• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    HANNA
    HANNA --- ---
    tak berdych to rozjel dost na pohodu (už je v semifinále) a hlavně hraje fakt dobře (soudím z dvou čtvrthodin včerejšího a dnešního zápasu), tak jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží... to jsem popravdě nečekala... možná je dobře, že si ho zatím novináři moc nevšímají, protože mám pocit, že jakmile vždy začne prohlašovat, že má i na nejlepší, je hned zle ;)
    KERB
    KERB --- ---
    SLAMITCH: nevim nejak mi to nemaka, chce to nejaky registrace a nakonec...
    Error 1006 Ray ID: 4935a2c0a9c2c2bf • 2019-01-03 12:58:14 UTC
    Access denied
    What happened?
    The owner of this website (tennis-stream.net) has banned your IP address (89.176.92.93).
    KERB
    KERB --- ---
    SLAMITCH: diky za tip zkusim jestli pomaka djoker s basilashvilim
    KERB
    KERB --- ---
    helejte nějak mi nemaká batmanstream už nějakou dobu, nevíte o nějaký alternativě?

věříte dneska berdychovi ,.)?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SPLIFFBOY: Snad bude odpoledne klid, abych se podíval a držel palce... Snad se dal během pauzy dohromady...

Mimochodem po delší době ve čtyřhře nastoupí Djokovic a Djokovič :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak mame tour zpet pro novou sezonu (letos mi to fakt chybelo!) a koukam, ze Tomas hraje dnes odpoledne v Dauha po vic jak pul roce zapas... tak jsem zvedavy.

a Karolina v Brisbane otocila z prohravaneho setu a breaku s Putintsevou a v pristim by mohla narazit na Bouzkovou, pokud ta zvladne zapas se Stosur.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    nekdo uz to mlceni musi prolomit... ja to Sasovi hrozne preju! :D
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    NIMBUS: Dekuju
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SWALLOW2: já koukám na Tipsport na webu..
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Davaji nekde ATP Finals? Diky moc
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Po Šafářové další oznámení konce kariéry:
    Tenistka Agnieszka Radwaňská ukončila kariéru, na kurtech končí kvůli zranění | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/sport/tenis/agnieszka-radwanska-konec-kariery-tenis_1811141648_bor
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    TELVIS: Taky neak nechapu tu chvalu toho zapasu z pohledu kvality. Cely zapas byl o tom ktera z tech dvou toho pokazi min.
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    a asi bych si dovolil rict ze obzvlast ten treti zapas zadna krasa nebyla. Katerina proste 'jen' ke konci udelala min chyb. Ale nervy to byly strasny:))
    KALTY
    KALTY --- ---
    TELVIS: jj ale nakonec to ubojovala. To jsem fakt čuměl.
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    KALTY: ten posledni byl silenej. Jak zacla v patym gamu bulet, tak sem si rikal ze to je konec..
    KALTY
    KALTY --- ---
    Musím říct, že ty zápasy byly luxusní. Gratuluji
    KERB
    KERB --- ---
    no takže, .. asi tady budu první, kdo pogratuluje -)
    JONYY
    JONYY --- ---
    Nevite od kolika hrajou dospěláci?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam