• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: Jojo, mama uz zadny nema, tata ma par poslednich, na kterejch mu drzej mustky. :)) Takze to beru jako normal u nas :)) paradoxne klapacky stojej min nez vsechno ostatni :D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SAAYURI: 150k? to bych asi byla radsi bezzuba. :-o korunky mit nemuzu, protoze ty zuby musej uplne pryc. fakt zuby - pohroma huby tyjo.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: Ja teda nemam implantaty, ale korunky. Ale asi je princip dasne stejny.
    Nicmene zbytek je individualni. Ja patrim mezi lidi, co si do huby nenechaj sahnout bez injekce, ta mi vubec nevadi a neboli me, vzdycky mi zabrala, mela jsem i provizorni mustek, nez udelali korunky asi tyden, a vubec me to nebolelo, stalo to asi kolem 150k i s praci, tech korunek mam 6.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SAAYURI: ty mas misto jednicek a dvojek implantaty? a muzu se zeptat, na kolik te ty jednicky vysly a jak dlouho se ti to hojilo? melas v mezicase provizorni nasazovaci zuby? vypadaly aspon trochu realisticky? vim, ze jsem s tim trochu otravna, ale jsem docela priposrana, ze zubaru mam hruzu. :/
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: Jak kde, u jednicek a jedny dvojky dobry, u druhy dvojky je to videt.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    POZITRON: hele trhani je jina story (v mym pripade horror story) ale za to muze doktor co to delal. Pokud mas s nekym dobrou zkusenost urcite jdi k nemu. Ja mela dost velky komplikace a tim te nechci strasit.

To s tou dasni jsem si taky myslela, zelbohu to tak neni takze urcite je lepsi to predem vyzadovat/zkonzultovat
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    A jak to ma spatny? Myslela jsem, ze dasen se normalne prehrne pres novej zub a neni to poznat.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ANDR3_I: a myslis, ze kdyz jsem nemela problem s trhanim osmicky, ze trhani jednicek bude v pohode? sla jsem pak jeste normalne do prace. myslim co se tyce bolesti. mam ty jednicky kratky, nedrzej ani v kosti, protoze jim tam prekazi ta malinka navic. zas ale az tam bude rvat tu malinkou... tyvole tri mesice hojeni, to je sila. to ze zacatku jis jenom kasicky? aspon zhubnu :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    POZITRON: ne ja mam sestku a bohuzel to videt je kdyz se usmeju.

Mama ma jednicku bez plastiky a je to hodne spatny...

Co se tyce samotny implantace tak mi to prislo v pohode, jediny co me za celou dobu bolelo bylo kdyz mi tam po trech mesicich hojeni sroubovali ten zub
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ANDR3_I: ty mas jednicky? bylo to hodne neprijemny? jak dlouho se to hojilo? a kolik jsi platila? ja nemam horni dasen videt, kdyz mluvim, ani kdyz se smeju.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    POZITRON: plastiku/modelaci dasne, aby ten zub vypadal prirozene
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ANDR3_I: co myslis tou plastikou?
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    POZITRON: sezen si nekoho kdo ti udela i kvalitni plastiku, u me se na to s prominutim vysrali a je dost pravdepodobny ze uz s tim nepujde nic udelat :(
    FLOE
    FLOE --- ---
    MIDORI: Prej muze bejt problem, ze se to muze obarvit od rtenky nebo piti a nebo, ze ten tray omylem zlomi/rozslapnou/ztrati, tak si na to davaj pozor. Na nic jinyho, krome ceny, si nikdo nestezoval.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    FLOE: to je můj případ, díky :)
    FLOE
    FLOE --- ---
    MIDORI: Invisaling? Kamaradka to ma a je nadsena. Vlastne kazdej si to zatim chvalil co to lidi meli, ale to jsou vsechno lidi 30+ co uz nemaj nervy na to nosit zamecky.
    JINX
    JINX --- ---
    Mate nekdo tip na dentalni hygienu v Ostrave nebo okoli?
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Jinak vcera jsem byla na konzultaci u Mudr. Bemesove v Dejvicich (na doporuceni zde). Pani doktorka mila (az na hodinove cekani), ale ceny za rovnatka stejne, jako u Mudr. Sucheho. Neviditelne 70-80k, nile safirove kolem 50k
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Mate nekdo jako rovnatka ty “neviditelne” nasazovaci folie? Nevzpomenu si ted na nazev. Pravdepodobne do toho pujdu, tak me zajimaji zkusenosti..
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    EUCHENIE: ja mam nove Straumann, srovnani nemam, radsi bych zpatky zub :(
    Za me kdyz uz tak uz, porad je to cizi teleso do tela ktery bude nekolikrat denne zatezovany
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    Ahoj, rozhoduju se mezi sroubem straumann vs oktagon, neresil jste nekdo neco podobneho? Straumann asi lepsi a taky drazi, tak esi kdyz uz tak uz, nebo staci bohate ten oktagon?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam