prudi a frustruje te, kdyz si vzpomenes na doby, kdys nevedela ze tam sypou prasek ci michaj hroudy bujonu aby byla dobra polivka? :) myslis si, ze je to takovy zlo? chodis jim tam snad koukat pod ruku? myslis ze chrest blansirujou, aby byl hezky zelenej a pak rozmixujou a prosejou a pridaj smetanu?
chrestova sezona zkoncila nekdy o prazdninach, myslis ze kdyz to stoji 29 tebe, tak treba dalsi tricku prispiva nekdo jinej a za to koupej cerstvej chrest a...
ja si myslim ze tohle akorat ve vetsim sacku :)
http://www.knorr.cz/image.php?id=122&height=345
zivanska....ano, levny veprovy, co s nakou zeleninou upeces zakopany v hrnci v uhlicich vod vohne. kuchynskej = prepis peceny veprovy se zeleninou...
ja bych si samozrejme dal, protoze mi to je jedno. ani bych jako rodic patrne nehnul brvnou, kdyz by to stalo tricku. ja nevim co jako proti tomu vsemu mate. teply jidlo v ceskejch zavodnich kuchynich je proti stravovani v jinejch castech sveta naprostej luxus!
tak...a to se tady muzete vsichni hromadne posrat, z toho, ze sem dovolil usklibnout se nad lamentovanim
CERNAAMODRA:
EDERA: nechci se te nijak dotknout, ale proste si priznej, ze si to zrala taky. do ty doby, nez existoval nakej pohlreich a vanek a vsechny ty medialni mrdky kolem toho, tak bys poznala s odpustenim hovno.
s jistotou te mohu ubezpecit, ze tam, kde je jidlo za tricku (plus asi nakej prispevek) to nemuze bejt zadna velka diskoteka varit pro 500 fakanu 2-3 jidla denne..
pokud mi chces tvrdit ze jo, tak uz se ted usmivam pod vous ;)
(staci napsat ze jo)