• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MIDORI: jen nechápu proč ho nemůže dát sem. to je jak kdybych napsala že jsem narazila na skvělou užasnou zmrzlinu ale neřeknu kde se dá koupit :o)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SIVER: vzdyt ho v poste dava a psala to o par prispevku niz
    SIVER
    SIVER --- ---
    jo taky se pridavam pro kontakt sem a nebo do posty,kdyz ho nechces dat sem:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    HELLENKA: to sice ano, ale nevidim duvod zveřejnit kde ti to dělali ne? Pro ostatni co prouzdají po netu a v této diskuzi..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    HELLENKA: a proč ten kontakt nenapíšeš sem?
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    HELLENKA: nemám možnost srovnání, ale přišlo mi to dobrý... Tedy až na to, že se ti jich kouká do pusy několik, ne jen jedna...
    Takže někdy to bylo komický, někdy až nepříjemný, když mě jedna ošetřovala a volala si ostatní aby se na ty moje dásně taky podívaly...
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    HELLENKA: prosím, napíšeš mi kontakt na tu hygienistku?
    Já osobně jsem byla u hygienistek zhruba před rokem, kdy si ty všechny procedury na mě zkoušely holky na škole, které ještě tenhle obor studovali.
    Chtěla bych jít znovu k nějaké, už jen pro ten pocit... :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    HELLENKA: je to tím že jsi zubaře nenavštívila dříve, a nečistila si pořádně zuby. třeba. a možná to máš v rodině. ok. každopádně si nemyslim že by se za tohle mělo dávat málo. je to docela nevděčná ráce. hrabat se lidem ve špatnejch zubech. já jsem ochotna davat za dobrou a kvalitní praci více peněz.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    HELLENKA: a za kolik bys to chtěla udělat ?!
    SIVER
    SIVER --- ---
    HELLENKA: air flow neni jen cisteni ale i beleni,co zuby jsou svetlejsi?
    KRKA
    KRKA --- ---
    SIVER: aha... :)
    SIVER
    SIVER --- ---
    KRKA: no je to pro domaci beleni,tak pak podam info..tohle stalo o mnoho mene:)
    KRKA
    KRKA --- ---
    SIVER: predpokladam ze je to to same :) ja jsem to prave objevila ze to delaji v Pruhonicich a stoji jen 2900 kc, tak aby to fungovalo :o)
    SIVER
    SIVER --- ---
    KRKA: ted cekam na white light,pak muzu podat info az to vyzkousim:)
    KRKA
    KRKA --- ---
    zdravim, nemate nekdo zkusenosti s belenim zubu pomoci nejake specialni UV lampy a gelu?
    SIVER
    SIVER --- ---
    nepoužil ste někdo někdy pastu Rembrandt? četl jsem že na bělení super,že lidi s ní mají dobré úspěchy.někdo osobní zkušenosti?
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    SIVER: já brala ATB kvůli močáku a zuby se mi taky zabarvily, takže to tím určitě může být
    SIVER
    SIVER --- ---
    jo abych doplnil marodim ted z anginou a beru antibiotika......ale to by nemelo mit vliv ne
    SIVER
    SIVER --- ---
    zdarec rad bych se zeptal na jednu vec...ted marodim a hodne mi krvacely dasne tak sem si je casto cistil,lacalutem ted... a i ostatnima pastama tak 3x-4x denne driv sem si cistil zuby i 6x denne a nikdy sem netrpel na jednu vec ze se mi ted zacali delat takove kridovite skvrny na prednich zubech,vypada to fakt blbe.nekde sem cetl ze se to delaz z fluoru,da se tomu nejak zabranit nebo odstranit? krome beleni?
    ROOCZA
    ROOCZA --- ---
    SELMINEK: díky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam