• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    DR_RIC: diky ti pane ;)
    To sem debil :/

Tak osmicka vubec neboli a celkove vubec nic a ja si privodim nastydnuti a nemuzu polykat. Diky zaip info

Pa
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    CELULITIDA: Drtici? :-DD hehe Myslim ze sis odpovedela sama. Chladila si. Je potreba ledovat. Rozdil je v tom, ze kdyz ledujes, potrebujes neco extremne namrazenyho (-16 a niz proste co umi mrazak) co je tak studene, az to lepi. Cokoli ostatniho je moc teple. Tu vec (pytlik s gelem, maso, spenat, masli... proste neco hutneho) zabalis do platynka (prave kvuli prilepeni) a das na postizene misto. U dolnich osmicek stejne jako by si hrala na housle. Nechas co vydrzis. Vetsina lidi vydrzi minutu max 2. Je to tak studeny az to pali. Pak to das pryc a das si 10 minut pauzu. Pak opet (zase s max namrazenym obkladem) pokracujes. Po 5- 7mi opakovani se lokalita kompletne znecitlivy mrazem a prestane bolet. Kdyz budes chladit dlouhou domu, dojde k nachlazeni hlubsich struktur napr. v krku a muzes se proste nachladit. Tak ted to vis, ale asi ti to s bolesti v krku moc nepomuze... :-(
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    Drtici
    Prosim
    Stalo se u tebe uz nekomu po vytrhnuti osmicky ze chladil a chladil a nastydl mu krk?;)
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    VALENTINA: Pozor implantat je kus od kusu. Nejde je obecne chvalit nebo hanet. Omlouvam se jestli to tak vyznelo. Vase lekarka by Vam nedala doporuceni na nekoho, kdo implantologii dela? Vetsina lekaru implantaty osobne nedela, ale spolupracuji s implantologem. Takhle "na blind" bych so toho urcite nesel. Nehlede na to ze absolutne neni receno co cena zahrnuje. Nevite jaky implantat potrebujete, kolik by stala budouci suprakonstrukce atd atd... Nabizet takhle sluzbu tohoto typu je nesmysl.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    DR_RIC: velmi pěkné přirovnání:), ovšem pokud moje dr. implantologii nedělá, tak asi půjdu každopádně do nejistoty.
    mmch, vy jste tu implantáty zrovna moc nechválil, ale co jiného zbývá, když se jedná o pětku dole, čili díru tam nechat nemůžu a můstek, to je mi líto dvou zdravých okolních zubů...
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    VALENTINA: Je to jako by Vam nekdo nabidl sex za polovicni cenu. Ale uz vubec nevite s kym jak atd. Nekdo si treba muze uzit, ale zaroven zazit sadomaso peklo s 189kilovym zpocenym nechutnym nasilnikem.
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    MIGELKA: :-DDDDD ten je dobrej
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    Vcera jsem byla navosmicce
    Ledovala jsem tak moc, ze mam nastydleh krk
    Parada:)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    co si myslíte o tomto, myslíte, že ten implantát může být kvalitní?
    www.mydeals.cz - ZUBNÍ IMPLANTÁT včetně kompletního zákroku. Vysoká kvalita za poloviční cenu!
    http://www.mydeals.cz/prague/zubni-implantat-dentis.html
    MIGELKA
    MIGELKA --- ---
    Zdravim, mam dotaz. Mam fixni rovnatka z duvodu vytazeni zubu, kteremu se nechce vyrust. Cekalo se pul roku po nasezani rovnatek a tim udelani se vetsi mezery pro nej aby se vesel, zda zacne rust a nic moc..Vcera mi dali mini briketku, pac sice vylezl z dasne ale jen malinko..a budeme ho stahovat. Nicmene jde mi o to, jestli neexistuji nejake vitaminy ci neco, co by podporovalo rust zubu! Jako aby slezl uz konecne tam kam ma..
    dekuji
    VECTRA
    VECTRA --- ---
    Já chodím na Náměstí Míru,Mudr. Pavel Tichý.Za rovnátka jsem dala 12 500kč +1000kč nové drátky- 1 mě stál 500kč.
    Další úpravy už nehradím,výměna gumiček či ulomení zámečku.Doporučuji
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    dekuji všem za rady...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    PSYCHOPATICK: ja chodim kousek za budejovickou,za zelenou liskou, MUDr. jarmila Herbst,je mila, ceny, cca 500 za utahovani, vymenu gumicek etc jednou za 2 mesice, patro cca5500 - a jde se domluvit na splatkach
    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    PSYCHOPATICK: Doporučuju MUDr.Šimůnkovou http://natur-dent.cz/ .Spolupracujeme s ní,naši pacienti jsou spokojení a výsledky parádní.
    FLOE
    FLOE --- ---
    PSYCHOPATICK: ja porad spokojena zde http://www.rovnatka-praha.cz/ ceny individualni, velice prijatelne, pece vice nez odpovidajici.
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    PSYCHOPATICK: já chodím sem www.orthodont.cz ... původně odhadnuto na cca 15 tisíc, ale myslím, že konečná cena bude kolem 20. :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    bohuželje to pravda.. :)
    jen každá návštěva mě stojí 1200

plus na začátku jsem vysolila přes 30litrů - mám safírový
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    CELULITIDA: jistě, že to zvládne každý :)) ale, já se raději ptám na více místech...a od toho tu krom jiného to auditko je ne? ;) 80litů za dva roky? noo pokud je to pravda, tak to je síla...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    PSYCHOPATICK: nevim :)
    cokoliv, kdokoliv, hod do googlu ortodontista, koukni na par referenci..

tohle zvladne kazdej

ja jsem mela celkovej redisgn hnusny pusy, je soukromej, nechala jsem tam už tak přes 80litrů urtčitě za ty dva roky.. ale je to tam příjemny, a péče je znát..

PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    Btw: ještě jsem neslyšela o ortodontistovi, který by nebyl cenově nechutný :D někdo je hold víc někdo mín :)
    PSYCHOPATICK
    PSYCHOPATICK --- ---
    CELULITIDA: finančně nechutný, zkusím si ho vyhledat zavolat a poptat se, a někdo kdo není cenově nechutný znáš? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam