• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: Radwanska na Kuznetsovou dlouhodobe neumi (bilanci mely, myslim, 4:10 pro Agu) a urcite to mela v hlave. Svetlana se umi kousnout, to strihani copu bylo super :D ja doufam, ze ji karolina nejak da, v zapase s Muguruzou me celkem prijemne prekvapovala tim, jak dobre vetsinu casu branila. a kdyby ji nedala, tak holt budeme muset doufat v zazrak, ze v patek poprve prehraje Radwanskou, ale to se tam pak rozskocim v ty hale :D
    KLX
    KLX --- ---
    ta Kuzněcovová mě nejvíc překvapila..neměla skoro ani čas na přesun do Singapuru, hned první zápas a hned výhra nad (pro mě) favoritkou turnaje..fakt klobouček
    Kája s ní asi bude mít taky dost práce jí udělat, ale snad dopadne jinak, než Agnieszka

a Tomáš..škoda slov :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no a Tomáš vypadl ve Vídni v prvním kole s hráčem z druhý stovky... :/
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    já věřil a doufal, Gabrine fakt umí být labilní, což tady dokonale předvedla. myslím, že v bílé skupině bude jasnej otloukánek.

každopádně dnešní výsledek znamená, že v pátek bude Karolína hrát s Radwanskou... to se tam uzoufám :)
    ale zas by bylo vtipný, kdyby ji porazila a Radwanska do semi ani nepostoupila. ale to by se musela pochlapit i Gabrine, čemuž se mi po dnešku těžko věří.
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    já ji už fakt jednu chvíli odepsal, super
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    moje nervy! :D při výkyvech ve výkonu Muguruzaové, jednu dobu nepřítomného prvního servisu Karolíny a totální neschopnosti čárových mě popadala beznaděj, ale je to tam :D
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: výbornej zápas..škoda toho konce..ta Kerberová prostě nekazí, když o něco jde..ale Cíba dobře, kdyby lépe podávala, tak to snad i dala..ale ten 1. servis jí prostě nešel vůbec celý zápas..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Kerber vs Cibulková super tenis. přál jsem Dominice, sice to nevyšlo, ale byl to boj. s touhle bojovností může vývojem ve své skupině pěkně zamíchat. a taky jsem poprvé zaregistroval, jak má dobrého trenéra :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Nejen pro fanoušky tenisu ;)

Andy Murray The Movie: Part 1 | Stand Up To Cancer
    https://www.youtube.com/watch?v=iR-LLVZYBMU

Andy Murray The Movie Pt. 2 | Stand Up To Cancer
    https://www.youtube.com/watch?v=uhezk23aOkI
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Svetlana nakonec vyhrála Kremlin Cup a vyšoupla tím Kontu ze Singapuru o pár bodů... navíc nastupuje hned k prvnímu zápasu v pondělí večer s Agnieszkou, tak jsem zvědavej, co tam předvede...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    červená skupina je nevyzpytatelná, fandím Dominice :)
    KLX
    KLX --- ---
    pěknej los..to by mohlo být semi Kerberová, Halepová a Kája s Agnieszkou..ale necham to na kurty, ať rozhodnou :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak rozlosováno! červená skupina: Cibulková, Kerber, Keys, Halep. bílá skupina: Plíšková, Radwanska, Muguruza a Konta/Kuznetsova. Podle mě by to mohlo jít. na Agu Karolína neumí, na Muguruzu naopak ano, na Kontu taky ano a s Kuznetsovou hrála jednou a taky vyhrála. postup ze skupiny by teda mohl dopadnout a Aga, s kterou má tu bilanci nejhorší, už by ji tam nehrozila.
    KLX
    KLX --- ---
    no tak teď by zrovna skvělej být chvilku nemusel, aby se náš skvělej Tom podíval mezi elitu :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Goffin je skvelej. Mam ho rad cim dal vic.
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: no právě..spíš doufam, že Goffin toho moc neuhraje, jinak nevim nevim..o tom Čiličovi ano nevim, že je tak blízko..no snad to dá..má rozhodně velkou šanci..jinak já mu přeju všechno, hlavně ten grandslam :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KLX: z ATP tour zbývají dva týdny, příští týden dva 500 turnaje a pak Masters 1000 v Paříži. já bych Tomášovi finals přál, ale úplně teď nezáří a krom Goffina dotahuje i Cilic, tak nevím..
    KLX
    KLX --- ---
    SPLIFFBOY: to teda..a teď ještě Rafa, kterej se odklidil pro letošek z cesty a Tomáš nakonec bude možná na turnaji mistrů taky..ale má náskok jen asi 235 bodů na Goffina, tušim, a do konce ještě dva turnaje a jeden velkej v Paříži..zapeklité :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    letos je to všecko tak krásně napínavý... zítra večer se losuje pavouk turnaje mistryň pro single a přitom pořád není rozhodnuto, zda poslední místo obsadí Konta a nebo ji ho na úplně poslední chvíli vyfoukne Kuznetsova případnou obhajobou titulu v Moskvě. otázkou teda zůstává, co by Kuznetsova pak v Singapuru mohla předvádět, když hraje od turnaje ve Wuhanu v podstatě v kuse. v Lucembursku pro změnu scretchovala kvůli nemoci v QF Wozniacki, čímž se Petře odklidila z cesty nejvážnější konkurentka v boji o tamní titul. Současně pokud se nyní ze semi- do finále dostane Petra i další semifinalistka Kiki Bertens, bude mít Petra krom případného zisku druhého letošního titulu na raketě i účast Strýcové na Elite Trophy, protože právě Bertens je jediná, kdo ještě může případným ziskem titulu odsunout Báru z poslední pozice pro kvalifikaci v Zhuhai. dramata! :D
    KLX
    KLX --- ---
    Jsem včera něco četl o tom, že Jiřik odpískal zbytek letošní sezony kvůli tomu jeho zápěstí..doufam, že se z toho brzy vylíže a bude nám dělat v budoucnu zase radost!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam