• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Karolína konečně prošla na grandslamu přes třetí kolo. ten druhej set po tom jasném prvnim byl teda celkem nahoru dolu. jinak Pavlyuchenková je šikovná, ale na svoji úroveň mi přijde docela tlustá. a Hrdlička v publiku mě irituje.. tak ale Karolíny věc, jako maskot asi funguje.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Ta maďarka JE DRSNÁ!!!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Ta maďarka tu mou rumunku vyrazí.
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak Kvitka postoupila a ceka na Kerberovou. No, skoda, ze zase nic neuvidim....
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    KLX: Lucky je mi líto ale rumunka je moje favoritka, voe )
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: já bych o Niculescu asi úplně neřekl, že hraje pestře, jen na ten její čopovanej forhand prostě nikdo moc neumí :)))
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: Pavlyuchenkovou jsem viděl hrát někdy nedávno a jako moc mě bavila..ta hraje takovej ten pestrej tenis jako Nikulescuová, ale dá se na to koukat :) To bude mít těžký a Radwaňská případně ve čtvrtfinále taky bojim..ta má teď taky moc dobře našlápnuto..zase grandslam, co bych sakra chtěl? Nějaký ořezávátka? To těžko! Ale bude to boj!!!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    MEESHA: není. dnes večer hraje se Svitolinou
    KLX: tu Petra podle mě ještě dá, má s ní bilanci 3:1, vše na tvrdém povrchu... Karolína má teď Pavlyuchenkovou, pak papírově asi Venus W., Agu Radwanskou ve 1/4finalé a v semi Serenu no.
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KLX: Petra uz je out, ne?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    Dimimu chybi zenska! Copak on uz se s modelinou rozesel? :)))
    Dimitrov Wins, Kisses Chardy, Knees
    http://www.tennisnow.com/Blogs/NET-POSTS/September-2016/Dimitrov-Wins,-Kisses-Chardy,-Knees.aspx
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: Lucky je mi taky líto, škoda, že tu Rumunku nedala..to by jí řádně nakoplo ještě víc..jinak hraje super..u Péti si myslim, že bude mít potíže už i s tou Svitolinovou a velký..ale třeba jí naopak sfoukne jako svíčku..no Péťa, člověk nikdy neví..
    Koho má Kája v pavouku? Ta má teď formu jako prase, snad to prodá i na grandslamu konečně..zatím je, tuším, devátá pro turnaj mistrů, tak to snad dopadne!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: už nebyl :)

tak jak to dál s našima holkama vidíte? Karolína má formu, zřejmě se vrací do top10, líbilo by se mi, kdyby došla aspoň do semi, ale furt je ve hře ta její grandslamová kletba :) každopádně by bylo fajn, kdyby ještě něco uhrála a na podzim se probojovala na turnaj mistryň, ať tam někoho máme, když s Petrou to letos vypadá, jak vypadá...

no a ta Petra... no... s tou její nevyrovnanou hrou, pokud nechytne nějakou berserker vlnu, jak to občas umí, tak Svitolinu snad, Kerber už nevím, nevím...

škoda Lucky, už zase bojuje, ale chytnout Halep v druhým kole je pech.

KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: nezapomněl, to byl ještě ve hře, nebo jsem netušil, že vypadl :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: a ještě na Šátrala si zapomněl, ale na toho holt nejsme na téhle úrovni zvyklí :))) každopádně s Monfilsem nehrál vůbec špatně, i když na skóre to vypadá celkem jasně + díky Veselého scretchi si zahrál na Arthur Ashe stadium..
    KLX
    KLX --- ---
    MEESHA: Asi mu nechtěl připravit další zklamání takhle na úvod turnaje..Jiřik je světec :)
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KLX: Taky jsem se tesila, jak ho vymazne :))
    KLX
    KLX --- ---
    Pro Jiřika totiž už ten Djoker není žádný soupeř :)
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: no jo, ale ten skrečoval..jinak by šel určitě taky dál :P
    JOPS
    JOPS --- ---
    KLX: jeste jsi zapomnel na Veselyho :)
    KLX
    KLX --- ---
    no hlavně, že zatím všici postoupili (kromě Štěpce a Rosola, kteří byli jasný, že to nedaj)..a Báry bohužel, ale ta Nikulescuová je prostě hodně nepříjemná, popravdě mi to bylo taky jasný, že s ní bohužel vypadne..hned ve druhým pak dala někoho 6:0, 6:1..fakt hodně nepříjemná hráčka..
    Ještě jsem ale neviděl ani minutu kua!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam