• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    KETHAMINA: Jedna z výborných metod je ZOOM2 kdy v ordinaci doktor vybělí za 30-45min o 4 až 5 odstínu.. zuby ti nezežloutnou skoro vůbec pokud budeš hlavně ze začátku dodržovyt pravidla po bělení, samozřejmě kafaři, kuřáci a čajaři to mají horší, samo záleží i na kvalitě skloviny...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KETHAMINA: nemám přímou zkušenost. Za pár tisíc ti to vybělí, ale ty si pak domu stejně musíš oupit bělící věci a pečovat o zuby nepřetržitě, protože pak zase žloutnou..
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    máte někdo osobní zkušenost z bělením zubů v ordinaci?
    vím, že jsou metody, jak bělit doma ... ale toho se docela bojím?

nějaké tipy, triky?

CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KALLA: no a jak s k tomu došla, přišla a ted jsi tam?
    KALLA
    KALLA --- ---
    CELULITIDA: dekuji dekuji, ja jsem je unosila:)

no jo Svedsko za mym zlatym jsem se sem stehovala:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KALLA: no čoveče, slušej ti, to je fakt..

:) tak Švédsko jo? Co tam?
    KALLA
    KALLA --- ---
    juuuu pardon za velikost delala jsem to narychlo:(
    KALLA
    KALLA --- ---
    tak jsem slibovala fotky: takze jedna s rovnatkama, mela jsem skoro porad zluto modry gumicky jelikoz jsem se postupne stehovala do svedska tak zubarka kdyz uz me vzdycky videla tak vedela jake gumicky budeme davat:))na sundavani jsem prijela s kufrem a jela rovnou na letiste, to byla sranda:)

a bez rovnatek: ted uz jen na beleni, zatim zkousim ruzny pasty nic teda nepomaha, mam zlutou sklovinu v rodine a navic jsem dlouho kourila, tak jsem zvedava jestli nekdy budu mit zuby jako prlicky (tady na fotce to teda vypada hrozne, jelikoz jsem byla na ostrove a zapomnela jsem si kartacek -takze zuby jsem cistila jen zvykackou:))nastesti jsme hned druhej den jeli domu:))

CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: uff, to budu protivná a to bdue škrábat :)
    TARIS
    TARIS --- ---
    CELULITIDA: Správně,k rovnátkům dostaneš takovej malinkej plastovej obal , ve kterým je asi 5 kulatých ,cca.5cm dlouhých hadů z vosku.
    Když si pak poškrábeš zámečkem vnitřní stranu pusy,můžeš si z toho uválet kuličku ve velikost zámečku a přitisknout si to na něj ...zámeček přestane škrábat a kůže se může hojit,bohužel nesmíš přitom jíst protože jinak ti ten vosk samozřejmě sjede....To balení stačí na dlouho , já myslím že z toho se dalo udělat tak 50 malých kuliček :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    OAZKA: no nechtěla bych...

.. už se na to ale docela těším.. ted jeste k tomu nosim o brejle, takže budu opravdu krasavice- brýle a rovnátka :o)
    TARIS: jakej vosk? jaký balení čeho? to se něco dává..?
    OAZKA
    OAZKA --- ---
    CELULITIDA: no tak uvidis :) ale sest let je extrem :)
    TARIS
    TARIS --- ---
    KALLA: Jasně,ono čím víc se na ty zuby kouše tak je to lepší,protože si rychleji zvyknou ,ale psal jsem první týden z pohledu toho že se nenajíš bezbolestně,i když už se to lepší :)
    Je to zajímavé ,ale pusu jsem rozrytou míval dřív,ale teď už jsem hooodně dlouho neměl žádnou bolístku a to byly doby když jsem si radši polepil voskem všechny zámečky jen abych měl klid ! :) dokonce sem pak škemral o nový balení ,pač jsem všechno vypotřeboval
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    OAZKA: tak já si je ted necvhám dát až v 22letech vid :o)
    OAZKA
    OAZKA --- ---
    CELULITIDA: všechno dohromady :) dostala jsem je až v šestnácti, měla jsem hodně křivý zuby - hlavně ty dva přední, který jsem si jako malá vyrazila, rovnátka na spodní i horní - spodní mi dávali až o rok později než na horní, občas se něco hýbalo kam nemělo, takže mi to musela doktorka ještě stahovat po částech - třeba dva tři zuby k sobě, no byla to sranda
    KALLA
    KALLA --- ---
    TARIS: no hele ja to treba tak vubec nemela, prvni tyden jsem to mela uplne v pohode, je fakt ze hned druhej den jsem si dala rohlik a pak trpela ale treti den jsem pomalu kousala a jedla uplne v pohode az prvni utazeni me bolelo ale taky jsem to zvladla, pak uz to bylo v pohode, nejhorsi asi bylo jak jsem mela rozrytej vnitrek pusy od tech zamecku, takze jsem si tam porad lepila ten vosk a to pomahalo
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: těšim se na to, alespon zhubnu :o)
    KALLA: super :) díky
    TARIS
    TARIS --- ---
    CELULITIDA: Hele ten první tejden fakt nebude dobrej,všichni mě tím strašili a měli naprostou pravdu...Doporučuju koupit zásobu polévek a krupicové kaše :D
    KALLA
    KALLA --- ---
    CELULITIDA: ja se podivam a behem vikendu sem kdyztak nejakou hodim plus info na tu moji skvelou ortodonticku (a celkovou cenu co jsem u ni nechala, musim projit uctenky)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KALLA: jo kukuřička.. :)
    jojo, vím, keramický žloutnou.. A vubec jsou bíloprůholedný, takže to jde jen na opravdu bílý zuby, taky jdu ještě předtím na bělení..

.. a já už se na n teším. Bude to dobrý :o)

.. Ty nemáš fotku?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam