• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DR_RIC: to si prave rikam, se priznam, ze to slusne flakam a hresim na zdrave zuby, proto mne napadlo, zajit si na hygienu ted - cca2 mesice predem pred konzultaci na rovnatka,abych pak byla ready to go!

nedoporucis nekoho?moje klasicka zubarka to nedela a halvne objednavat se k ni - pokud cloveka neco neboli - je cca na 3mesice...

CELULITIDA: dala jsem na doporuceni id Kalla a objednala jsem se k doktorce Sulove a jdu poprove a na prvni konzultaci:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    DR_RIC: prosím pana drtice, aby taktéž nedělala zbytečné scény :o)))

.. já neivm v jakém stavu zoubky máš,ale příjde mi to zbytečné.
    navíc při správné hygieně se dá i nějaký ten zubní kamen odstranit - správné kartáčky. ale jak řikam, nevim jaký to máš

ostatně to by ti měl říct ortodontista - kam chodíš?
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    Air flow ( "piskovani" ) NENI trapeni zoubku. Zubni kamen, ktery jak sama rikas mas, musi nejdriv z pusy ven a potom perfetkni hygienu. Orto aparatek zhorsuje samoocistovaci schopnost zubu a celkove komplikuje hygient, proto je nutna zvysena pece. Zadny slusny ortodontista by nemel nasadit fixni aparatek na zoubky, kde je zubni kamen a nekomu, kdo hygienu nezvlada.

Jinak prosim Celulitidu umirnit sve odborne nazory...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SARAJ: já bych to netrápila

já jsem na nictakovýho nešla.
    oni ti to sami trochu zdrsněj, když ti to budou nandavat, aby tam držely ty zámečky. takže zoubky netrap, jen dělej pořádnou ustní hygienu a čisti mezizubní prostory.

držim palce
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    zdravim,
    v cervnu jsem objednana na konzultaci ohledne rovnatek - pravdepodobne na obe patra. chci se zeptat, ma podle vas smysl pred pripadnym nasazenim jit na piskovani zubu bo tak neco? Zubni kamen mam a jeste jsem kuracka,takze sklovina nic moc...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SSAMIAD: ahoj - ano, je to tak, dvacet tisíc cca jeden keramickej implantát. A nedavala bych za něj ani míň. Jsou to nádherný zuby.

Možnost je ted opravdu nasazovačka - a když se zvolí hezký správný, tak nebude problém, budou držet a nikdo nepozná a ani by neřekl že jsou nasazovací. ty lepidla a pripravky na to jsou takový, že je to asi ted nejlepsi varianta, ale stojí to taky hodně.

no a pokud chce natrvalo, bude si muset hold vzít třeba na splátky, to už nabízejí některé soukromé ordinace. Nebo půjčku. Za krásu se platí.
    Zase by se to ale dalo nějak zkombinovat, dát třeba jen ty čtyři přední zuby co jsou nejvíc vidět a zbytek vyřešit něčím...

10let umělý mustek by stejně tak i tak za chvili musel na opravu, tak at to ma z krku do léta a držim palec. hod nějaký fota kdyžtak, zajímá mě to. a upřímně se taky vlastně trochu děsim doby, kdy nebudu mít tyhle svoje vlastní vo který se ted tak starám :)
    SSAMIAD
    SSAMIAD --- ---
    ahoj, chci se zeptat na radu_ moje máma má už 10 let uměly horní můstek, který ovšem ted musí pryč, jelikož má záněty dásní a zubařka jí řekla, že jediná možnost je nasazovací proteza nebo komplet novy zuby, což si ale máma nemuže dovolit...z protezy má strach a deprese, protože je to pěkná ženska a ještě jí není ani 60 a přijde jí i mně kruty, aby už ted měla nasazovací zuby..nevíte o někom, kdo dělá uměly zuby implantovaný nějak za rozumnou cenu? všichni tvrdí, že jeden implantovanej zub stojí kolem 20 tisic, je to tak? jsme z Prahy
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ALISHAKOC: skvělé! Díky za reference.

Já jsem s ním spokojená. Zuby mám už rovné, ted stahujeme předkus dozadu. když mám jakykoliv problem, řeší hned, kdykoliv. sice to je nadstandart, hlavně finanční, ale tak jsem si to představovala :)
    ALISHAKOC
    ALISHAKOC --- ---
    Zdravím, to je ale náhodička..:) Já jsem se také léčila u MuDr.Jiřího Petra před 8 lety a musím říct, že už tenkrát to byl machr..absolutní spokojenost!!! Zoubky držej do teď perfektně na svém místě a to jsem byla docela těžkej případ :D..Už tenkrát ta léčba byla dost drahá, ale stálo za to, to podstoupit, neboť výsledek byl a je úžasnej..Smekám před touhle privátní ordinací..Tenkrát mě to ovlivnilo natolik, že se teď sama živým výrobou snímatelné Ortodoncie..:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    tak mi nandali gumičky na posunutí zubu doleva - měla by se mi vytvořit mezirka mezi prvníma zubama nahoře. na madonnu prej :o) ale spokojenost nejvetsi. sice by to mohlo bejt levnější, ale Mudr. Petr nejlepší.

BOUKYNA
    BOUKYNA --- ---
    Zdravím, nechal jste si někdo bělit zuby ve Smille?? http://www.smille.cz/
    Nebo nějaké jiné kliniky, kde jste byli spokojeni?? Díky :)
    DOLCE_INONESTA
    DOLCE_INONESTA --- ---
    mate nekdo zkusenosti s belicima paskama blend-a-med?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    VERCHA: hustý - foto neasi. dokumentuj to. uvidíš i sama jak s eti to bude hejbat krásně rychle :)

FLOE
    FLOE --- ---
    MARIPOSA: kazdej to asi dela jinak. Muj doktor mi naposledy vymenil dratky s tim, ze se mel dotahnout posledni zub a hned jak se to dotahlo, tak jsem sla na sundani. Pred sejmutim mi dal jak nahoru tak dolu fixni retainer, hned na to nasledovalo sejmuti a retencni folie na 15h denne.
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Je běžný postup, že poté, co se zuby po léčbě fixním aparátem dostanou do kýžené polohy, musí rovnátka na zubech zůstat ještě další tři měsíce, aby se to zafixovalo?
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    LOOLE: no já se nebojím , ale bolest je naprd no . o ty klinice sem uvazoval a asi si to zaplatim . díkmy všem za rady
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    KEITHHSTER: tak jedině najít nějakou soukromou kliniku, kde ti anestezii udělají, ale budeš si jí muset bohužel zaplatit. :( Ta analgosedace je super, pokud máš panickou hrůzu ze zubaře, ale bolest prostě cítíš. Prý si pak nic nepamatuješ - takže bys tu bolest teoreticky zapomněl, ale v tu chvíli bys ji cítil - na druhou stranu - mě ta analgosedace přivedla do stavu, když jsem byla v klidu, neměla jsem rozbušené srdce jako normálně na zubařském křesle mívám, ale bolest jsem cítila normálně. Jo a navíc si téměř všechno pamatuju... Ale právě díky tomu jsem se při dalším trhání odhodlala jít bez analgosedace. :)
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    Právě no. Doktor mi říkal že anestezie je zbytečná a že sem chlap tak že to dám. Ovšem nedám..
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    H3AD3AD: na mě injekce taky působí, ale po špatné zkušenosti s předchozí zubařkou jsem si zaplatila analgosedaci a tak můžu říct, že pokud KEITHHSTERovi nezabírají umrtvovací injekce jako takové, tak samotná analgosedace mu nebude k ničemu. Uklidní tě to a je ti příjemně, ale bolest vnímáš.
    H3AD3AD
    H3AD3AD --- ---
    LOOLE: no vicemene... tohle je proste kombinace lokalnich anestetik a sedativ na uklidneni. Kazdopadne by to asi melo byt asi ucinejsi nez bezna injekce... ja s bolesti problemy nemivam, do me vzdycky slehnou jednu injekci a jsem jak beranek, tudiz analgosedaci jsem zatim nepodstupoval. Asi by to chtelo nekoho, kdo to uz absolvoval a muze podat info z prvni ruky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam