYYrE3dvK4Sv5

a tady puvodni tovarni hodnoty:
    https://goo.gl/photos/ixYfY211F9vhRpK27

Takze jestli nekdo premejslite o chipu, tak jedine DP;)
    FETF
    FETF --- ---
    DYNK: Jo, tak je to popravde vstricnej idiot.
    GARGAMELIX
    GARGAMELIX --- ---
    Zdravím,
    budeme točit jeden spot na polepy a sháníme někoho, kdo by si nechal polepit auto zdarma. Sháníme ideálně třídvéřák který není starší než šest let. VW scirocco, 3dv Golf, nová Fabia, Audi TT, BMW atd.
    pište případně na email: tomass@post.cz
    Díky
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    DUALCHANNEL: konkretne tedy mi jde o to, ze diagnostika uz je je cajku, g28 senzor na klice vymenen, druhej zda se dobrej. Dostal jsem se pres orig. immo, dodatecnou kobru jsem bypasoval, cerpadlo tlaci, civky vsechny temer nove a promerene a stejnak mi nejde stava do svicek a nenastartuju. Nejde mi ani nahon na otackomer, kdyz tocim starterem. Nevedel by jste nekdo?
    DUALCHANNEL
    DUALCHANNEL --- ---
    ahoj, najde se tu nekdo kdo rozumi 2,6 mpi, 110kw ABC?
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    DYNK: je to avant 4.2 V8 2002 ale uz model 2003 coz jsou prave ty mechy vzadu rozdil. motor super lpg sekvence. prevodovka super ale uz je naprasklej rozjezdovej kos coz je nemoc vsech 4,2 motoru. nastesti to neni draha oprava. proste to obcas pri rozjezdu kopne. ma to tazny cerna kuze bose hudba. chci za to 85t coz je adkvatni k zavadam. resp jsem nic jinyho ze ty prachy nevidel :)
    DYNK
    DYNK --- ---
    FUTURAK: a to bud rad, ze te nepotkala tak tezka zavada jako praskla zarovka:) U bixenonu kvuli tomu musi naraznik dolu.. ja nechal vymenit vsechny zarovky najednou radsi.. a s vymenou jsem otalel tak dlouho, dokud neprestaly svitit obe parkovacky a jedna strana denniho sviceni.

Za kolik jde ta tvoje do sveta? V jakym stavu je prevodovka?
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    DYNK: na ty sterace to ti muzu dat podrobny navod :) presne ty pouzite materialy jsou ten velky problem a i vyndani ac nakonec slo relativne dobre mi proslo trosku tezkopadne. resil jsem druhou elektrickou saharu ktera se v aute moc nepouziva a ma tendence umirat a samozrejme musis rozebrat moc veci abys to slusne vyndal. klapky topeni ktere se pro foukani na nohy kously a porad foukali teplo. sklapeni zadnich sedacek byl taky porod protoze proc delat jednoduchy mechanizmus kdyz to jde slozite atd. nejhorsi ne nemoznost pouzit jakekoliv druhovyroby nepriklad ja mam zadek na mechach a ty fungovali dobre ale tlumice umreli a samozrejme u audi nehrozi moznost koupit tlumice zvlast jen mech i s tlumicem a jeden stoji 22t a nejde koupit jinak nez original. proste me stve ze se snazej vsechno delat nesmyslne drahe.

ja jezdim stejne starym fordem dodavkou americkou najel jsem minulej rok 48t km po cely evrope a az ne jednu vystrelenou svicku kterou jsem poresil na miste a oprava stala 1500kc jsem delal jen beznou udrzbu. cepy desticky atd. nic nestalo vic nez dily na obyc starou felicii a vse kupuju znackove a nove.
    DYNK
    DYNK --- ---
    FUTURAK: jo, ja ti rozumim. Ja takovyhle veci ale resim u svyho servisaka, kterej si za to rekne par stovek a me usetri den casu. Jemu to netrva tak dlouho, protoze to je jeho denni chleba a oba jsme spokojeny. Postup na ten mechanismus steracu jsem studoval tuhle zimu, lehce se mi zpomalily.. a sam bych se do toho nepoustel, pokud bych vylozene nechtel stravit den manualni praci. Ze je to tam vyreseny nahovno, je jasny.. ocel s hlinikem uvita kazdou prilezitost ke srustu:) A cos na ty Audi jeste resil? Abych vedel, co me ceka:)

Stejne si myslim, ze pokud poridis podobne stary auto, tak proste na takovyhle veci narazet budes a ten svuj seznam znacek nahovno se ti bude vesele rozsirovat:)

Jakej rocnik mas to spolehlive svepomoci lehce opravitelne auto?
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    DYNK: ja se nechci hrabat v aute chci auto ktere nepotrebuje zasahy a kdyz uz tak ty jednoduche lehce svepomoci :) jedno takove mam ale ta A6ka to neni :D
    DYNK
    DYNK --- ---
    FUTURAK: Nj, jestli se rad hrabes v autech, tak nekupuj nic z tohohle stoleti, to je jednoduchy:) Ja zas resim, ze pokud chce clovek auto aspon 2010 a chce, aby to nejak jelo, tak bez turba se uz clovek skoro neobejde.. holt takova je doba.
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    tak tu mam souhrn meho zivota s audi. kdo me zna vi ze mi proslo rukama velke mnozstvi aut a ted ziju hlavne amerikama. audina me zaujala hned od zacatku a jak interierem tak motorem, nicmene je to presne tak jak jsem si od zacatku myslel a po 25t km se mi vse potvrdilo. 4.2 V8 je uzasnej motor jen by potreboval lepsi auto. audi je proste nemeckej smejd moderni doby delanej na jednorazove pouziti a jakekoliv svepomocne servisni zasahy jsou co nejvic komplikovane aby to co nejvic lidi odradilo. je to velka skoda. auto prodavam protoze uz me nebavi sebemensi picoviny resit tak komplikovane jak jsem musel a doufam ze manzelku presvedcim na koupi neceho lidstejsiho. i kdyz bohuzel v modernim provedeni mi prijde ze uz neni nic pro nas autickare co radi auta funkcni doufajic ze kdyz dame potrebnou peci odmeni se funkcnosti nebo popripade jednoduchym zasahem. viz jsem posledne resil mechanizmus steracu ktery se prestal hybat. motorek pohoda chodil ale jedno hejbadlo ramena sterace proste kousnuty. to rozebrat byla akce na celej den. proste skoda. driv bych to neprodal ale rozebral a dal motor do neceho starsiho co se jeste tvarilo jako auto ale dneska uz me to nebavi. proste po VW BMW renaultu i audi patri do serie sracka pro ty co nemaj radi auta :D
    FUTURAK
    FUTURAK --- ---
    PEPO: mam v aute couvaci kameru za 800 a funguje skvele jen jsem si na cocku dal rybioko nebot uhel je jedina vada cinskych smejdu. samo propojedi s origo audio video systemem netusim
    PEPO
    PEPO --- ---
    Ahoj, potřeboval bych poradit. Šéf (cizinec) by si chtěl do a5 (2010) pořídit couvací kameru. Na netu jsem našel kamery za cca 1800, ale v audi servisu mi řekli, že to jsou čínský šmejdy a že aby to fungovalo, tak to stojí cca 30000. Máte s tím někdo zkušenost? Aby to komunikovalo s origo audio/video systémem Audi.

díky
    KCN2
    KCN2 --- ---
    S_TU_DN_A: klasika....poslouchej motor zda nechrasti vacky, co je nejvetsi bolest teto motorizace, i kdyz dnes oprava se da udelat do 20 tis, dale vstrik. cerpadlo, jak auto startuje za studena, za tepla, no a pokud se jedna o automat tak zda drzi v kopci, nekope atd...automaty u techto modelu casto zlobi...jinak naprava atd ale o tom se asi nebavime
    S_TU_DN_A
    S_TU_DN_A --- ---
    ahoj

omouvam se blbej dotaz, ale nemam bohuzel cas lustrovat internety, za chvilku se na auto jdu kouknout

našel jsem si audi A6 2,5 4x4
    rv 2000
    132kW

poradite prosím na co si dát pozor?

děkuji za rady
    DYNK
    DYNK --- ---
    nedavno jsem cetl o krejcarku, ze se tam stridaj dva - jeden vstricnej a druhej idiot. Tak je asi potreba to kdyztak zkusit i vickrat:)
    FETF
    FETF --- ---
    LUKACZECH: Krejcarek, na to jsem se chtel zrovna zeptat :) jsou tam rozumny? (Cenove)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam