• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    VALENTINA: dekuju za info, na konzultaci jsem byla, pry cca 8 tisic za 1 patro. S tema lhutama to je pravda, objednavala jsem se ted nedavno a je to az na srpen
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    1TERESKARASTY1: MUDr.Švábovou mi doporučila moje zubařka a četla jsem i na znamylekar na ní samá pozitivní hodnocení. Akorát teda objednací lhůta k ní je hodně dlouhá, tak 3 měsíce, já sama jsem k ní taky objednaná na konzultaci ohledně rovnátek, tak uvidím.
    FLOE
    FLOE --- ---
    1TERESKARASTY1: Retainer by tam mel zustat minimalne 7-8 let a nejlepe naporad.
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    ortodontistka me trochu vylekala kdyz mi sdedila, ze mi da do kosti nejaky "trn" ci neco za co se uchyti rovnatka za zadni zuby, mate nekdo zkusenosti?

dalsi otazka se tyka dratku ktery zustava po sundani rovnatek za prednimi zuby, aby se neposouvali zpet nevite jak dlouho tam cca zustava?

a posledni dotaz mate nekdo zkusenost s MUDr. Švábová Miroslava, CSc.
    Plzeňská 207 Praha 5 ?

DEKUJU
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    DR_RIC:
    MUI:
    jasne, no, každopadne diky moc
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    DR_RIC: diky moc...to je teda fakt narez!tak myslis, že tam mam zitra zajit a tohle ji rict a zeptat se ji na to rovnou?nebo mam vyhledat jineho lekare, aby mi ten navrtany zub osetril on?
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    PIKKMA: diky moc, stejne jsem podelana až za usima:))) je fakt, že navrtani nebolelo, ale pak už se dostala na misto, kde to bolelo jka krava, tak nevim...a jeste ted citim, jak mi v nem pulsuje krev...
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    myslim že kdyby si měla ještě živý nervy, tak to při otevřenym zubu poznáš.. při čištění kanálků se tam občas třeba nějaký živý pozůstatky najdou ale to je minimum, dala sem to i bez injekce..
    nemluvim odborne, pouze ze zkusenosti pacienta kterymu uz ale delali vsechno mozny nekolikrat :D ze bych se toho moc nebala..
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    DR_RIC: zrovna od tebe jsem doufala v odbornejsi radu (to ID Dr a pak jeste ta vrtacka v ikonce..:) jako treba, jak se mrtvý zub pozná, jaké je jeho osetrení apod...
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    DR_RIC: no, jde o to, že ja nevim, treba ma pravdu a už ma dost dlouhou praxi na to, aby vedela, ale kazdopadne jestli se spletla, tak už mam v zubu diru a musi se to nejak osetrit...
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    PIKKMA: no, kamarad mi prave vypravel, že to bylo uplne sileny a ja si nejsem uplne jista, že mrtvy je ...ona je to takova sadistka, proste mi na ten zub pokepala a rekla - "no, ten je asi mrtvej, sice nechapu proc, ale..." a už vrtala....achbože, z toho se zase nevyspim
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    BAREKULA: kanálky asi čistit bude, ale pokud je zub mrtvy = odumřelý nervy, tak to bolet nebude, neboj :)
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    apropo, nějaká rada na dobrého zubaře v okrese nymburk?Dík
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    pratele, poradte prosim. Mam strasnej strach ze zubare. dneska jsem u sve byla s bolesti zubu a ona rekla, že je mrtvy. Vyvrtala mi v nem diru s tim, že to mam nechat otevrene do pondeli a pak prijit. Reknete mi nekdo, co mi s tim dal bude delat?bude mi vytahovat nervy nebo nakou podobnou silenost?diky
    NICORETA
    NICORETA --- ---
    VALENTINA: nemusis si tak pripadat, pracuji v soukrome zubni ordinaci, patrime dle meho k levnejsim a take mame pacienty, kteri to maji na splatky, tim se netrap! ;-)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KASUMI: buď v pohodě, jsem na tom podobně, taky mi ty ceny přijdou vysoké. U své zubařky si připadám jak socka, která si na implantát musí našetřit a plomby mám rozfázované, aby mi jich nevyšlo na měsíc víc, jelikož bych to nepoplatila. Na ty ceny si teprve zvykám.
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    cau, nemate nejake reference na stomacentrum ve vodickove? konkretne mudr peter skulina? mam domluvenou implantaci implantatu straumann do mista, kde byla sestka - s asi 2mm augmentaci celistni kosti za 30 tisic s protetikou. je to kurva drahe, na netu bylo par nepriznivych reakci na jeho navrhy reseni situace pacientu, udajne predrazene a tak dale.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DR_RIC: prosim te, prestan byt tak utocny a porad mi neco podsouvat (kadernika whatever)

ja o tom nic nevim a myslela jsem, ze tady neco zjistim, abych zhruba vedela, co mam ocekavat, az pujdu za dva tydny na kontrolu a zacnu to resit.. abych vubec tusila, o cem ten zubar bude pripadne mluvit a pokud mi neco bude navrhovat, abych vedela, na co se pripadne ptat..
    ocividne je velky problem odpovidat neutralne, bez nejakyho pocitu krivdy, ze by snad nekdo mohl chtit platit zubari min, nez si zubar zaslouzi nebo nevim, co je to za komplex
    ..

VALENTINA: diky za info
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    DR_RIC: pro mě by ta cena byla ještě únosná, kdybych měla jistotu, že mi to tělo přijme, protože jak mi říkala moje zubařka, tak je nějaká malá šance, že se to nepřihojí a pak jsem teda vyhodila ty prachy oknem. A ano, jsem schopna si jeden chybějící zub pořešit implantátem, neumím si představit, kdybych tak měla řešit třeba celou čelist.
    a děkuji za odpověď
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KASUMI: u mého 25tis, za dosypání kosti ještě víc
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DR_RIC: s beznym zasahem u zubare

divala jsem se, ze kdybych chtela implamntat, tak si u sveho zubare zaplatim orientacne cca 17 tisic, coz mi prijde teda dost.. tak jestli jsou i treba levnejsi reseni.. ale je jasny, ze asi zalezi na druhu zasahu, tak to mozna bude velky rozptyl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam