• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMPASBedna, Tmou, Matrix a ostatní šifrovací hry
    KEPLIK
    KEPLIK --- ---
    My to tentokrat dali cele nejak kolem desate. Akorat se pak nekteri bali, ze to treba nemusi stacit. :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    KEJKLIR: Já to i chápu a měli jsme tam spoustu správných postřehů, ale ten správný nápad prostě nepřišel.
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    my se k petce dostali pet minut pred jedenactou :) ale nechapu ji ani po precteni autorskeho reseni... ale na projiti to tentokrat taky stacilo.
    IDLE
    IDLE --- ---
    Prošli, i když pětkou jsme se teda neprokousali a po cca dvouhodinovém boji jsme ji vzdali s tím, že všichni ji snad nedají. Naštěstí jsme se nespletli. :)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    toz co rikate na kvalifikaci na povercivou tmou? :) prosli jste?
    WICKPICK
    WICKPICK --- ---
    aktualne mame volno v tymu na sobotni SVICKY, kdyby se chtel nekdo zucastnit. ozvete se....
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MATEJCIK: my!! :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    MATEJCIK: My jako již tradičně ano.
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    tak schválně, kdo jdete na Poškole? :e)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    hm, mě taky přepadnul bacil a na matrix půjdu jestli vůbec tak jen na začátek.... :o( kurňa, tak jsem se těšil....
    MARKETAA
    MARKETAA --- ---
    nejspíš jsem to přivolala přečtením posledních příspěvků ale taky nám jeden člen odpadl.. ozvěte se kdyžtak někdo, kdo nemáte s kým jít.)
    IDLE
    IDLE --- ---
    Jak tak koukám i na diskusní fórum, tenhle problém má vícero týmů. U nás doufám klid.
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    odpadli nam nejaci hraci z tymu na sobotni Matrix...tak kdyby se nekomu chtelo k nam pridat, budeme radi.....jsme velmi nenarocni ;) tym Ovce na balkone
    IDLE
    IDLE --- ---
    Asi si k tomu budeme muset sednout nějak v klidu :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    jak vam jde vstupni test? ja do toho koukam v praci, nejradeji bych se soustredila jen nanej
    IDLE
    IDLE --- ---
    Ta paralelnost je zajímavá a rozhodně je fajn mít víc možností, čemu se věnovat, a nekysnout na jedné jediné šifře. Na druhou stranu to ale vyžaduje organizačně schopného člověka, aspoň jednoho v týmu. A my jsme bohužel všichni spíš "autisti".
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    FRONEMA: taky zase jdeme na Matrix, krome prvniho rocniku jsme byli pokazde :o) Matrix mame dost radi pro jeho paralelnost a dost casto originalitu ve strukture hry.
    MAOREN
    MAOREN --- ---
    IDLE: sudoku je moje nejoblibenejsi, hned jsem se do nej pustila :). no taky me pekne napalilo....ale aspon jsem na to prisla sama.
    IDLE
    IDLE --- ---
    INUSHKA: Já se hrdě hlásím těm, kteří se s chutí vrhli na Sudoku a teprv dodatečně zjistili, co a jak :) Ale co, hlavně že ho máme. Naopak mě mrzí domino, kde jsme byli na dobré cestě, ale nějak se nám podařilo vyloučit všechny varianty jako vedoucí ke sporu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam