JAKOUBEK: praha? dopoledne? vecer? ja byl ted nucen stravit nejaky cas v
friends coffee house v palacke ulici.
viz
[ IKARIE @ Kavárny ]
opravdu trosku starbucks model... zaplatit u kasy, vyzvednout kafe na konci baru a usadit se v jednom tusim ze tri tematicky ladenych pokoju mezi amiky v karovanych kosilich zirajicich do jablickovych monitoru ruznych velikosti .) vic studentske si to snad uz ani nedovedu predstavit .) vecer je tam trochu rusno (slecna se dokonce ptala na rezervaci). doporucuju dopo/odpo. v zadnich mistnostech je pak celkem klid.
zaklad na kafe maji slusne. zadna klasicka zatuchlina. rekl bych ze vse nad 150 ml (na dlouhe srkani) delaji pomerne dobre. nechal jsem si udelat espresso (picollo). nicmene slecna mi ho snazive dolila az po okraj mlikem v pomeru 1/3 .) tak jsem si dal malou meltu. podruhe jsem ji pozadal o mensi porci mlika a kafe dopadlo mnohem lepe.
v primem centru bych sel ovsem asi radsi do mamma coffee v minoru (jestli se to tady teda smi rikat). pri trose stesti bude gaucik pod schody volny. kafe nesrovnatelne lepci (berru si na espresso i domu). ja tam teda chodim na espresso a vyborny quiche.
v pripade nouze dobre poslouzi i paneria v jindrisske (na rohu s nekazankou). horni prostor je bez obsluhy, takze se tam da nerusene vysedavat, aniz by ti nekdo koukal do hrnku.