• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    ROMI
    ROMI --- ---
    ale jsem zvedavej na Djoka jak se ted popere :) Berettini, pak Zverev a pripadne Medvedev, nejtezsi moznej vyber souperu :) se nejak bojim, ze to neda letos :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    Fernandez Raducanu finale :) i kdyz Sakkari vypada taky dobre, uvidime jak s Karolinou :)

    Jinak jsem se podival na toho Brooksbyho a to je snad jeste vetsi pinkalista nez Djok :) az z nej byl zmatenej ty prvni dva sety nez mu to tam zacal sazet, mi to pripomnelo ten zapas s monfilsem, kdy Djok nevedel co hrat vubec chvili :D
    The STRANGEST Match Ever in Tennis
    https://www.youtube.com/watch?v=7TauRC_D_qE&ab_channel=sLlorcaTV
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Ten zapas byl strasne osklivej. Sabalenka zadnej premiovej tenis rozhodne taky nepredvadela, byl to festival breakballu. Bara bohuzel tahala za vyrazne kratsi konec, jen obcas se zablejskla naznakem ty svoji chytry hry, ktera ji zdobi. Kazdopadne pokud Aryna nezvedne v semi level, tak za me zas tak horka favoritka taky neni. Fandim kazdopadne Fernandez!
    FRIX211
    FRIX211 --- ---
    Tak Báře bohužel došlo, a to silně... Gute besserung, teď by si měla fakt odpočinout konečně chvíli. Dokázala toho letos víc než dost. Snad Sabalenku někdo porazí, ten její skřek je časem snad ještě horší než dřív.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Začínám mít podezření, že Djok ty první sety poušti snad schválně. Zkusil jsem, a zas to vyšlo.

    TELVIS
    TELVIS --- ---
    SPLIFFBOY: nevidel sem, netusim. ale chci verit tomu ze za tim nebyl zadnej postrani umysl. Kazdopadne sem nekde zahlid, ze dostala prezdivku Krejcheatkova.....:)).
    FRIX211
    FRIX211 --- ---
    Muguruza se svým naprosto zjevným sideline coachingem by měla bejt ticho.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: tak po tý šaškárně tsisipase jsou teď všichni na ty medicaly hákliví
    ROMI
    ROMI --- ---
    SPLIFFBOY: kdyby to byla Gauff, tak ji oslavujou :)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Hm, Krejčíková vs. Sabalenka, to vypadá jako the end (pro CZ).
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Fuu, tak na zapas Barbory jsem nekoukal, ale facebook.US Open je plnej nenavisti vuci ni za pretazenej medical time v koncovce druhyho setu... a vztekly "so unprofessional" od Mugu pri podani ruky u site je taky celkem vymluvny.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    PAN_SPRCHA: další kolo má s Pavluchenkovou, a ta Plíškovou letos v Madridu a loni na Australian Open dvakrát porazila. Předtím ji ale šestkrát zase porazila Plíšková.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: nebyla to uplne predpoved :D ale mas pravdu, mel bych si vic davat pozor na pusu, s takovou kvuli nam ta holka nikdy grandslam nevyhraje...
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    SPLIFFBOY: tahle aktualizovaná a jinak nějaký ten měsíc stará předpověď predikuje jako vítěze Sabalenku. Ale tu třeba v Montrealu sejmula 6-3 6-4 právě Plíšková, takže kdo ví ;)
    US Open 2021 women's draw analysis, preview & prediction ft. Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Iga Swiatek
    https://www.sportskeeda.com/tennis/us-open-2021-women-s-draw-analysis-preview-prediction-ft-ashleigh-barty-naomi-osaka-iga-swiatek
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: no tak teď vypadne Karolína v dalším kole....víme jak to tady vypadá s těma našima předpověďma
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    YBUKO: no tak Osaka furt vyhrala Australian Open a Barty Wimbledon, takze mit obe venku je urcite prilezitost, jen mam teda taky obavu, ze z ni bude nakonec profitovat nekdo jinej :) popravde vyjimecne vic verim Karoline, jeji cast pavouka prosla vetsi cistkou, ale jak jsem psal, top souperku nemela zatim (i kdyz na jeji match s Anisimovou se pejou ody). U Bary mam strach, ze ji fakt cekaj nejsilnejsi protihracky z tech, co zatim zustaly... ale treba to da.

    Za me je hlavni, ze jdou obe do druheho tydne. Pliskovy sezona pred Wimbledonem vypadala dost neslavne, pritom ted to nakopla paradne a po US open bude asi nejhur svetova ctyrka. A Bara ted vubec neobhajuje zadny body, takze jak se ted konecne normalizuje zebricek odecitanim 2 roky starejch vysledku, ona na konci sezony miri asi taky snad az nekam do top5... kdo by se toho pred rokem nadal? :)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    SPLIFFBOY: omylem jsem se smázl, ale zrovna jsem sem psal, že to je jak přes kopírák z jiných letošních turnajů: favority Barty a Osaka vypadávají brzo, Plíšková jde až někam k finále, kde ji pak vyřadí někdo, s kým se vůbec do finále nepočítalo.
    KERB
    KERB --- ---
    FRIX211: okej mrknu na highlights…
    vcera djoker x nešikori, videl jsem prvni set, bylo mi celkem jasny, ze djoker zaradi dvojku a zbytek zapasu je jeho, nemylil jsem se, tohle umi fakt skvele, hrat jen tak jak je to zapotrebi
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Jo a teda super vykony predvadi ta britska nactileta hvezdicka Raducanu, 6:0, 6:1 se Sorribes Tormo je nemilosrdny. Vubec se nam nejak dere nejaka nova next gen nahoru :))) Raducanu, Fernandez, mezi chlapama Alcazar...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Zenskej pavouk se vypadnutim Barty taky zas zajimave otevrel, dve velky favoritky out (Barty, Osaka), Bara a Karolina maji hned zajimavejsi sance.

    Baru teda ceka velka bitva uz ted s Gabrine, ktera je v super forme, i kdyz ji Bara pred trema tydnama prehrala. A pak hrozi Sabalenka, ktera je nyni asi nejvetsi favoritka ze zbytku, na druhou stranu i ta je hratelna, kdyz se to sejde a nema uplne den.

    A Karolina se zda byt celkem na vlne, sice tam uplne top souperku zatim nemela, ale ve svy pulce pavouka zbyla nejvys nasazena, tak uvidime. Treba se fakt uroci ta spoluprace s Bajinem. Dalsi finale grandslamu by bylo hezky.

    Ale furt je to wta, pozitri muze byt po Ceskach :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam