Zdravím, sem už dost psychicky nadně z toho exému. Potřeboval bych poradit. Vím, co mě trápí (sladkosti, koření + určitě i další) to hodně vyprovokujou, jeneže pro mě je to jako droga - furt to musím žrát. Můj ekxém mě už několikrát dostal do taký situace, že sem se normálně psychicky složil. Největší problém mám v rukou - dlaně zespoda a prsty. Tak vysušená kůže, že si nemůžu zavázat tkaničky, natož otevřít flašku pití. Mytí rukou bolí jak cyp atd. Mám praskyliny po celých dlaních. Doktroka mi na to dala nějaký krémy, masti atd. Jenže jak sem psal, ty sladkosti, kečup a jiný koření mi prsotě chutná a těžko se toho vzádvám. Nejvíc mě trápí ty ruce, loketní jamky, kolení jamky, levá strana třísle, nad zadkem(záda) mám kus co si škrábu a hodně taky nohy (chodidla, paty, kotník). MOžná pak až budu mít foťák asi pošlu fotky.
Mylsím, že mi to začlo nastupem do nový práce - nový stresy, debilní klimatizace, takže sem buď furt nabalenej, jaká je tu zima nebo je tu hrozný vedro. Do toho mi vzniklo astma od potkana co měla přítelkyně, naštěstí už pošel a astma mě už netrápí. Jenže si pořídila psa, ale naštěstí mě ten tak netrápí na alerigii a tak.
Dostat se k doktorce je pro mě docela obtíž, páč sem v práci často tak zaneorázdněn a často sám, že nemůžu chybět :-( což mě sere.
Poradte, jakým způsobem se s stím mám vypořádat? Jak s tím bojujete? Ano, snažím se omezovat ty sladkosti, ale furt se někdy něc naskytne a já si zobnu a pak už jedu jedu a pak se drbu a ráno se probudím s téměř krvavou peřinou.
Nejhorší je, že ke všemu žongluji a dělám fireshow, k tomu ty ruce fakt potřebuju a ty debilní petroleje a lampáky to taky totálně zabíjej. Takže sem začal nosit rukavice, ale i tak to bolí jak cyp. Sorry za můj dlouhej a přiblebej dopis, ale chtěl sem se z toho i trochu vypovídat. Moc to nikomu neříkám, páč se za to stydím.