• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    SPLIFFBOY: Nevidel jsem ... co se stalo?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Skveke Osaka a hanba Serene. Neco tak patetickyho snad grandslamovy finale nezazilo. Takhle pospinit vyusteni turnaje a predevsim i svou vlastni uspesnou karieru. Pokud je aktualne tak precitlivela, ze to usti v takovou aroganci, at to zabali. Skoda.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    no a teď hádka s rozhodčím, to je úlet.
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    tak Osaka zvládla to co KP ne, a vede 4:1.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    K zenskemu finale: obdivuju Serenu za vse, co dokazala... A ikdyz bych z celeho srdce pral Osace titul, fandim tentokrat Serene v nadeji, ze ziska ten podelanej 24. Gs pohar ve velkym stylu po navratu a pred domacim publikem, vzapeti ztrati motivaci pokracovat dal a ukonci svou fenomenalni karieru a pujde se venovat rodine :) ten sport je o tolik napinavejsi bez ni.
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    KERB: Bo Rafa a Delpo.

ted ten mač Nišikori-Čilič taky napínavý.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    MARSHUS: Tak tady je to hezky videt jak to slo po sobe. Mela brejk, mela 3 moznosti na druhej, misto toho se ke konci celkem sesypala.

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    KERB: sorry, měla 3 brejkboly za stavu 1:3 a šla by podávat. pak ještě tam bylo několik výměn za stavu 5:4 kdy si mohla obhájit podání ale místo toho po pár shodách rupla..
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: isnera mam rad, ale delpo je smolar, tomu jsem to pral vic...

MARSHUS: mi nerikej, ze mela brejkboly na 5:1, to je moc... tezko rict jestli se slozila sama, nebo serena zaradila dvojku, asi oboji...

MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    KERB: měla dva brejkboly na 5:1, nedala to, pak prohrála 9 her v řadě a za stavu 6:4 3:0 jsem to vypnul. Vyhazovala se úplně děsně a Serena to zjevně po pěti bodech zapnula na plný obrátky.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: jeho čas přijde, brzy! :) a taky Saša Zverev už by se mohl dostat na grandslamech dál... a mě je celkem líto i Isnera, sice mám DelPa rád, ale včera to bylo, když jsem koukal na první dva sety, taaak vyrovnaný... a ten Isnerův servis neskutečnej.
    KERB
    KERB --- ---
    karolinu jste asi nikdo nevidel co?
    KERB
    KERB --- ---
    BELKIN: no nevim, chudak dominik, nejdriv finale french open a ted ho zas rafa převez o pár míčů, j.... jsem mu to přál..
    BELKIN
    BELKIN --- ---
    VAMOS !!!
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak já si po dlouhý době vstadil (abych mohl zase sledovat streamy), vyberu si nejtrapnější kurz 1,03 a on si Fedex klidně prohraje... :-/
    KERB
    KERB --- ---
    a fedex se trapil s vedrem, nebo .. videl ste to nekdo?
    LEHUOK
    LEHUOK --- ---
    NIMBUS: uz dohral...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Jinak ještě hraje Roger :-3
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    ma obrovskej potencial a jestli se nezblazni, muze bejt brzo v top 20. strasne se mi na ni libi, ze vypada dusevne o kus dal nez je u tech nasich zenskejch bezny. mozna trochu chlap :-) nevysiluje, je koncentrovana, zadny hystericky vylevy ani trapny hecovani po kazdym vyhranym micku, umi zabojovat a nevzdava se... snad jen ten servis.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam