• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BESSAYAjezevčíkáři :-)
    GIO
    GIO --- ---
    BESSAYA: nene to ne mame plny stav. az za cas... ted mam uz zoo plnou.)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    GIO: No tak jestli na podzim vyjdou, tak máš jednoho u nás :-) teda jestli budeš chtít :-) Nebo pak až bude mít druhá špageta ;-) Velcí hafani jsou taky krásní, ale na ty už je potřeba trošku víc prostoru. Tohle se vejde pomalu do kapsy :-)
    GIO
    GIO --- ---
    jako, musim rict, ze ja jsme uz jezevcika mela, ted momentalne jsem na durhem konci velikostni skaly a mam mimo jine nem. dogu, ale jezevcik je fakt supr. jednou si zas koupim nejakeho salámka.)
    nejlepe trpasliciho hladkace blue merle nebo brown and tan.)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    EZEE: v hnědý metalíze? Tomůže být skoro jakýkoli jezevčík :-) Záleží na tom, jaké má chlupy - jestli hrubé nebo hladké, krátké nebo dlouhé. A pak taky velikost, ta se u jezevců posuzuje podle obvodu hrudníčku. Třeba Besinka je hladkosrstý trpasličí jezevčík. A Adámek co leží na tom lehátku je dlouhosrstý standardní jezevčík ;-)
    EZEE
    EZEE --- ---
    BESSAYA: to verim jsou fakt krasny!! je to ostuda ale ja mam stejnyho jen v hnedy metalize:)..ovsem nevim jakej to je druh:) prozradis mi to?
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    BABETKA: Babetko tak vida, to mě naposledy nenapadlo - já totiž plánuju štěňata s tou menší, a to je - jak mamka správně říká - kříženec jeuevčíka s komárem - má čtyři kila a je to takovej drobeček, takže tatínek by měl být asi taky trpaslík nebo králík :-) Vím že je mlaďounká, ale trpí na falešný březosti a spousta lidí mi říká že je lepší ji nechat vysterilizovat takhle. A já bych předtím aspoň jednou štěnda chtěla, tak proto tak brzy. Teď nám potvůrka zrovna hárá, ale to je zase moc brzy :-D
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    EZEE: Ta co má pálení je staší, je jí dva a půl roku a té mladší rok a půl :-) jsou to mrňavý bestie ale nedala bych je ani za nic :-)
    BABETKA
    BABETKA --- ---
    GIO: no dyt taky neni:)
    GIO
    GIO --- ---
    BABETKA: adamek nevypada jako trpaslici/kralici jezevcik.)
    BABETKA
    BABETKA --- ---
    TCHENDIK: ty jsou fakt nadherny, mladounky a drobny jsou vid?...jezis ty by se Adamkovi libily...je sranda jak se pred tema fenkama nakrucuje vzdycky:))
    EZEE
    EZEE --- ---
    TCHENDIK: kolik jim je? tak 2-3? moc pekny
    TCHENDIK
    TCHENDIK --- ---
    Besinka a Katynka

    EZEE
    EZEE --- ---
    BABETKA: to je jak ten muj vychcanek, relax, smutny oci ale jen mam neco k snedku uz je u me..ostatne kterej ne ze :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    BABETKA: fešák :-)

    N_I: a já chci zase novýho jezevčíčka!
    N_I
    N_I --- ---
    ja chci bejt pes u babetku..:]
    BABETKA
    BABETKA --- ---
    povaleč lehátkový:)))
    EZEE
    EZEE --- ---
    zdravim:) tak se hlasim taky do jevcikaru :))
    BABETKA
    BABETKA --- ---
    BESSAYA: to se neboj, po jezevcikach je dobra poptavka:)
    N_I
    N_I --- ---
    no plati u nich 100pro

    podle toho co jedna baba povidala - ze to jsou dubovy palice a zakerny a kdesi cosi..ale kdyz das spravnou vychovu tak je to spis o radosti a jeho vlastnosti se ukazou v dobrym svetle....
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    BABETKA: letos štěňátka plánuju. Ještě jsem se po tatínkovi nekoukala, ale každopádně chci nejdřív sehnat aspoň pár zájemců, abych pak nemusela řešit co se štěňátky (protože je mi jasné že kdybych je náááhodou neudala, zůstanou mi všechna doma - nic jako útulek nebo je dát uspat bych totiž nemohla:-( )
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    N_I: Tonda je teda krasavec! :-) A s tou jezevčí pastí to píšeš správně :-) Oni jsou to prostě osobnosti a člověka si umí krásně omotat kolem prstu:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam