FARES: WindiowsCe (dnes WM) si vynutily dost brutalni narust vykonu PDAcek, nicmene w311 je 32bit, protected, coz je neco, co stoji dosbox dost sileny zdroje. Kdyby ti stacily 16bit widle 3.1 v realnym rezimu (286, omezeni na 4MB pameti celkem, bez swapu), asi by to nebyl problem. S w311 bych ocekaval rychlost dost nepouzitelnou.
mount funguje prave tak, staci vyzkouset...
DOSemu je linuxova zalezitost a je vazana na inteli architekturu. Ja jinej system na beznou praci uz asi 10 let prakticky nepouzivam, takze nejak neresim, ze nektery aplikace jinde nechodej :)
Proto ode mne moc necekej ani wokeni linky...
Priznam se, ze nevim jak to dopadlo s OS/2 compatibility v NT woknech, ale je dost mozny, ze ten OS/2 kus, co to resi lze na w2k pustit. Nicmene to asi nebude reseni dve kliknuti, spis na mnoho bezesnych noci. Jen si pamatuju, ze jsme kdysi na NT neco z OS/2 z nejakyho duvodu provozoval, nejakej editor cehosi - tedy trivialni aplikacku.
ISHIN: Diky za tip, tim ziskava dosbox novy rozmer. Pro mne je db predevsim zavadecem her, pac za nejlepsi povazuju zlatou eru cca 1987-1997, a nikdy jsem ho neresil vic, nez bylo nutno pro zavedeni kyzene hry.