• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    CELULITIDA: 36 kc za baleni po 10 ks
    jj, dam vedet
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ERED_MITHRIN: oukej, dej vedet. a cena je jaka?
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    CELULITIDA: asi jsem od toho cekal mnoho... :))

koupil jsem 3 druhy od vyrobce elma (recko)
    jsou s mastichou a misto sladidla je prave xylitol

zvykacky jsou tuzsi a po rozkousani mensi nez klasicke draze treba od orbitu
    chut dobra, prirodni, ale velice (10 minut) rychle pomine
    co me nejvice stve, to je vysoka mira lepivosti - kdyz zvykacku nezvykam, rychle se prilepi na zuby a tezko se ji z nich dostava

tezko rict, jestli je to typem zvykacky, spatnym skladovanim, ci jestli se jedna o standard
    urcite vyzkousim dalsi 2 druhy, at nedelam zbrkle zavery
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ERED_MITHRIN: tak co, jaký to je? :)
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    a sam si odpovim :)

Masticha z ostrova Chios
    http://www.masticha.cz/prodejny-ktere-nabizeji-mastichu-z-chiu
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    narazil jste nekdo v praze na obchod, kde prodavaji zvykacky s xylitolem?

zkousel jsem profimed, par lekaren a par hypermarketu, ale nepochodil jsem
    na webu k prodani jsou, ja si je chci pred koupi osahat :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    FLOE: SUPER. díky za uklidnění.
    dneska mi doktor dal větši gumičky, předtim byly asi moc male a proste to byl moc velkej tlak na zuby.

DÍKY
    FLOE
    FLOE --- ---
    CELULITIDA: jestli ti muzu dat radu, nic si tam natrvalo nedavej. Cokoli natrvalo byva vzdycky nejvetsi peklo. Nevim, jak se to leci dnes, ale kdyz jsem mela fixni aparat prvne pred x lety [prvni doktor to zmrsil, tak jsem sla znovu] mela jsem v puse buh vi kolik mesicu takovej vylepsovak, ze jsem mohla jist tak akorat kasi a presnidavky vice jak pul roku, pominu, ze ta bolest i vice jak pul roku pretrvavala. Takze, kdyz mi to delal novej doktor znova a ja dostala gumicky, brala jsem to jako znameni zhury, stestim si poskocila a radsi tu nekolikadenni/tydenni bolest s laskou vydrzela.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    FLOE: já jsem to musela vyndat protože to byla ukrutná boels,t ted jsem dva dny gumičku neměla a bolest ustává.. fuj, bojim, jim řeknu at mi to tam daj radši nějak natvralo pac to proste nemuzu vydrezt.
    FLOE
    FLOE --- ---
    CELULITIDA: bolely, ale je to jako s tim, kdyz to nasadej, vydrzet tu prvotni bolest, kdy je to nejvetsi peklo nez se to usadi.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    FLOE: no a bolely te z toho tak zuby?
    ja vim ze se to musi jakoby šoupnout dozadu a tim padem to ty gumičky tahaj, ale je to k nevydržení :((
    FLOE
    FLOE --- ---
    CELULITIDA: ja je nosila, tak jestli ti muzu nejak poradit?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ahoj.
    nosíte někdo gumičky stahující na rovnátkách.
    takový ty gumičky co si musim zahakavat za háčky dolní čelist k horní?

šíleně mě bolí zuby - asi tim jak se to stahuje? Jenže nejsem citlivka, ale tohle je fakt nesnesitelná bolest :((( pomoc
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    GIA_: mam..taky nevim

jinak hlasim, ze v drogeriich teta mai slevu na listerin, 50 za lahvicku
    GIA_
    GIA_ --- ---
    Ahoj,

nemáte někdo na hranách předních zubů průsvitná místa?
    Konce mám průsvitné docela dlouho, ale začalo mě to už štvát a ráda bych věděla co to je :)
    K doktorce chodím, ale nikdy to nekomentovala…Se zuby vážné problémy nemám, trošku víc se mi kazí a občas krvácí dásně, ale je to ještě v mezích…nějaké drolení a odlamování zatím nepozoruji.
    Díky
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    co toto

Slevomat.cz - Hromadné slevy a nákupy se slevou
    http://www.slevomat.cz/cs/sleva/2566-profesionalni-beleni-zubu-technikou-gel-opalescence-boost-na-klinice-elite-dental

co jsem cetl nazory tak to hodne zuby podrazdi :]
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    FLOE: Nove pacienty prijmam po predchozi domluve. Jsem k sehnani na FB (Jan Ricar), ICQ 329691061.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    poradte nejake ucinne beleni zubu
    FLOE
    FLOE --- ---
    DR_RIC: nechces mi delat zubare? Nejakyho shanim, jelikoz ten muj se se mnou ze severu prestehovat nechtel :]
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    trhat se musí většinou.
    mně šly pryč všechny zdravý krásný čtyřky.
    osmičky mám, ty to tolik neovlivnují.

ale po roce nošení jsme nadšená. měla jsem předkus, trochu překřážené a na jednu stranu nakloněné. zuby se hned po třech měsících vyrovnaly, odsunuly se od sebe, zaklopily se dozadu, ted korigujeme sklon - nosim gumičky - a stahujeme dozadu. a to je mám rok a už ted jsem spokojená.

ale není rpavda, že kdo má rovnátka, už by si je chtěl nechat. já se těšim až je budu mít dole :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam