• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    N_I
    N_I --- ---
    SPLIFFBOY: ja to nevidel cely..jen ten zaver..a desne se mi libilo jak nemohla...trapila se..a presto fakt kua bojovala....skvely..!!!!

je tak dobre ze tam mezi nima je..:)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    N_I: dle meho utrapenej. ano, ty koncovky jsem zminoval, tam zavetrila sanci a vybicovala se, to ona umi... a jen diky tomu to zdramatizovala a dotahla do tiebreaku i druhej set. jinak tech problemu tam bylo rozhodne vic nez jen servis. returny trefovala mnohokrat nepresne. tech ue bylo 57. sice to nakonec bylo o par micu, ale ten vykon hodne zaostaval za tim, co predvadela posledni tydny... i kdyz Pliskove vykon to strcilo do kapsy s prehledem ;)
    N_I
    N_I --- ---
    SPLIFFBOY: utrapenej? ja videl jinej tenis, nehrala zle ikdyz ji nedrzel servis..ale to jak se rvala na konci druhyho setu a odvracela matchbally a za 4:5 z 0: 30 gam pro ni... dolu klobouk...
    prislo mi ze ty estonce by tam spadlo uplne vse ikdyz hrali golfovym mickem.../ asi 5x nec jen co sem videl /
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Bara je zas divoka :) dlouho jsem ji nevidel hrat, mel jsem za to, ze sveho casu uz to umela krotit lepe, do hry ji to moc zjevne nepomaha.
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: teda karolina samozrejme ... )
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: no od doby, co jednickou neni, se zas dava dohromady. ostatne v race je aktualne pata, coz o jeji letosni forme vypovida dost, pred ni jsou v pavouku RG uz jen Halep a Wozniacki.

a z Prahy se odhlasila Karolina, ale to ses jen upsal urcite ;)
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: kerbrova myslis, ze se zveda? od doby jednicky sla nak dolu se mi zdalo .)

kvitka se odhlasila z rima? jo stejne jako kristyna z prahy kvuli tomu vitezstvi .. jo mas recht
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: mela tyden volna pred RG, protoze odhlasila z Rima

a jasny, Mugu taky muze vyhrat, ostatne predloni porazila ve finale Serenu a vyhrala. jen se posledni dobou casto trapila. ale letos jsem jeji zapas nesledoval. obdobne ma sanci i Kerber, ktera se letos zveda po krizi. ale tipuju Serenu nebo Simonu no :)
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: cece nevim, videl ste nekdo na french open ted muguruza? ta prej hraje dobre .. nevim, sharapova me irituje tim jak rve jak protrzena, takze se ani na ty jeji zapasy nak divat me nelaka nevim jak hraje ted .)
    KERB
    KERB --- ---
    ALI_EN: jj, ale po 13 vitezstvi v rade klobouk dolu... nemela chvili volna, dva turnaje za sebou vyhrany... bylo videt, ze ji to stoji hodne sil, ale podle me to hlavni byl servis, bida... ten ji nepodrzel
    ALI_EN
    ALI_EN --- ---
    KERB: petra me mrzi daleko vic nez karolina, ale bylo na ni videt ze se spis trapi. vyzarovala uplne jinou energii nez kontaveit, spis teda nulovou, kontaveit vypadala spis pozitivne. ale v nejakym komentari k tomu vypadala zas vysmate, takze asi pohoda.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: Serenu podle me porazi Maria. sice ji sazkovy lehce favorizujou, ale vic verim strojovy Marii. a turnaj pak vyhraje taky ona nebo Halep, ktera by se konecne mohla posbirat v bojich o grandslam :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    KERB: Já se dneska těším na souboj s Verdascem :))
    KERB
    KERB --- ---
    jsem zvědavej na jokera, že by se konečně probral po roce k nákejm výkonům? vyhraje nadal to je jasný....

serena stále kraluje.. i po porodu, uvidíme :)
    KERB
    KERB --- ---
    NIMBUS: jj, pekne se posouvá, je to nakejch 5m tedka ne?:)

plíšková slušně vyhořela, viděl jsem první dva gemy jenom... a pak koukám, za hodinu hotovo :/

petra mě mrzí, ten servis byl ale opravdu žalostnej na její poměry a kontaveit vrátí vše
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    todle je super rozhovor po vyřazení, takovou ji nepamatuju
    Mám za sebou skvělou antukovou sezonu, řekla pyšná Kvitová — French Open — ČT sport — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...am-za-sebou-skvelou-antukovou-sezonu-rekla-pysna-kvitova/#mmid-730557
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Klobouk dolů před Kontaveit, jak jí to lítalo, jaké balóny vracela. Hodně se štěstím, i to skóre vypovídá o vyrovnanosti...

Oproti tomu Karolína dostala šílenou nakládačku.

Takže už zbývá jenom Bára...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no.. tak aspon to bylo rychly :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak tohle byl od Petry hodne utrapenej vykon. jednou to prijit muselo, serie 13 vyher byla pusobiva, dnes to proste nefungovalo. servis se nedostavil, spousta darovanych bodu z DF, a skoro 60? UE. Kontaveit navic hrala chvilema neskutecne a kdyby ji nesvazovalo v koncovkach nervozita a Petra v sobe naopak pod tlakem nebudila obrovskou bojovnici, mohl byt vysledek mnohem jasnejsi nez 7:6, 7:6. tak ted by mi mohla Karolina spravit naladu prevalcovanim Sharapove... :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak v českém derby uspěla Bára, čekal jsem spíš Katku :)

velké překvapení je pro mě ale vyřazení Svitoliny, která určitě byla mezi favoritkama... což může pomoct Báře ve čtvrtfinále, pokud se tam probije... a Petře v semifinále, kde jim hrozil střet. obecně je teď teda Petřina strana pavouka imho celkem snesitelná, i když zaříznout ji může pochopitelně už dnes velmi nebezpečná Kontaveit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam