• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KLX
    KLX --- ---
    Já si myslim, že Kája letos půjde daleko..fakt je ve formě a na trávě jí to letos zatím jde parádně..vždycky ale, když mam pocit, že dojde daleko, tak najednou vyletí v 1., nebo 2. kole..tak uvidíme..jinak to vidim dost podobně..Lucka vypadne s kámoškou hned v 1. a Tomáš zase klasika max čtvrtfinále a pak konečná..Kvitka uvidíme a Bára taky, jinak do 3. kola všichni venku..bohužel..doufám, že se úplně pletu! :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    každopádně je to sport, stát se může cokoliv a rád se budu mýlit. jen mám vážné obavy, že tentokrát nebude v druhém týdnu už komu z našich fandit :))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    osobně jsem letos dost skeptickej, kde není až takovej problém forma, zaúřadoval los.

největší naděje z mužů je určitě Tomáš, do třetího dojde, ale pak ho čeká pravděpodobně série Zverev-Thiem-Wawrinka. Myslím, že stopku mu vystaví nejpozději ten Thiem.

i když bych to Radkovi přál, tak projít přes Kyrgiose v prvním kole na tři vítězný sety už ho stojí až moc sil.

labilní Veselý vypadne nejpozději ve druhém kole s Thiemem, pokud ho nesundá už ten kvalifikant v prvním kole.

Rosol může překvapit a dojít až do toho třetího, kde bude Djokovic.

Kvitová se svou aktuální formou může jen překvapit, furt je to "její" grandslam, ale moc teda nedoufám.

Lucka Šafářová bohužel taky asi daleko nedojde, na její formě je pořád hrozně znát ten dlouhej výpadek, nedivil bych se, kdyby ji vyřadila hned Bethanie v prvním kole.

přál bych Karolíně konečně grandslamovej průlom, už by bylo na čase, navíc je v hratelnější části pavouka (bez Sereny) a na trávě letos zatím celkem jede. a obhajuje jen účast v 2. kole, dobrej výsledek by ji taky vystřelil nahoru v žebříčku.

a Bára by se taky mohla dostat daleko, pokud vypadne ta Petra, na kterou by narazila ve 3. kole.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    žel vypadl v kvalifikaci Pavlasek :( to je můj černej kůň.. věřím mu víc jak Veselymu bo má sice horší leč stabilnější výsledky.. jinak klasický věřím Tomášovi a Lucce :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    hola hej,

toz jak vidite Wimbledon ? :)

postoupi nekdo z nasich do 3. kola ? :)

mame tam celkem 11 tenistu, tak snad se nekdo urve.

KURVA STEPANKU DO TOHO :))))))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak aspoň ten debl dopadnul.

a Václav Klaus vyhrál turnaj, kterej mu na Štvanici uspořádali k 75. narozeninám. na světe je zase krásně!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pustil jsem stream a to je teda zas hroznej tenis. obě jsou frustrovaný, nic moc nepředváděj, nadávaj samy sobě za zkažený míče, Bára pohled vraha a její klasický komentování všeho... omg! :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    HONZIK_HAPPY: pak teda nerozumím, o čem mluvíš :)
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    SPLIFFBOY: nemluvím o deblu :) i když nikdy neříkej nikdy nějaký náhradní no uvidíme :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    HONZIK_HAPPY: no v ženskym deblu tam už žádný další možnosti nejsou, startuje 32 párů, třetí pár do něj podle mě určitě nasadit nemůžeme. mix je jiná... tam startuje 16 dvojic, teoreticky bychom i zde mohli mít dvě, uvidí se...
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    ještě tam nějaký možnosti jsou on ten tenisovej turnaj není pro všechny usaky prioritou :) a ještě bude zajmavej mix kterej se prihlasuje až tam :)
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: aha..tak to mi uniklo..to aby Plíšková se Šafářovou taky spolu něco odehráli..Bára s Kájou vypadaj totiž super
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: to už je vyřešený.
    single: Petra Kvitová, Karolína Plíšková, Lucie Šafářová a Barbora Strýcová
    debl: H+H a Plíšková+Šafářová

Čtyřhru v Riu nebude hrát Strýcová, v nominaci zatím chybí Rosol - iDNES.cz
    http://oh.idnes.cz/...cova-safarova-rosol-1ad-/rio-2016.aspx?c=A160610_123754_olympiada-rio-2016_elv
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: pecka..dobře Bára..teď ještě ty tituly :-)

btw jsem dost zvědavej, koho u dam vezmou na olympiádu..neskutečnej přetlak (hlavně debl)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak je tam i double, takže zítra dvě finále... :)
    mimochodem Barbora je letos ve wta race nejlepší Češka v singlu.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak finale v singlu v Birminghamu s Barou... a s Keys, ktera by mohla byt hratelna, pral bych Bare oplatit Keys porazku z Rima, kde odehraly vyrovnanej zapas na tri sety, a ziskat titul :)))

a Zverev porazil Fedexe v Halle, kdybych nemel tolik prace, kouknu na to aspon ze zaznamu :)
    KLX
    KLX --- ---
    To teda..v tom deblu je s Kájou dobře vyprovodili do šaten..doufám, že dá Bára i finále a to v singlu i deblu..zaslouží si ho!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Bára dneska slušný vítězný tažení :)))
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: ten Štěpec, to je super..včera jsem četl, že se pořadatelé v podstatě hned pro něj shodli a divokou kartu mu dali a jakou z toho má radost..respekt, mají ho rádi všude! Až na Janka, teda :-))
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Ja kdyz uz, tak Monfils
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam