• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    MARKYSHA: ja si myslim, ze to postupny splaceni je celkem bezny. slysela jsem o tom uz vickrat, sama mam (mimoprazskou) zkusenost - pred nasazenim udelali cenovy odhad a rovnou mne dali na vyber zda chci cvakat rovnou a pri jednotlivych navstevach to pak budou postupne odecitat, nebo zda chci platit kazdou navstevu zvlast.
    takze bych se nebala.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    MARKYSHA: aspoň my jsme to neplatili najednou - něco je vyšetření, výroba otisků, pak instalace (to bylo cca 8k), potom každé dva měsíce výměna drátků, takže dva tisíce každá návštěva... ono to vlastně postupně na splátky je.
    SARGO
    SARGO --- ---
    MARKYSHA: Když hodím do googlu "rovnátka na splátky", něco vyskáče. Jen otázka, jestli i dětská, jestli budou ceny přijatelné a tak vůbec... ale možnosti jsou. Příšerné pálky, držím palce, ať se dozvíš vlídné "ještě počkáme, to se nejspíš srovná" :-))
    SARGO
    SARGO --- ---
    GINGERCAT: To píšou na většině stránek :-/ Ale je možné, že mají jenom přeplněné kapacity. Osobně to vidím spíš okem realistického pesimisty - prckové zaberou víc času a výdělek z nich je minimální.

MARKYSHA: To vůbec netuším. Ale máš ještě malé děti, skoro určitě to budou ta sundavací, jestli vůbec, platí se to postupně (a objednací a výrobní lhůty jsou dlouhé...) - a dost se obávám, že to bude spíš přes bankovní půjčku, když už :-(
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SARGO: a jde to se domluvit na splátky? přeci jenom je to pro mě velká položka.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    SARGO: tak ale zase že by si tohle psali jen tak? :-) https://perfect-smile.cz/snimatelna-rovnatka
    Já tam byla už s patnáctiletým klackem, co se nijak nebránil, takže zkušenost nemám.
    SARGO
    SARGO --- ---
    GINGERCAT: Já mám dojem, že to byli jedni z těch, co menší děti nedělají (nebo nás alespoň pod nějakou záminku odmítli) - ono prcky chce dělat zjevně málokdo - začínala jsem pečlivým čtením referencí a končila obtelefonováváním seznamu hlava nehlava, než nás někde milostivě přijali :-D
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    TORUVIEL: syn chodí sem https://perfect-smile.cz/ a spokojenost
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    TORUVIEL: pro dítě, doplnim
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    Někdo zkušenosti či doporučení - ortodoncie Praha?

Známí chodí k Podlesakove (PHA Bubeneč), zkušenosti?
    SARGO
    SARGO --- ---
    MARKYSHA: Jo a "na pevno" se dávají podle toho, aby dítě zvládlo péči (a ne na mléčné samozřejmě). Takže náš dvanáctiletý si ještě počká a osmileťák si pro ně jde koncem září :-D (Ale tam je to dané i tím, že má ty zuby vážně katastrofální, zatímco u staršího je to jen věc kosmetická a ani to nijak dramaticky.)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Dostali jsme doporučení pro kluka osm let a dceru pět let na ortodoncii, tak se chci zeptat od kolika let se rovnátka dávají? Už na mléčné zuby nebo až dorostou ty druhý? A od kolika let se dávají rovnátka "na pevno"? A kolik ta celá sranda stojí? A jdou domluvit třeba splátky?
    DUB
    DUB --- ---
    zdravim, dostal sem na vyber korunku bud kovovou nebo bilou. nevite jestli nekdo dela barevny korunky? treba modrou, cervenou nebo jinou?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    POZITRON: vlastne ne! jednou nekdy v rijnu, kdyz jsem prijela na vhojovaci valecky, manzel doma hlidal syna, tak jsem az v zubarskym kresle zjistila, ze ten debil zapomnel, ze mam jeden implantat jinej a valecek na nej nemel, takze me poslal domu, at prijdu druhej den.
    jezisi, kdyz si to promitam zpetne, tak to je proste jeden preslap vedle druhyho. :(
    nejvetsi zahadou je mi doted ale to nesesity patro v zari 2018, jsem mohla normalne vykrvacet, kdybych treba byla doma sama a nemel me kdo odvest na pohotovost.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Jeste uvidim, jestli nevychladnu a nemavnu nad tim rukou, ale nyni v tomhle okamziku zcela vazne premejslim, ze za tohle vsechno normalne toho doktora udam na pojistovnu, ze nektery ukony pise na svoji manzelku, kterou jsem v zivote nevidela, coz mi mimochodem radili i v praci, pricemz v praci v tomto pripade znamena stejna nemocnice. A v praci mi mimochodem rikaji uz davno, ze celkove ten prubeh od zacatku do konce neni v poradku a ze se musim ozvat.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Tak dneska jsem byla na 11:30 objednana na finalni predani korunek, uz jsem byla na ceste, muz ma volno, hlida doma syna a co myslite? Najednou v autobuse telefon, ze nemam jezdit, ze korunky nejsou, ze budou az pristi tyden. Ja uz nevim, fakt ne. :( Srouby mam navrtany rok... Tohle posouvani terminu uz je asi desaty v prubehu celyho toho roku. Pravda, dneska poprve 20 minut pred, jindy to bylo aspon den predem.
    PISISKVOR
    PISISKVOR --- ---
    nemate prosim tip na kvalitniho ortodontistu v Brne (o MUDr. Filipi vim)?
    shanim nahradu za puvodniho, mam uz pouze retainer a potrebuju akorat nekam dochazet na kontroly. nevim ani, zda by me nekdo vubec vzal. slysela jsem, ze to pry neradi dodelavaji po nekom jinym.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    POZITRON: zubař kam chodim má též moře pacientů, ale todle ;) ...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SIR_PROMOE: ja se furt snazim verit, ze je to jen souhra nestastnych nahod a smuly. :) plus ta doba ze je zpusobena obrovskym mnozstvim pacientu.
    SIR_PROMOE
    SIR_PROMOE --- ---
    POZITRON: spíš napiš kdo je ten umělec co todle vytváří ať se ví kam nechodit ;)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Omg, ja jsem fakt chodici antireklama na implantaty. :) Mam jednu tu provizorni korunku blbe dotazenou a muzu si s ni v puse otacet a to tak snadno, ze i jazykem. Kdyby neslo o horni jednicku, tak se na to vyseru.
    Jako chapete to, oddychla jsem si, ze 22.5. se snad dockam finalnich korunek s tim, ze teda dneska byla jen zkouska piliru, ok a po prichodu domu zjistim, ze mam jednu nedotazenou?
    Jeste stesti, ze jdu zejtra do prace (stejna nemocnice), protoze shanet hlidani, nebo tam jezdit s kocarem, achjo. Navic ted ani nemam jistotu, ze tam zejtra nekdo bude.
    Ja si myslim, ze jestli existuje neco jako karma, tak po techto peripetiich se zubama ji mam vycistenou. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Lol, 22.5. To bude bez par dnu rok od sroubu. :) Ale je mi jasny, ze za tejden bude volat sestricka, ze se to posouva na cerven. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Dotaz, co to je zkouska korunek implantatu? Co si pod tim mam predstavit? Predposledni navsteva pred "predanim".
    Totiz uz to neni vtipny, ale zase mi odsunuli navstevu, tentokrat asi o 15 dnu, takze ted jedu teprve na tu "zkousku" (misto predani) a protoze uz jsem fakt hodne nasrana a uz toho mam plny zuby, tak bych se rada pokusila domluvit, ze mi tam ty finalni korunky dneska da a uz mi je tam proste necha.
    Pak jsem taky zvedava, kolik budu jeste platit. Minule, nekdy zacatkem dubna, na me zkousel, ze jsem jeste nezaplatila tu druhou cast, jenze tu jsem platila uz v rijnu. Takze si to asi nepamatuje. :) Oni totiz ze me v zari 2018 delali se sestrou idiota, proc se ptam, jestli to bude do Vanoc, ze to je snad jasny, ze to bude do Vanoc... No jak vidite, je kveten a ja ty zuby furt nemam hotovy. :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    [SERVER ERROR]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam