• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZABIASIPHONE - GAMEZZ - + diskuze pro začátečníky , lama dotazy a neustále omílané témata
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    SUSMEN: zkoušel jsi to podržet deset vteřin home a power, aby se vypnul... a pak ho zapnout?
    SUSMEN
    SUSMEN --- ---
    ty jo dneska mi z niceho nic zhasnul iphone, nereaguje na nic, ale kdyz ho pripojim k itunes tak ho tam vidim, takze je zaplej, kdyz me kamos prozvanel tak to jemu zvonilo ale u me taky nic, tak nevim co s tim
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Zkusil bych asi jedno z dalších omílaných témat. Kontakty a kalendář jsem se synchronizovat asi už docela naučil. Ale potřeboval bych poradit, jak to dělat s SMSkami. Používám střídavě iPhone a Nokii E52 a docela by se mi hodilo mít v obou přístrojích všechny smsky. Máte na to někdo nějakou metodu? Předem díky.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    díky
    SHARK
    SHARK --- ---
    COWBOY: HOME+POWER na 10 sec
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    potřeboval bych poradit. Zamrznul mi iPhone 3G . Prostě nereaguje na nic. Má to nějaký reset? Díky
    FAILUR3
    FAILUR3 --- ---
    hele zkousel nekdo z vas app tvout2 v 1.2.5 (cydia - BigBoss rep.) na neoriginalnim tv kabelu ? na iphonu 3g bylo vse v pohode ale se iphone 4 po zapojeni obraz ukaze a po chvili spadne bud do cerne nebo tv ztrati signal uplne
    podarilo se to nekomu dostat signal ven ?
    QYDO
    QYDO --- ---
    potrebuju aktivovat a odblokovat iphone co je jen na o2 na vsechny operatory - nemam cas se v tom hrabat, jsem z prahy...

udelate mi to nekdo? nabidky do posty, diky
    KEEPITUNREAL
    KEEPITUNREAL --- ---
    P ředem se omlouvám, že si odpověd ndohledám sám, ale po těch dvou pokusech už mám strach o klávesnici..
    ACAB
    ACAB --- ---
    SHARK: dík
    KEEPITUNREAL
    KEEPITUNREAL --- ---
    zdravim, nemáte nějakej funkční návod na unlock? Mám iphone 3G a jailbreak na 4.1 s redsn0w. Podle jednoho návodu mi to házelo chyby s "reloading data" a při zapnutí se sekal na jabku, při druhým zase nechytal signál, na třetí pokus už nemám nervy. Díky
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    CHIBITCH: super, díky
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    TAURUS: ano, bude fungovat
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    co se stane, když do iphonu od VDF strčím simku od O2? Bude vše fungovat (aplikace, itunes účet atd.) ?
    SHARK
    SHARK --- ---
    JOHNASS: tak udelej JB pomoci redsn0w na ios 4,2 a uvidis
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    JOHNASS: není zač.. JB nic neztratíš, můžeš jen získat.. klidně zkus JB i na 4.2.1čce.. downgrade můžeš udělat kdykoliv pak už
    JOHNASS
    JOHNASS --- ---
    CHIBITCH: ok, ja se prave jen chtel ujistit jestli to nema nejaky hacek... apple veci me bavi tak jak jsou a (spolu) fungujou a pokud by mely fungovat jinak tak bych se na to vykaslal... mam ted ios 4.2.1, coz jsem pochopil ze je u 3G zbytecny, takze si vygooglim downgrade a jb co psal shark a nejak to zkusim..
    kazdopadne diky
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    JOHNASS: ok, beru... prostě a jednoduše - JB je rozšíření funkčnosti .. nic se tím neničí, nic nefunguje hůř.. všechna základní funkcionalita bude zachována, nová bude moct být přidána..

a záleží jakou máš verzi iOS, JB je na 3G v podstatě brnkačka

JOHNASS
    JOHNASS --- ---
    SHARK: diky moc, idealni odpoved..
    CHIBITCH: predstavy jsou zalozene na ruznych diskuzich co jsem po internetech cetl - ruzni lide maji ruzne problemy s JB, osobni zkusenosti s tim nemam, proto jsem se zeptal.. a dle nazvu diskuze jsem pochopil ze by mi zde mohl nekdo poradit, nebo ze tyto predstavy spis vyvrati nez ze se nad nima bude udivovat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam