• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ALTHIA23: no a nepoškozuje?
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    ...což může spoustu lidí navádět , že se sklovina poškozuje..
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    CELULITIDA: Výborná pasta je Rembrant, dá se to koupit ve speciální prodejnách pro ústní hygienu, třeba Profimed, spíš je to na takové to udržení bělosti. Ale zuby prohlédnou. I to domácí bělení, kdy ti lékař vytvoří nosiče na míru a na noc se nasazuje není špatné, ale je to poněkud zdlouhavé, člověk se musí delší dobu vyvarovat barveným potravinám.. dobrá je značka Saphire.... takové ty univerzální nosiče např Opalescence tréswhite, které jsou normálně dostupné na netu jsem teď zkoušela, nevýhoda je , že to není přesně na zuby a gel se dostává i na dásně a celkem mi to ty dásně podráždilo... jinak všechno je v podstatě na bázi peroxidu vodíku..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ALTHIA23: omlouvám se za nařknutí. Jen že to ta vyznělo :)

... tyj i tak sedm tisíc je dost.. si myslim..

nějaká zkušenost s bělícíma pastama, proužkama, gelama v obchodáku nebo tak?
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    CELULITIDA: Já ti nenapsla?? tak to sorry, reklama to není, pouze mý rodiče jsou zubaři a jelikož nemají ordinaci V PH nebo BR tak o mají za rozumnou cenu. PH normalně za ZOOM2 až 17tis, Brno 12tis, mamča 7tis, ale musíš si tam dojet..toť vše... já osobně jsem pročítala většinu metod bělení v čr a je to jedna z těch méňe drastických a nejúčinější. Jestli to považuješ za reklamu tak si mě smaž...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---

ALTHIA23: této slečně jsem již jednou odpovíídala do pošty, když sem házela tohle: (a nic..:( ) tak snad to nen ijen blbá ,,reklama"
    ALTHIA23 --- --- 20:41:14 17.4.2009o
    Bělení zubů za supr cenu, technika zoom2, pošta..

KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ALTHIA23: a je to běžně používané metoda?
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    KETHAMINA: Jedna z výborných metod je ZOOM2 kdy v ordinaci doktor vybělí za 30-45min o 4 až 5 odstínu.. zuby ti nezežloutnou skoro vůbec pokud budeš hlavně ze začátku dodržovyt pravidla po bělení, samozřejmě kafaři, kuřáci a čajaři to mají horší, samo záleží i na kvalitě skloviny...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KETHAMINA: nemám přímou zkušenost. Za pár tisíc ti to vybělí, ale ty si pak domu stejně musíš oupit bělící věci a pečovat o zuby nepřetržitě, protože pak zase žloutnou..
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    máte někdo osobní zkušenost z bělením zubů v ordinaci?
    vím, že jsou metody, jak bělit doma ... ale toho se docela bojím?

nějaké tipy, triky?

CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KALLA: no a jak s k tomu došla, přišla a ted jsi tam?
    KALLA
    KALLA --- ---
    CELULITIDA: dekuji dekuji, ja jsem je unosila:)

no jo Svedsko za mym zlatym jsem se sem stehovala:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KALLA: no čoveče, slušej ti, to je fakt..

:) tak Švédsko jo? Co tam?
    KALLA
    KALLA --- ---
    juuuu pardon za velikost delala jsem to narychlo:(
    KALLA
    KALLA --- ---
    tak jsem slibovala fotky: takze jedna s rovnatkama, mela jsem skoro porad zluto modry gumicky jelikoz jsem se postupne stehovala do svedska tak zubarka kdyz uz me vzdycky videla tak vedela jake gumicky budeme davat:))na sundavani jsem prijela s kufrem a jela rovnou na letiste, to byla sranda:)

a bez rovnatek: ted uz jen na beleni, zatim zkousim ruzny pasty nic teda nepomaha, mam zlutou sklovinu v rodine a navic jsem dlouho kourila, tak jsem zvedava jestli nekdy budu mit zuby jako prlicky (tady na fotce to teda vypada hrozne, jelikoz jsem byla na ostrove a zapomnela jsem si kartacek -takze zuby jsem cistila jen zvykackou:))nastesti jsme hned druhej den jeli domu:))

CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: uff, to budu protivná a to bdue škrábat :)
    TARIS
    TARIS --- ---
    CELULITIDA: Správně,k rovnátkům dostaneš takovej malinkej plastovej obal , ve kterým je asi 5 kulatých ,cca.5cm dlouhých hadů z vosku.
    Když si pak poškrábeš zámečkem vnitřní stranu pusy,můžeš si z toho uválet kuličku ve velikost zámečku a přitisknout si to na něj ...zámeček přestane škrábat a kůže se může hojit,bohužel nesmíš přitom jíst protože jinak ti ten vosk samozřejmě sjede....To balení stačí na dlouho , já myslím že z toho se dalo udělat tak 50 malých kuliček :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    OAZKA: no nechtěla bych...

.. už se na to ale docela těším.. ted jeste k tomu nosim o brejle, takže budu opravdu krasavice- brýle a rovnátka :o)
    TARIS: jakej vosk? jaký balení čeho? to se něco dává..?
    OAZKA
    OAZKA --- ---
    CELULITIDA: no tak uvidis :) ale sest let je extrem :)
    TARIS
    TARIS --- ---
    KALLA: Jasně,ono čím víc se na ty zuby kouše tak je to lepší,protože si rychleji zvyknou ,ale psal jsem první týden z pohledu toho že se nenajíš bezbolestně,i když už se to lepší :)
    Je to zajímavé ,ale pusu jsem rozrytou míval dřív,ale teď už jsem hooodně dlouho neměl žádnou bolístku a to byly doby když jsem si radši polepil voskem všechny zámečky jen abych měl klid ! :) dokonce sem pak škemral o nový balení ,pač jsem všechno vypotřeboval
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    OAZKA: tak já si je ted necvhám dát až v 22letech vid :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam