• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    CELULITIDA: máš to v soukromé zprávě :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    LOOLE: nějaký odkaz? nezkoušela. díky
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    SIVER: Myslím, že kdyby to byl začínající kaz, tak to nemizí. Když už máš ten tmavej kaz, tak ten ti tam přece taky neproblikává :) Ale je to fakt divný...
    SIVER
    SIVER --- ---
    CELULITIDA: urcite ne cistit po kazdem jidle a kdyz jo tak az tak po pul hodine! spis si vyplachuj usta a cisti tak 3x-4x denne
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    CELULITIDA: A zkoušela si dentální sprchu? Píšou tam, že je vhodná i pro rovnátka.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SIVER: no opravdu? já si po každým jidle jedu normalnim kartackem, jednoštětinkovym a mezizubnim. jsem posedla. ale stejne mi prijde ze tam neco je.
    SIVER
    SIVER --- ---
    CELULITIDA: minimalne po kazdem jidel vyplachovat pusu vodou
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SIVER: nemám zkušenost.

.. zato mě serou rovnátka jelikož mám furt pocit že tam mezi zubama něco mám ikdyž to projejždim všim možným.. nějaký výplachy?
    SIVER
    SIVER --- ---
    jaky na to máte názor? Když se probudim po ránu mám křídovité zuby jako bych měl fluorozu.Ale během dne to mizi. Našel jsem tenhle článek.

Zubní kaz je onemocnění tvrdých tkání zubu. Vzniká tím, že zubní povlak přeměňuje cukry v potravě na kyseliny, a ty následně postupně naleptávají povrch zubu. Jedná se o dlouhodobý proces, který, pokud není zastaven a odstraněn, vede ke ztrátě tvrdých zubních tkání a někdy i životnosti zubu. Jako první příznaky se objeví bílá křídovitá skvrna na sklovině.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CELULITIDA: to neres, kdo bude mit zajem, tak se ozve do posty a kontakt se dozvi. Kdo zajem mit nebude, tak ho nemusi trapit, ze kontakt neni zverejnen..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MIDORI: jen nechápu proč ho nemůže dát sem. to je jak kdybych napsala že jsem narazila na skvělou užasnou zmrzlinu ale neřeknu kde se dá koupit :o)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SIVER: vzdyt ho v poste dava a psala to o par prispevku niz
    SIVER
    SIVER --- ---
    jo taky se pridavam pro kontakt sem a nebo do posty,kdyz ho nechces dat sem:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    HELLENKA: to sice ano, ale nevidim duvod zveřejnit kde ti to dělali ne? Pro ostatni co prouzdají po netu a v této diskuzi..
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    HELLENKA: a proč ten kontakt nenapíšeš sem?
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    HELLENKA: nemám možnost srovnání, ale přišlo mi to dobrý... Tedy až na to, že se ti jich kouká do pusy několik, ne jen jedna...
    Takže někdy to bylo komický, někdy až nepříjemný, když mě jedna ošetřovala a volala si ostatní aby se na ty moje dásně taky podívaly...
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    HELLENKA: prosím, napíšeš mi kontakt na tu hygienistku?
    Já osobně jsem byla u hygienistek zhruba před rokem, kdy si ty všechny procedury na mě zkoušely holky na škole, které ještě tenhle obor studovali.
    Chtěla bych jít znovu k nějaké, už jen pro ten pocit... :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    HELLENKA: je to tím že jsi zubaře nenavštívila dříve, a nečistila si pořádně zuby. třeba. a možná to máš v rodině. ok. každopádně si nemyslim že by se za tohle mělo dávat málo. je to docela nevděčná ráce. hrabat se lidem ve špatnejch zubech. já jsem ochotna davat za dobrou a kvalitní praci více peněz.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    HELLENKA: a za kolik bys to chtěla udělat ?!
    SIVER
    SIVER --- ---
    HELLENKA: air flow neni jen cisteni ale i beleni,co zuby jsou svetlejsi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam