• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    JOPS: Ono to je spíš obrazně - že někdo není schopný změnit styl hry, na rozdíl od někoho jiného.. Proto spolu může mít někdo bilanci 8:2 a být vedle sebe tři místa ATP.
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    Tvl, haha, moje škodolibé já se probudilo k životu, ještě že je Berďa připravenej a celej novej a starej a nerozehranej Fedex mu dá stejně ve třech setech .. papa grandslame :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIMBUS: kamen nuzky papir to fakt ne, to by na spici nebyli porad ti stejni hraci (Nadal, Fedex, Nole, Murray) Kdyz vezmes tech zapasu co odehraji za sezonu a vetsinou vypadnou az v semifinale/finale a vetsinou s nekym z vyse zminovane ctyrky, tak to neni o kamen nuzky papir...

Ale hlava v tom samozrejme hraje roli. Tenis jsem treba pet let hral na amaterske urovni, proste samouk :) a kdyz nastoupil nekdo kdo ma odehrano trochu vic, tak to je kurva strasne moc znat :)

NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    ANCHATON: Já tenis vždy viděl jako kámen-nůžky-papír. Ta hlava s tím jde určitě ruku v ruce ale..
    ANCHATON
    ANCHATON --- ---
    at mi nikdo nerika ze to neni o hlave....
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    JOPS: To je přece úplně novej Tomáš..

Sebevědomí opře též o prvky, jež do svého herního systému zabudoval pod vlivem nového kouče Ivaniševiče. Překopaný servis s nižším nadhozem, zvýšenou agresivitu, častější výlety na síť. „Pár věcí bude pro Rogera nových,“ naznačil...
    ..
    Do ostře sledované noční show nakráčí naprosto čerstvý, neboť mu v úvodním kole po setu vzdal Ital Vanni a ve druhém vyprovodil Američana Harrisona 3:0...

..Baletní mistr s raketou se dovede proměnit v zavilého dříče. Přesto se nabízela otázka: Kdy jindy by ho měl Berdych přemoci, když ne teď?..

Zdroj: http://sport.idnes.cz/...h-proti-nerozehranemu-federerovi-puk-/tenis.aspx?c=A170119_211820_tenis_ten
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIMBUS: novej look ? :) jinak zmenu nevidim :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    JOPS: Já tam náhodou vidím úplně nového Tomáše
    JOPS
    JOPS --- ---
    ten ho tam honi jak nadmutou kozu.... :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Ještě že ten Fedex neni rozehranej!
    JOPS
    JOPS --- ---
    NIMBUS: no vzhledem k tomu, ze mam pul hodiny na obed, vratim se z obeda a Berdych dostal za tu chvili 2:6, tak se nebojim, ze bys to nestihl :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    V půl třetí chci jít bobovat, stihne to Roger? ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    obcas po ocku kouknu na zapas Barty vs Barthel a to je zapas dvou nejosklivejsich tenistek ne ? :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a kdyz uz jsme resili Serenu, stihli jste tu jeji reakci na kritiku novinare na zacatku tiskovky po zapasu, v ramci ktery vychvalila Lucku? to mi je treba i sympaticky https://youtu.be/_p1CLB1C7Kw
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    já vůbec nestihl, že vypadla Aga! tak teď stouply šance Plíškové na vítězství o 300% :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BIOBOID: tak v zahraničí je mnohými až nekriticky zbožňovaná, druhými zas nenáviděná... u nás je to silně vyhrocený jedním směrem. jak jsem psal, já ji neoblibuju, ale rozhodně ji respektuju.
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    co Zverevove?
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIOBOID: ee, Raonice ne, Murray asi jeste dva roky bude na spici. Ale pak si myslim, ze to uz bude vyrovnany, ze ta prvni desitka se bude hodne michat jako u bab (nepocitam Serenu :)) )
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    JOPS: to vypadá na toho Raoniče po Murraym, ne? Ikdyž ten mladej Němec (sorry, nevzpomenu si teď na jméno) vypadá taky jako slušnej zabiják....
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIOBOID: za me jupi, Noleho mam rad, ale sakra, uz je potreba nove krale :)

I kdyz narovinu rikam, NEVIM KDO...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam