• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: no tak uplně marná ne, ale tady to vypadalo jakože jede na půl plynu, né moc soustředění, bylo vidět že to pouští trochu potom, že je smířená... a mugu ta hraje jak z partesu teď. ta přesnost to je tou únavou a pohyb na kurtu taky nic moc - btw. když tu síť zkusila tak to byl bod většinou. uvidíme co simona, ale ta si pro tu jedničku půjde...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: no síť po on court konzultaci s kotyzou párkrát zkusila.. a uplně marná taky nebyla, Garbine hrála dobře, ale Karolíně chyběla často přesnost, chvílema servis, ona ta únava byla docela evidentní... nicméně formu v předchozích zápasech ukázala, v new haven nenastupuje a na u.s.open by vůbec nemusela bejt marná, ať už bude nr.1 nebo 2 :)
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: chtelo to vic na sit, od ty zakladni cary nemela sanci, poradne se nepohnula nestihala mice, nezkusila nic, vsechno ven z kurtu, jsem zvedavej na tiskovku, unava urcite
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak nepřeválcovala. nějak se ne a ne dostat do hry. nejlepší tenis Karolína předváděla až když čelila matchballům. a kdo bude jedničkou má ve svých rukou Simona :)
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: wimbledon ji sednul... jinak to byla bida, karolina nepredvedla nic, zjevne byla unavena, milion nevynucenejch minimum winneru, ten druhej set ji zlomil ... v uvodu jak pres ty shody nevzala to podani
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: no ja Mugu hrat videl a wimbledonska vyhra ji rozhodne naboostovala jeji posledni dobou dost pochroumany sebevedomi. Gabrine je skvela hracka, bude to asi peknej match. ja jen doufam, ze tu bilanci ma v hlave a Karolina ji na svym asi nejsilnejsim povrchu stejne prevalcuje :)
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: jj, ja nevidel jedinej zapas Mugu od wimbledonu.. ale vcera dva Kar. dva zapasy, no pokud bude slouzit telo i hlava tak nema sanci M
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: tak snad ma formu... ale s Muguruzou ma skvelou bilanci, tam zadrhel moc necekam.
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: jj, já to viděl, nebylo o čem.. nemela šanci, ..

naposled si pamatuju jak hrála karolina dva zápasy před v jeden den před wimbledonem, v tom druhym porazila Kuznetsovou, to byl taky slusnej vykon
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: já jsem hlavně rád, že dopadl ten druhej zápas...chtěl jsem se koukat, ale zalomil jsem to na gauči :/ každopádně pět setů za jeden den je slušnej výkon.
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: přesně tak, .. jinak včera solidní kanár
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Lucie už má post deblový světový jedničky v kapse a Karolína jde zatím za obhajobou titulu v Cincinnati a tím i svého prvenství v žebříčku úspěšně. nicméně semifinále by měla přejít ona i Simona a tak to asi zase dopadne přímou bitvou o ranking světové jedničky ve finále... a už by ji mohla Karolína konečně zas i porazit, když je to na betonu...
    KERB
    KERB --- ---
    HANNA: spis mi slo o to, proc se to vcera nedohralo.. asi dest
    HANNA
    HANNA --- ---
    KERB: možná proto, že je tam devět ráno?
    KERB
    KERB --- ---
    a proč je přerušená teď Plíšková? déšť?
    MEESHA
    MEESHA --- ---
    KERB: ja se chystam
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: ja v tomhle tydnu nakonec svoje listky nakonec prenechal kamosovi. z nominace jsem trochu zklamanej, plus jsem mel obavy ze systemu hry a hodne nevyrovnanejch sil, ze v nedeli, na kterou jsem mel listky, uz nebude moc o co hrat. a navic jsem si neumel moc predstavit, jak by me to vtahlo, kdyz tam moc nemam proc fandit.
    KERB
    KERB --- ---
    ...chystate se nekdo na laver cup?
    KERB
    KERB --- ---
    SLAMITCH: no ve wimbledonu hral berdych asi nejlip za posledni dlouhou dobu bych rekl...
    KERB
    KERB --- ---
    VESPER_INDIGO: hele dost toho běží na batmanstream.com
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jestli ten treti set neurve, tak budu nasranej :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam