• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    REFLEX: viz
    VANUSHE:

:)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    existuje teda nejaky funkcni domaci beleni?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MIDORI: nechám - domluvim se s nima. Pak mě budou čekat ještě dva zuby nahoře pravděpodobně - původně mi chtěli totiž řezat horní patro - jelikžo v mym věku je už neroztahovatelné pomotí takovýho toho plíšku (možnost roztáhnout cca do 16roku, kd yje tam ta tkán ješt+ě mekká) - ale nakonec to asi nebudou rozřezávat takže mi asi budou muset vytrhnout i nahoře aby se mi ty zuby jakoby zklopily, jelikož mám takovej ten předkus a trochu ven vybočený (trochu víc dle otisků ale v reálu nevypadám jak dement :o))
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CELULITIDA: no uff, to je sila, nech se uspat, jinak to snad ani nejde
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    VANUSHE: děkuji za příspěvek - a ano, souhlasím. je to jistota, zuby máme jen jedny...

... já mám dásně navíc i tak hodně špatné. Jinak moje cesta za rovnátky pokračuje. Dnes jdu na vrtání čtyř zubů - kazy - přední čtyři zezadu. Fakt nádhera...

... dále se budou trhat dvě osmičky a dvě čtyřky dole - najendou na chirurgii. Nechám se asi celkově uspat, páč takhle čtyři zuby navíc dvě osmičky je docela hardcore... ne?
    VANUSHE
    VANUSHE --- ---
    zdravím. škoda, že jsem na tenhle klub nepřišla dřív:(

moje touha po bělejším úsměvu: po několika pokusech s bělící pastou (několik druhů), pudrem a různými druhy kartáčků jsem investovala cca 1000kč do bělícího gelu white smile http://www.krasnyusmev.cz/profesionalni-beleni-zubu/ - byl v akci, dvě velká balení blablbla...
    půlu jsem darovala kamarádce, ať jsme krásné obě. po týdnu bělení byl sice vidět výsledek, ale dásně v háji. připosledním bělení (tzn. 8.pokus) jsem během bělení cítila takové štípání na dásních, takže jsem to hned dala dolů, vyčistila zuby, vykloktala, prostě jsem se snažila to dát co nejvíc pryč. nicméně dáseň byla citlivá zhruba dva týdny po docela citelně a do doneška to není úplně v pořádku. takže teď se po dohodě se zubařem chystám na zoom2 a domácímu bělení se s díky vyhnu. takže pokud chcete bělit, bělte pod odborným dohledem.

díky za pozornost, konec hlášení
    ETINA
    ETINA --- ---
    Prave testuju belici pastu od Swissdent Xstain...mate s ni nekdo nejake zkusenosti?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KRKA: mám ho doma - jsou v něma takový mikroperličky - já si to představuu jako písek na vydrhnutí vany. Ano bělí to. Ale bude to ti, že jsem se naučila pořádně si čistit zuby - tenkym kartackem a jedne zub po druhym výsledky jsou vidět již za týden. Ale řekla bych že ten White peral niží - je tam jak sodík tak peroxid či co...

...Jinak jsem dnes zase byla u pana doktora Petra. Další postup je, že jdu k panu chirurgovi a bude se mnou řešit, ejstli se mi bude řezat horní patro nebo ne. Jelikož se mi už nerozšíří takovým tim roztahovátkem, normálně mi to patro rozříznou a rozšíří. O škvírku prej budu muset pečovat - nechutný.

Dolní čelist se mi bude posouvat dopředu.

Jak jsem na tom finančně:

Zatím jsem tam nechala 7500 (3x konzultace, digitální modelace spodní čelisti, ústní hygiena- nácvik 2x. )
    600Kč dám u chirurga

za zubaře - kazy, odstranění kamene, bělení, prevence - 3000Kč

Cena za estetické rovnátka (dole kov, nahoře safír) - 25950 ,-

Nezapočítáno posouvání čelisti - cena mně neznámá
    Rozříznutí patra- 40.000Kč - ale dá se zařídit na klinice s menší praxí, kde je toto hrazeno pojišťovnou...

takže celkem tahle srandička 37050 (bez řezání patra a posouvání čelisti) a + nepočítáno utahování a výměna zámečků jednou za půl roku 600Kč....
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    KRKA: taky bych potreboval poradit, momentalne pouzivam pudr Eva odkaz a jako jo trochu to pomuze, ale nijak zasadne :)
    KRKA
    KRKA --- ---
    zdravim, mam dotaz na beleni zubu white pearl, mate s tim nekdo zkusenosti? Na netu sem se toho moc nedocetla a filtr mi take nic nenasel :) zajimalo by me, zda opravdu vybeli, neznici zuby apod.. diky vsem :o)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MIDORI: přesně. hlavně zbytečný dohadování.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CELULITIDA: ok, kdyz to rikas, tak to asi tak bude..asi je to tak, ze kdyz vis, za kym zajit, tak jdes bez doporuceni, kdyz nevis, tak jdes k praktikovi a ten te posle.. nebo nevim, je to jedno, trochu zbytecna debtata :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MIDORI: to je asi fuk, já vim, že to jde, kdo to nezkusil tak se se mnou bude hadat a navíc treba ma nekdo zkusenost ze to nejde- ale to bych byla asi na toho dotyčného doktroa neprijemna. Navic vetsinou volam a objednam se dopredu ne ze tam na nekoho vybafnu v cekarne. navic s dnesnimi poplatky dat 30kč u praktickeho jen aby mi napsal doporučení a pak dalsich 30kč rovnou za vyšetření u odbornýho? I k psychiatrovi jsem šla bez doporučení a to si myslim je už sakra odbornej, no ne? :)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CELULITIDA: ok, tak to asi taky jde no.. ja jsem vetsinou doporuceni potrebovala, asi zalezi na doktorovi, jestli to vyzaduje nebo ne. Na druhou stranu si nevzpominam, ze by me odnekud vyhodili proto, ze nemam doporuceni..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MIDORI: s pihou rovnou ke kožnímu, s nádorem v krku rovnou ke krčnímu, s problémy se střevy rovnou na gastroentologii, s bolestí hlavy jednou rovnou na rehabilitaci, jednou rovnou do neurologického centra do Motola. Já po doktorech běhám, takže vím!!!!
    ALTHIA23: si hloupá
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CELULITIDA: nojo, ale tak musi se rozlisovat problem a problem. Kdyz ma nekdo bradavici na noze, tak jde rovnou na kozni a zadny doporuceni nepotrebuje, to samy treba s gyndou nebo tak.. Ale pokud je to vysetreni jen trochu odbornejsi, tak te bez doporuceni nikam nevezmou, uz je treba z toho duvodu, ze ani ty sama bys nevedela, za jakym doktorem presne zajit..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ALTHIA23: hlavně se nauč nejdřív psát (sesh-co to je?! )

.. já jsem nikdy nešla k odbornýmu s doporučenim od praktickýho. A mám za sebou hodně odbornejch!
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    MIDORI: Přesně tak.. samá pravda... měla jsem prasklý bubínek, nejdřív jdeš ke svému praktickému lékaři, ten ti napíše doporučení a pošle tě někam, kde ti ten problém vyřeší nejlépe... pokud lezeš jak kozena k odbornému lékaři, který o tobě nemá žádnou dokumentaci, neví o tvých alergiích můžeš uškodit jedině sama sobě, samozřejmě pokud jde o akutní případ tak se to řeší jinak.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CELULITIDA: tak jasne, ze pokud mas migrenickej zachvat nebo cokoliv, co je akutni, tak te asi vezmou bez doporuceni, ale pokud mas nejake dlouhodobejsi potize a potrebuje se zjistit, o co jde, tak ti vetsinou da obvodak doporuceni ke specializovanejsim doktorum, jako treba endokrinolog nebo gastroskopie nebo urologie nebo ja nevim co...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CELULITIDA:
    SASETKA:
    ptala jsem se prave kvuli odbornosti vysetreni, moudrak mi taky vyskubli az s papirkem od zubare v ruce,ale tady se krizi soukromy sektor, placeny zakrok se statnim,takze jsem jen chtela vedet...

diky

CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SASETKA: tak jste divný. Když má někdo problém a jde za Vámi pošlete ho pryč, aby mu praktickej dal doporučení- ikdyž o tom ví prd- a musel se k Vám zase vracet?! těžko! A stále si nesdělila v jakém že ustavu rpacuješ tedy? Páč to by mě zajímalo odkud by mě vyhodili, já to nikdy před praktickýho neberu- ztráta času.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam