• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    JOPS
    JOPS --- ---
    no, tak Novak OUT :)

kua, dobry jako, kdy jindy nez ted by Berda mohl ziskat titul ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    no, Novak to ma ted slusne nahnute...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: Tak a máme tu pátej po 4 a 1/4 hodinách.. Slušný, fandim oběma, aby co nejdýl vydrželi ;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: koukal jsem na první set a půl, dnes to byla mizérie no, servis Radkovi nepsal, spousta dvojchyb, neměl svůj den...

kamarád, co žije v Melbourne, nahodil dnes fotku z centru ze zápasu Djokera právě... jsem zelenej závistí :) jinak to Novak podle mě urve, sledovat teď nestíhám moc už.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: Radek působul celej zápas malinko vyřízenej. Goffin je celkem motorová myš, Štěpec to v tom počasí to měl těžký :(

Btw co ten Nole?!
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ja zejtra rano moc fandim Stepankovi, Goffina by prehrat mozna s troskou stesticka mohl, ma letos odehrano skoro dvakrat vic zapasu, je namotivovanej a jejich jedinej, byt prohranej vzajemnej zapas byl na pet setu pred peti rokama na RG...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Zejtra Kristýna ještě.. RF online, zase mě to baví. Jinak Berďa by měl využít šance, Fedex není rozehranej a projev zatím nic xtra. Ale asi zase nakonec bude za joudu :-D
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    béďa s fedexem další kolo
    KLX
    KLX --- ---
    JOPS: no dle toho, co píšou tady, bych asi taky umřel na infarkt včera :) moc dobře Lucka!
    Šafářová odvrátila devět mečbolů, v Melbourne jde dál i Karolína Plíšková - iDNES.cz
    http://sport.idnes.cz/...urne-druhy-den-pliskova-safarova-dh1-/tenis.aspx?c=A170117_032013_tenis_vis
    KALTY
    KALTY --- ---
    JOPS: Taky jsem ráno čuměl
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty jo, Safarova odvratila 9 mecbolu ? :) to je taky husarskej kousek. Jsem rad, ze jsem se nemel kde divat :) to bych asi neustal :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    mě mrzí ta Katka, koukal jsem v posteli na první set, než mě přemohl spánek, a zdálo se, že bude dominovat, Julia občas jen rozhazovala rukama... a pak se vzbudím a Katka venku :/ jinak u Halep jsem kouknul na prvních pár výměn a vypadalo to na debakl od začátku, byl jsem na vážkách si proti ni vsadit, kurz na live byl ještě asi 5:1... měl jsem to udělat :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Fandit Helepce je jako vybrat si místo AIDS mor :))
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Ty vole čekal sem nic ale že až takový výměny! Paráda!!
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    .. tak tohle bude rychly, ve dvou :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Australani už v názvech konečně dávají příjmění hráče(ky) - že by dokonce s vlaječkou? :)
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    Jak už si zápasy vybírám tak tyhle začátky auopen si musím dát pokaždé, navrch mi tam nasadili moji Halep :))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    koukali jste na pavouky na AO?
    chlapci měli celkem smůlu. Berdych celkem smůla, hypoteticky mu hrozí v třetím kole Federer, ve čtvrtým Nishikori a ve QF Murray. Veselý narazí hned v první kole na Monfilse. Pavlásek může mít v druhém kole Karlovice a v třetím Goffina.

děvčata některá taky, Allertová začne s Cibulkovou. Sice si myslím, že Dominika bude mít aktuální sezónu výrazně slabší než tu loňskou, ale Denisa teď taky asi moc ve formě není. Šafářové hrozí Serena už v druhém kole. šanci na obhajobu bodů z loňska má podle mě Bára, která by Serenu potkala ve čtvrtém kole. bylo by fajn, kdyby tam došla, už teď má nejvyšší žebříčkovou pozici v kariéře a hraje zatím dobře, líbilo by se mi, kdyby šla ještě kousek vejš :) Karolíně hrozí v druhém kole Niculescu, která má ten svůj protivnej styl a navíc zítra hraje finále v Hobartu, takže formu asi má, ale to má Karolína taky. Jinak by pak mohla narazit na Agu v QF, to taky není ideální :) Kristýna by potkala ve třetím kole Kerber. a Siniaková by moha zazářit, každopádně ji hrozí Kuznetsova ve třetím kole a Svitolina ve čtvrtém.

těším se! teď ještě aby to dopadlo s těma přenosama nějak rozumně.
    KLX
    KLX --- ---
    BELKIN: pardon..
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    KLX: To sem nepatří.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam