• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: jo, slusnej zacatek roku .)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pliskova ma titul z brisbane. videl jsem az konec, dle komentatoru asi hlavne dost odesel vykon tsurenko a pliskova se hodne zvedla...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    vtipny je, ze Karolina ma s Tsurenko vzapeti hrat i v prvnim kole v Sydney... a Petra zacne se Sabalenkou, aktualni vitezkou z Sen Cenu, to bohuzel nevidim moc nadejne, Aryna hraje neskutecne a po AO bude nekde vysoko v top10.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a v Brisbane finale Pliskova x Tsurenko, tak si snad taky odveze vazu :) hezkej start sezony, i kdyz u toho Berdycha je to samozrejme jeste cennejsi po pauze.
    KERB
    KERB --- ---
    takze Berdych x Bautista finale, no vida... to by mohl kousnout...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jinak Pliskova je taky v semifinale.
    a jestli jste nestihli, na letosek potvrdila spolupraci se Stubbs i Martinez, tak jsme zvedavy, co z toho bude.
    KERB
    KERB --- ---
    QAZZZ: dobrý díky, to se mi nějak seká, nicméně batmanstream.tv jsem se včera dokázal proklikat na djokera...
    HANNA
    HANNA --- ---
    tak berdych to rozjel dost na pohodu (už je v semifinále) a hlavně hraje fakt dobře (soudím z dvou čtvrthodin včerejšího a dnešního zápasu), tak jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží... to jsem popravdě nečekala... možná je dobře, že si ho zatím novináři moc nevšímají, protože mám pocit, že jakmile vždy začne prohlašovat, že má i na nejlepší, je hned zle ;)
    KERB
    KERB --- ---
    SLAMITCH: nevim nejak mi to nemaka, chce to nejaky registrace a nakonec...
    Error 1006 Ray ID: 4935a2c0a9c2c2bf • 2019-01-03 12:58:14 UTC
    Access denied
    What happened?
    The owner of this website (tennis-stream.net) has banned your IP address (89.176.92.93).
    KERB
    KERB --- ---
    SLAMITCH: diky za tip zkusim jestli pomaka djoker s basilashvilim
    KERB
    KERB --- ---
    helejte nějak mi nemaká batmanstream už nějakou dobu, nevíte o nějaký alternativě?

věříte dneska berdychovi ,.)?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SPLIFFBOY: Snad bude odpoledne klid, abych se podíval a držel palce... Snad se dal během pauzy dohromady...

Mimochodem po delší době ve čtyřhře nastoupí Djokovic a Djokovič :-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak mame tour zpet pro novou sezonu (letos mi to fakt chybelo!) a koukam, ze Tomas hraje dnes odpoledne v Dauha po vic jak pul roce zapas... tak jsem zvedavy.

a Karolina v Brisbane otocila z prohravaneho setu a breaku s Putintsevou a v pristim by mohla narazit na Bouzkovou, pokud ta zvladne zapas se Stosur.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    nekdo uz to mlceni musi prolomit... ja to Sasovi hrozne preju! :D
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    NIMBUS: Dekuju
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SWALLOW2: já koukám na Tipsport na webu..
    SWALLOW2
    SWALLOW2 --- ---
    Davaji nekde ATP Finals? Diky moc
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Po Šafářové další oznámení konce kariéry:
    Tenistka Agnieszka Radwaňská ukončila kariéru, na kurtech končí kvůli zranění | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/sport/tenis/agnieszka-radwanska-konec-kariery-tenis_1811141648_bor
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam