• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    LATERALITA
    LATERALITA --- ---
    Myslíš zubní pátradlo?
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Mam dotaz ohledne zubni diagnostiky. Vi nekdo jak se jmenuje odborne proces pri kterem zubar zjistuje vripem takove zahnute kovove spicky "zdravost" zubu?
    LATERALITA
    LATERALITA --- ---
    Ahoj, máte někdo kontakt na stomatochirurga v Praze, který dělá implantáty? Myslím samozřejmě s osobní zkušeností. Dík :-)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    POZITRON: jako vis, ze ti tam neco delaj, ale v umrtveni, nejaka elektricka vec, co rovnou nici krev, tak mi ani nikde nic neteklo, nemam z toho neprijemny pocity. krom toho, ze vlastni zub by byl lepsi.
    A tu treti jednicku ti nemuzou nejak odstranit? nezjistovalas to jeste nekde jinde pro sichr?
    jinak me to delaj tadyk http://www.mujzubar.cz/zubni-implantaty.html
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SAAYURI: To sice jo, ale ty prachy, ktery v tom zahucej. :(
    VALENTINA: Kez by, snad se to povede.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: Ja si u tohohle rikam, ze budu mit aspon konecne americkej usmev :D
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    POZITRON: zastavit nebo zpomalit paradontozu samozřejmě lze, záleží taky v jaké fázi. a to výbornou zubní hygienou/klasické čištění, mezizubní kartáčky, jednosvazkové kartáčky, srovnání zubů/ + návštěva dentální hygienistky min.2-3x ročně. mluvím z vlastní zkušenosti.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SAAYURI: Ja uz si predstavuju hororovy scenare, ze do 40 budu bezzuba, aaaaaaa. Fakt radsi desetkrat rodit nez tohle. :)

SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: No zastavit a zpomalit :) a jak rikam, je to 15-20 let zpet... :) ted je uplne jina doba :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SAAYURI: ale zastavit paradontozu je asi malo pravdepodobny, ne? kdyz tvoje mama prisla o vsechny zuby. :/
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    EUCHENIE:
    SAAYURI:
    ANDR3_I: teda koukam, ze problemy se zubama jsou docela normalni i v nasem veku, nejen 50 a vejs, jak jsem si vzdycky myslela :(

EUCHENIE: bolelo to zavrtani sroubu? je to hodne neprijemny?
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    ja jsem ve fazi, ze mam misto jednicky sroub, k tomu nasazovaci, v unoru az breznu me ceka ten zbytek. sroub mam oktagon asi za 12? nasazovaci za 2,5 a novej ma bejt za 11400. driv jsem tam mela korunku (prasklej zub, mrtvej), vykejvala jsem ji o tvrdou, doma pe enou susenku :-) celej proces me vyjde tak na rok, nechavaj mi to hojit dycky radsi dyl. na sroubu jsem byla v pulce rijna, dalsi faze 20/2. zatim bez komplikaci, dasne mi videt nejsou, tak aspon neco
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: Nechcipla, fakt jsou ted ty injekce super - tenky, takze to skoro necitis, fungujou bez problemu, a odeznivaj taky rychle :)

a hlavne - dneska mas spoustu vychytavek, zubni pasty, ruzny preparaty, uz je to uplne neco jinyho :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SAAYURI: zacinam bejt vydesena, protoze ja mam tu paradontozu okolo jednicek a dvojek taky slusnou, zvlast vzhledem k veku. :( jednicky by musely ven tak jako tak, ale ty dvojky jsou v ohrozeni ciste kvuli tomu.

no nic, ses statecna, zes prezila obrusovani tolika zubu na korunky, bych chcipla. :/
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: Jojo, rozmezi bylo asi 8-10 let, ale uz je to taky 15 let zpatky, to bylo zubarstvi uplne jinde :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SAAYURI: kvuli parodontoze prisla o vsechny zuby? coze co? se ji to rozsirilo po cely puse nebo jak? :-o
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: Mamka prisla o zuby kvuli paradontoze, ja asi hlavne kvuli antibiotikum, mela jsem chronickej zanet mocaku a nebyl problem mi nasadit za rok treba sestery antibiotika... a druhou veci je asi i spatna prvni zubarka, co mi vyvrtala zub, a za rok se zkazil zevnitr, protoze to nedovrtala a pak i ne moc extra zubni hygiena, do ty doby jsem mezizubaky vubec neznala ... :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SAAYURI: mama taky nema vetsinu zubu. delala ve vyzkumaku antibiotik, kde nasavala pusou ruzny chemky a ty zuby ji to sezralo. a co se ti se zubama stalo? jestli to neni otazka moc na telo. ja mam krom toho nadpocetnyho zubu pod tema jednickama jeste slusnou paradontozu. aaaaaaa, moje nocni mura se zhmotnila.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: Jojo, mama uz zadny nema, tata ma par poslednich, na kterejch mu drzej mustky. :)) Takze to beru jako normal u nas :)) paradoxne klapacky stojej min nez vsechno ostatni :D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SAAYURI: 150k? to bych asi byla radsi bezzuba. :-o korunky mit nemuzu, protoze ty zuby musej uplne pryc. fakt zuby - pohroma huby tyjo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam