Potřeboval bych radu od někoho z oboru. Tak před 5 rokama mi zubařka vyvrtala pětku vpravo nahoře, která asi po dvou letech začal bolet, 3 dny bolela a pak umřela. Bolet přestala. Když jsem za ní přišel s tim, že jí chci vytrhnout, tak mi řekla že by to jedině znova vyvrtala, o což jsem nestál a poněkud podrážděně jsem z ordinace odešel s myšlenkou najití si nový zubařk/zubaře. Od tý doby to asi 2x bolelo, vždycky jsem vyřešil jedním až dvěma dněma oplachování Corsodilem. Před nějakou dobou se mi nicméně udělal zánět, takže už bych to měl řešit. Tak se ptám na dvě věci. Doporučili byste mi nějakou ordinaci v Praze? A co považujete za vhodnější způsob řešení, opravu nebo vytrhnutí? Nic mě nebolí, jen ta boule je jaksi o nervy..
Pojištěnej jsem u Vojenský ZP. Zuby mám dle zubařky z dětství v podstatě dokonalý, jen jich je už dost poopravovanejch. Když jsem byl malej, tak jsem měl dost velkou mezeru mezi horníma jedničkama, ale obě jsem si postupem času polámal, a různym nastavovánim ta mezera zmizela a to že tam to místo už nebylo podezírám z mejch problémů. Vlevo už mám obě 8 venku, vpravo se spodní klube a horní stále odpočívá, je mi 25.
Na penězích ani lokalitě mi moc nesejde, ale ze zubařů mám v podstatě hrůzu a byl bych pro nějaký jednorázový řešení. Rizik trhání zubů jsem si vědom a snažil bych se v budoucnu dělat opatření abych neměl dál problémy.