• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    FLOE
    FLOE --- ---
    CELULITIDA: ja je nosila, tak jestli ti muzu nejak poradit?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ahoj.
    nosíte někdo gumičky stahující na rovnátkách.
    takový ty gumičky co si musim zahakavat za háčky dolní čelist k horní?

šíleně mě bolí zuby - asi tim jak se to stahuje? Jenže nejsem citlivka, ale tohle je fakt nesnesitelná bolest :((( pomoc
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GIA_: mam..taky nevim

jinak hlasim, ze v drogeriich teta mai slevu na listerin, 50 za lahvicku
    GIA_
    GIA_ --- ---
    Ahoj,

nemáte někdo na hranách předních zubů průsvitná místa?
    Konce mám průsvitné docela dlouho, ale začalo mě to už štvát a ráda bych věděla co to je :)
    K doktorce chodím, ale nikdy to nekomentovala…Se zuby vážné problémy nemám, trošku víc se mi kazí a občas krvácí dásně, ale je to ještě v mezích…nějaké drolení a odlamování zatím nepozoruji.
    Díky
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    co toto

Slevomat.cz - Hromadné slevy a nákupy se slevou
    http://www.slevomat.cz/cs/sleva/2566-profesionalni-beleni-zubu-technikou-gel-opalescence-boost-na-klinice-elite-dental

co jsem cetl nazory tak to hodne zuby podrazdi :]
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    FLOE: Nove pacienty prijmam po predchozi domluve. Jsem k sehnani na FB (Jan Ricar), ICQ 329691061.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    poradte nejake ucinne beleni zubu
    FLOE
    FLOE --- ---
    DR_RIC: nechces mi delat zubare? Nejakyho shanim, jelikoz ten muj se se mnou ze severu prestehovat nechtel :]
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    trhat se musí většinou.
    mně šly pryč všechny zdravý krásný čtyřky.
    osmičky mám, ty to tolik neovlivnují.

ale po roce nošení jsme nadšená. měla jsem předkus, trochu překřážené a na jednu stranu nakloněné. zuby se hned po třech měsících vyrovnaly, odsunuly se od sebe, zaklopily se dozadu, ted korigujeme sklon - nosim gumičky - a stahujeme dozadu. a to je mám rok a už ted jsem spokojená.

ale není rpavda, že kdo má rovnátka, už by si je chtěl nechat. já se těšim až je budu mít dole :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DR_RIC: aha, tak to bych mohla byt ok, moje zuby si zacinaji mavat na pozdrav jak se od sebe vzdaluji:(
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SARAJ: držim palce. ta by ti měla vše říct. já u mudra petra vedela prd ale po prvninavsteve jsem si uměla projet celou pusu, odstranili mi kamen a tak. piskovani jsem nepodstoupila jen to lehke jak řikam když mi nandavali zámečky.
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    To zalezi na konkretni situaci. Fixnim aparatkem se daji zoubky nejen posunovat, sklanet, ale i rotovat, vysouvat, zasouvat,... bohuzel kdyz v pusine neni prostor KAM, je extrakce jedine reseni. Srovnani zoubku neni zdaleka jen esteticka zalezitost. Zoubky se lepe a snadneji pak cisti, samoocistuji, mene abraduji,... proto i jejich zivotnost stoupa. Prodlouzeni zivotnosti ostatnich zoubku za cenu extrakce jinych ma svuj vyznam....

drive se dokonce zoubky "z boku" brousily, ale ziskalo se tak v cele celisti jen 1 - 2 mm a byla poskozena sklovina... prinos NULA
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    jeste mam dotaz pro rovnatkare - trhani zubu . je to nutnosti?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DR_RIC: :)pravdu mas a diky
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    jak tak posloucham, nejvic si kazis zoubky sama tim ze tam mas kamen a cudis... Ale verim ze i na tom pracujes :-) drzim pesti
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DR_RIC: ok, diky moc za info, nasla jsem primo diplomovanou dentalni hygienistku - http://www.zubni-hygienistka.cz/vykony/ tak snad to bude ok, i ty ceny mne prijdou prijemne...ja jsem hroznej srabik a fakt mam strach,ze mne nekdo v ty puse neco zkazi..mno. takse radeji ptam vickrat.:)
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    je to osvedcena a pomerne setrna metoda. Musi se delat s rozumem. Ja ji delam max 2 - 3x do roka u pacienta. Vektory, belidla, depurace,... nedoporucuju. Cena AF u me je 500,- - 1000,- podle rozsahu. Jednou byla komplikace se zvasenou citlivosti zubu po dobu jednoho tydne po cisteni. Jinak 2 - 3 den nevis o nicem, ze by se delalo.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DR_RIC: aha, uz jsem chytrejsi -ale jako zubar - doporucujes tuhle metodu? mne se tyka jak kamen tak skvrny...mam par zubu - sklovinu - lehce natuklou,tak se trosku bojim,mno
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    Jsem z Plzne takze doporuceni je max ke me :-))) Jinak po AF sulkus dasne krvaci. V zavislosti na tom, jestli tam byl zanet a dasne byly prekrvene nebo nikoli. Krvaceni ustava v radu max hodin. Ten pocit neni samozrejme zadny holywood, ale zubni kamen se usazuje nejen na viditelnych mistech. Upozornuji jen, ze to tmave na tech zoubkach NENI zubni kamen, ale pigmentace od kafe, cigar,...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    a taky jeden z duvodu proc bych chtela jit je to,ze se chci naucit jak DOBRE pecovat o zuby a dasne - takze jestli nekdo mate tip kam zajit po praze, budu rada....
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    Air Flow - Zubní ordinace Praha 2 - FineDent.cz
    http://www.finedent.cz/ukazky-vykonu/air-flow/

na to koukam a trochu mne desi - je to opravdu krev na tech obrazcich po???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam