• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    tak jsem byla za medikama v kateřinský, zatím jen jednou, bylo to v pohodě. musí člověk ale počítat s tím že je to na dýl než u normáního zubaře. Moc příjemnej byl jejich profesor s kterym to konzultovali, na konec mi poděkoval že jsem přišla k nim :)
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    BAREKULA: Jakékoliv beleni, kde se nepoužívá peroxid, funguje na principu vysušení zubu, tedy nejakou chvili je belejsi, ale behem par okamžiku je opet tam, kde byl. Jedine účinné beleni je pomoci peroxidu, tedy oxidace molekul barviv, ktere zabarvily zub. Tak to alespon chapu ja. Snad správně ;)
    FLOE
    FLOE --- ---
    GHOSTDOG32: Pouzivej to tak, abys z toho nemel nic citlivy. Vseho moc skodi a kazdymu vyhovuje neco jinyho. Nicmene by nemel bejt problem pouzivat rano a vecer, pokud ti pak bude lip na dusi. Sice si myslim, ze je to vsechno stejny, ale pro klid duse asi pouzivej pripravky na citlivy zuby...
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    prosimvas, nevim, zda to z tohohle uryvku bude rozeznatelny, ale co si myslite o tehle metodě?:)
    Neperoxidové bělení zubů trvá i s přípravou 45 minut a provádí se neperoxidovým gelem v kombinaci s přístrojem Super Star White plus, který využívá studené modré laserové světlo (cold blue light) o vlnové délce 460–530 nanometrů. Oči klienta jsou chráněny speciálními brýlemi, proto se během bělení do těla nedostávají infračervené ani ultrafialové paprsky.
    CLIFFAN
    CLIFFAN --- ---
    Ahoj,
    kdyby měl někdo zájem...
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    MUI: taky mam na skripani chranic a ma som ho za tie 2 mesiace v puse presne 4x. Je to fakt vopruz. Spicaky uz mam obrusene a pred 2-3 mesiacmi mi na 2 zuboch praskla sklovina a odstiepilo sa z nej :-/
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    GILRAEN: ja mela operativne resenej predkus, bylo to strasne na dlouho, taky mi to zubarka nerekla a ortodontiska taky.. pak mi to nahodou zubarka v zaskoku oznamila. celkem sok, beh na dlouhou trat, operativne to resi na karlove namesti. tomu predchazi priprava kterou mi tam podle konzultace "naordinovali". jestli o tom chces pokecat tak posta, mam to asi rok za sebou a rekla bych, ze zkusenosti vic nez dost.) kazdopadne muj momentalni stav je stastna.)
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    tak nejak spravit zuby + radu proc se mi lamou zuby... i kdyz mam podle me dostatek vseho...
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    FOAMISS: :) plánuju to co nejdřív
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    BARBARDUCHA: Snazime se byt co nejlepsi, prijd se presvedcit :)
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    nemáte někdo reference na to zubní v kateřinský co se pod dohledem učej medici na lidech?
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    nekdo tip na vynikajiciho zubare?? :)
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    GILRAEN
    GILRAEN --- ---
    Ahoj, tak jsem se docetla (proc mi to nerekla zubarka?), ze lze operativne odstranit podkus. Mam ho tak velky, ze jsme o rovnatkach nikdy ani neuvazovali, nemelo by to cenu. Asi je vam jasne, jak moc tim holka trpi, kdyz se na ni okoli boji z profilu podivat.
    Jestli tu s tim mate nekdo zkusenosti, kde mam zacit proces, ktery by k te operaci vedl? Moje stara zubarka se nikdy ani nezminila a novy zubar ted resi vsechny prusvihy, ktere po te stare zustaly, asi se k tomu jeste nedostal, ale az k nemu pujdu tak se ho zeptam. Ale s jasnejsi predstavou o co jde, kolik to stoji apod. by to bylo jednodussi.
    Diky moc za info.
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    DR_RIC: to je zajimava informace....dik za doplneni....
    ja proti nim samozrejme nic nemam, jenom v dnesni dobe se clovek boji, aby klinika, na ktere se zacne lecit, existovala i po po roce
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    DZEJLA: dik za tip, uz na to koukam
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    AKI4CE: ja jsem byla v http://www.stomacentrum.cz/ a v pohode... akorat drahy jak pr.
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    DR_RIC: jo na tohle uz jsem taky koukala, ale moc jim neduveruju, klinika funguje jenom dva roky, vlastni a provozuji ji desny mladosi...

ale vedle v klubu v NENUPHAR doporucovala kliniku, kterou mam de facto za rohem a podle znamylekar.cz jsou jejich lekari dost dobre hodnoceni....stranky maji sice horsi, ale to nemusi nic znamenat....

PCDI
    http://www.pcdi.cz/
    MANDYL
    MANDYL --- ---
    BOSSORKA: ja se jen muzu podelit o svoji zkusenost - mela jsem je, kdyz mi vyrezavali osmicky a nemela jsem s nima jedinej problem.. nevim, ale snad nemyslim, ze by to melo bejt "svinstvo" - myslim, ze jsem byla u vazne dobryho chirurga a kdyby s tim mel byt nejaky problem, tak mi je neda..
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    muhehe, tohle je ta moje zubarka: http://www.znamylekar.cz/marketa-mudrova/zubar/praha-5
    aspon uz teda chapu, ze problemy s ni nemam jenom ja a nejsem tak hrozny pacient, jak jsem si doted myslela ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam