• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARCELLEKavárny
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    IKARIE: 35m2? ve víta nejedlého...
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    upravil jsem hodnocení kavárny fra, vše zůstává, standardní kvalita kávy je už delší dobu minulostí...
    leica gallery café mění majitelku a odpadly některé benefity (pořád ale u mě hodně dobrý)
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    doporucili byste mi pls nejakou klidnejsi (!) kavarnu nekde na zizkove? ideal nekurackou, pripadne aspon nejak zasadne nezahulenou. dik :)
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    MARCELLE:
    což mi připomnělo... chtěl jsem tu doporučit k návštěvě vietnamskou restauraci hanoi ve slezské ulici kousek nad jiřího z poděbrad (pha). připravují tady tradiční vietnamskou směs kávy tradičním způsobem (v podstatě překapávanou), velmi silnou, s plnou chutí a namísto mlíka do ní přijde slazené kondenzované
    měl jsem tam kávu dvakrát, poprvé to byl vyloženě neobyčejnej zážitek (podruhé i vinou očekávání už zdaleka ne takovej - každopádně, případně jim nechte druhý pokus, bylo to poměrně nevyvážený)
    MARCELLE
    MARCELLE --- ---
    Zapomeňte na espresso | Cuketka.cz
    http://www.cuketka.cz/?p=3697
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    I deckovy je prasarna co si budeme povidat!(: MAs pravdu dvoudeckovy maji produkty s mlikem!(: Ale proverim, kdyz uz jim drzime servis na vsechny stroje!(: S kavou to nema nic spolecnyho, ale busines je to dobrej!(:
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    OPTIKUS: pominu, že to není coffeefastfood, ale normální fastfood, ale mám dojem, že ani tam ne, tam maj tak cca deckový :D
    KATIA
    KATIA --- ---
    AHASVER: predevcirem tam byly jenom pytle s cementem ci co, tak doufam, ze si teda pohnou :-) prostor je to vybornej...
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    z fb
    NOVÁ SCÉNA Národního divadla: NOVÁ KAVÁRNA na NOVÉ SCÉNĚ: již za tři týdny!
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    QUANTI: A co Mc¨Donalds??? (,
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ...ale pravda, já jsem teda spíš na latté apod., ale s těma velikostma tam mám taky problém :)))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    OPTIKUS: dvoudeckový presso jsem teda ještě v žádným coffeefastfoodu neviděla :DDD
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    TESKERA: Spravnej pristup!!Chvalim...Dvoudeckovy kafe pro me uz neni kafe...A presso uz vubec ne!
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    QUANTI: no, prave ze kafe ne.. :-/ ja jsem spis na maly espresso, piccolicko, macchiatko v utulny kavarne, kde se dela kafe s laskou a kavarnik to ma spis jako svuj zivotni styl nez jako business a samo kava mi tam musi chutnat.. .o)
    BUTEO
    BUTEO --- ---
    AHASVER: Asi jsem měl specifikovat, že by to mělo bejt v Praze, ale díky...

BUTEO: A co takhle alespoň kavárna, kde maj levný (ale dobrý) překapávaný kafe a dá se tam kouřit? Věděl by někdo?
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    BUTEO: před pěti lety bylo něco podobnýho v kině v lounech (byť ne dotažený do konce). bohužel nevím, zda to ještě platí...
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    BUTEO: tohle by mě taky strašně zajímalo
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TESKERA: no... a kafe, ne? :)

chci se zeptat, řeší se tu i kavárny mimo velká města? jakože tipy na oblíbené kavárny kdekoli?
    BUTEO
    BUTEO --- ---
    Čau,
    nevíte o nějaký kavárně v takovým tom klasickým americkým stylu? Kde dát si kávu znamená, že vám servírka na požádání dolejvá překapávaný kafe? Něco jako je na začátku Reservoir Dogs atd. Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam