MIKINKA: to budeme mit asi vsichni spolecny, ja - vecne ve stresu, malo spanku, jeste min jidla .. ale posledni dobou se snazim spat aspon sest hodin, vic jak dvakrat denne jist a moc se nenervovat,ale to uz jde hur:)
no a bylas treba na nejakej testech? ja jsem od prosince do dubna chodila do pro sanum
http://www.prosanum.cz/ kde mi to pomohlo, ale jakmle mi ta kura skoncila, hned zas vratilo, ta metoda koupani v solnym roztoku a horskyho slunicka je ale dobra, jen se tam dostat neni tak snadny, kazdopadne tam mi delali pri prijeti na zadech testy na co jsem alergicka, kazdej den po dobu ctyr peti dni jsem tam dochazela a oni zjistovali, jak kuze na jaky latky reaguje, vysledkem byla alergie na nikl a nejaky druhy parfemu + naky ecka, u niklu jsem ale treba nikdy problem nespozorovala
naopak ted co mi delali komplexni vysetreni v motole mi zjistili alergii na stromy, ale alergie co je podle vseho behem celyho roku, ne jen v dobe, kdy kvetou, ale tam se jeste ted budu muset stavit, jak mi to vsechno vyslo, ale urcite by to na nakou tu alergologii chtelo zajit, pokud jsi nebyla - i kdyz pokud te ekzem trapi rok, tak bych cekala, ze to bude jedno z prvnich vysetreni, ktery ti udelaj:)