mne ty tomesy moc nepomahaly, chodila jsem tam pul roku a kdyz jsem prestala, okamzite se to zas vratilo tam, kde to bylo predtim, navic uz vubec se mi tam nechtelo chodit potom, jak se nektere sestry chovaly, ne vsechny ale vetsina, a fakt, ze jsem kolikrat sla do vany, kde treba plaval chlupy z predchoziho pacienta, tak jako prosim? a to jsem tam jeste na miste pro odlozeni veci nechala retizek /protoze me sestry kolikrat honily, sotva jsem skoncila s sla se osprchovat, uz mi tam vlitly a honily me, ze ceka dalsi pacient/, kterej i kdyz jsem tam volala hnedka jak jsem na to prisla, se tam nenasel, resila jsem to skrz email, protoze za to /at si v ty svy brozurce co jsem podepsala pisou co chtej/ zodpovidaji, pricemz mi sama reditelka napsala ze se nasel, tak jsem tam pri dalsi navsteve sla s tim, ze si ho vemu, ale sestry mi rekly, ze tam zadnej neni, psala jsem reditelce znovu a bez reakce, napsala jsem ji urgenci a odpovedela mi, ze tam tehlech zapomenutych veci je vic(!), druhy den jsem tam sla znovu a opravdu ho tam celou dobu mely /to mi jeste sama reditelka pro sanum rikala, ze za sestry tam muze dat rukud o ohne, ze by to zadna nevzala/ a to jeste po mne chtely, abych zpetne zaplatila poplatek tricet korun za navstevu lekare, kterou jsem jim samozrejme platila pokazde, nez jsem k nemu vubec sla, takze u me pro sanum ne, i kdyz se mi zprvu zdalo dobre, ale chovani tech sester a to, jak to tam nejspis "funguje" na pro sanum, alespon podle me, vrha spatne svetlo, ale chapu, ze treba nekdo ma zkusenosti dobre a neda na pro sanum dopustit
zato ted nedam dopustit na motol, jsem s peci tam maximalne spokojena
nastupovala jsem jako pripad na hospitalizaci, nasadili mi nejake leky a naridili mi byt doma, stav se skoro ze dne na den obratily o 180 stupnu, nasledne udelali spousty vysetreni a ted kazdy den beru medrol a aerius a bez problemu + jsem dostala masticku s minimem kortikoidu, kterou pouzivam minimalne
uvidim, jak se to bude dal vyvijet, pripadne bych chtela zkusit sanatorium achillea, co mi doporucovala znama