• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMENEMSAudi - podlehate rovnez luxusu 4 kruhu?
    EMEKA
    EMEKA --- ---
    GOKU: sure, I can do it
    VAMPY: je to normální ale kdyžtak to umim zapnout
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    GOKU: im not sure, retrofit of options depends on “readiness” of car. Sometimes its only software thing and sometimest its about preprepared harness/conectors from factory.
    GOKU
    GOKU --- ---
    ANASTAZIA: And is it possible to install it after? For example the system plus or the parking assistance (with the camera etc.) and if yes where?
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    VAMPY: u audi je vse za priplatek u entry level aut, narozdil od skodovky, kde jenza priplatek uplne vsechno:) a3 z pohledu price/performance nedava moc smysl, to uz radeji nejakej mercedes
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    VAMPY: tak pozor fakt to nema:D zobrazeni na display patri do priplatkove vybavy v ramci Audi parking systemu plus :D to jsou docela vtipny musim rict
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    DYNK: bezeĺa tam navigace, tak mozna se to musi nak prepnout...jestli jo, tak je to stejne mirne debilni ze si pri zpatecce musis prepinat display a neskace to tam samo:D
    DYNK
    DYNK --- ---
    VAMPY: aktuální model by podle mě měl mít i vizuální ukazatel. Nebyl displej vypnutej?
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    ahoj vespolek, mam hloupou otazku. Ridila jsem ted A3 sportback porizovaci cena kolem 900000 a kdyz jsem zaradila zpatecku, tak to sice zacalo pipat vzadu, ale na display se nezobrazil zadny vizualni asistent ktery by oznacoval prekazky za autem a jejich vzdalenost,coz ma dnes i fabka za 200K...Tak si rikam, to jako fakt, nebo se nekde musi neco navolit/zapnout, ci to nefunguje... Tusite nekdo jak to je? ne ze bych bez toho neumela zaparkovat, ale spis me to udivuje ze by tohle tak drahy auto nemelo...
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    GOKU
    GOKU --- ---
    Hi, we just bought an Audi A3 and we gonna need to purchase winter wheels for it. Any recommendations for nice, yet not horribly expensive ones?
    EMEKA
    EMEKA --- ---
    ROSTA6: myslim, ze jo ale napis mi do zprav podrobnosti :)
    ROSTA6
    ROSTA6 --- ---
    EMEKA: A vyřešíš mi i to ze jsem omylem aktivoval telefoni modul v green menu, pak aktualizoval FW a cele mmi jen rozesrane ( popisky nesedí na funkce) ? A6 2012
    EMEKA
    EMEKA --- ---
    DUB: ja ti to klidne vyresim - www.audicesky.cz
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    DUB: asi bych nechal prehrat firmware, stoji to cca 500,-. Pokud nepomuze tak to bude hw vada. Na audiforu bude vedet id Satas.
    DUB
    DUB --- ---
    cau,
    nekdy se mi na a5 sb 2011 stava, ze se MMI stale dokola restartje, vzdy tak 5min facha, pak se 3x rebootne, mezitim vse facha a na po ctvrty uz se jen restartuje po par minutach a nic nefacha. az kdyz auto par hodit stoji s vypnutym motorem, tak vse facha jak ma a pak za par dni zas tehle problem.
    nestava se vam to nekomu?

zkousel sem i "asi mekkej" reset pres tyhle tlacitka, ale to jen restartne a pak se to restartuje zas samo https://cimg0.ibsrv.net/...iworld.com/784x583_85/332/Screen-Shot-2016-03-25-at-6-32-06-PM-148332.png
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ANASTAZIA: diky
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    LYNCH: pres torpedo...rozebrat kryt okolo steracu, vycistit a najit vytokovy otvor a ten prostouchnout dratem idelane s gumovou izolaci.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    zdravim..objevila se mi voda na koberci u spolujezdce.nevi prosim vas nekdo kudy by tam mohla tect?diky
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    ADAMM: sedan kombi?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Ahoj, mám A6 (C4) kombi a nějakej dement se mi snažil dostat do kufru (prázdnýho) a zničil kliku. Nějaký tip, kde bych to mohl sehnat? Tátovy offline kontakty tentokrát zatím neúspěšné...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam