• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    SARAJ: šest let cca
    VALENTINA: jen na horních, kde jsem měl rovnátka. Když se to pokusím popsat, je to jakoby tam byly dva výstupky nalepené sádry a mezi nima drátek. Není to nic extra takže se to klasicky čistí kartáčkem protože se všude dostanu. Předpokládám, že to tam budu mít už furt :)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    SITH: i na horních? tak na to se dr. zeptám. mmch, jde si pak čistit zuby mezizubním kartáčkem nebo nití? nějak si to neumím představit
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SITH: jak dlouho uz?
    SITH
    SITH --- ---
    VALENTINA: já ten drátek zezadu nalepený mám na horních zubech a v pohodě
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    SARAJ: mne se teda vede ty na noc pravidelne behem spanku vyplivnout??? Horni teda nemuzu skoro vubec a dolni casto najdu vedle polstare.. nic moc. Poprve jsem mela sok, ze jsem je spolkla behem spanku a premyslela jsem,jestli je kus pruhlednyho plastu videt na RTG..jj, v 6:10 rano nema clovek uplne cerstvou hlavu.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    VALENTINA: doufam v dratek, doufam v dratek:)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    SARAJ: no, alespoň poučení pro mě, budu nosit rovnátka na noc, budu nosit rovnátka na noc:)
    Mi říkala dr., že na ty spodní mi přilepí zezadu nějaký drátek nastálo, takže pak by se jednalo asi jen o ty horní.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    VALENTINA: rozjela se mi mezera mezi jednickama a trosku jednicky a dvojky....na noc jsem to flakala a ted to mam - otazka par mesicu:( nutno rict, ze ty nandavaci plastaky pruhledny na noc mne teda nedelaji dobre - dolni ok, ale z hornich se mi zvedal zaludek...budila jsem se v noci.
    Orto rika, ze je to na 3-4 mesice a pak mi tam da nejakou vychytavku bo co..
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    SARAJ: ježiš, jak to, že znovu? chceš říct, že se ty zuby zase zkřivily? za jak dlouho? a máš rovnátka na noc? teda až mi to sundají, tak to znovu nenandám už za nic na světě:)
    FLOE
    FLOE --- ---
    SARAJ: Jo, mne, obe patra.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    nandavali nekomu z vas znovu pevny rovnatka? jdu ztitra, na horni patro jen..zase.
    JINX
    JINX --- ---
    Resili jste nekdo citlive zuby na sladke? Nevsim jsem si citlivosti pri zmene teploty (studene nebo horke jidlo/napoje) ale kdyz si da clovek napr. cokoladovou tycinku tak to jsou ty prave muka.
    GLUTEUS
    GLUTEUS --- ---
    Jaký máte názor na bělení zubů, ničí to sklovinu či nikoliv?
    MATEJ222
    MATEJ222 --- ---
    Ahoj, prosim mate nejake doporuceni kam je dobre jit v praze na hygienu/airflow? cena/vykon..
    dik moc!
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    Jaký máte názor na el. zubní kartáček? Prý ničí dásně a odhalují se krčky... Mám ho doma a váhám, zda ho používat nebo jen občas.. Dík.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Psal jsem už do Prodloužené ruky satana, ale zeptám se i tady: Máte někdo tip na zubaře na Praze 2 nebo 4? Čím blíž centru, tím líp, dojedeme si ale tam, kde nás vezmou a nebudou extra drazí. Přítelkyni se ulomil kus stoličky a mně by se hodila preventivní prohlídka + odstranění kamene.
    Nějaké reference tady vidím, ale zajímá mě, jestli ti zubaři berou nové pacienty a taky by bylo fajn, kdyby měli smlouvu s VZP.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    MONCI: diky moc, urcite napisu!
    MONCI
    MONCI --- ---
    ANDR3_I: id DAYA k nemu chodila na rovnatka a mela i operaci celisti..zkus ji napsat, urcite ti rada poradi, ale co vim, tak spokojena nebyla...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    arbes dent - spokojenost :)
    FLOE
    FLOE --- ---
    GHOSTDOG32: Ale notak. Jmeno jsi zminil xkrat predtim v prispevcich. A ad, zes nenapsal, ze je drahej... "ale měli zrovna úplně plno. tak mi potom našel nejprofláklejšího orotodontistu v praze a taky nejdražšího a tam mě zase úplně bez rentgenů nebo otisků sdělil..." nenapsal, to vidim :]
    GEY_KO
    GEY_KO --- ---
    GHOSTDOG32: já chodím taky k paní doktorce Kokaislové na Polikliniku Modřany (Orthodont)a jsem naprosto spokojená - skvělé jednání, vždy poradí, probere se mnou všechny možnosti, nabízí levnější i dražší varianty a v konečný fázi fakt není drahá. Já nemám jedinou výhradu proti ní )))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam