• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LE_JOUEURmen style
    rozbalit záhlaví
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: neckermann je nejakej katalogovej prodejce ne? to je docela k nicemu:-D ale uzke obleky prodavaji i jine znacky. btw on ten blazek sice stoji 5-11 nebo tak nejak, ale taky to neni nejaka uzasna kvalita.. nehlede na to, ze cloveku muze bejt ukradena kvalita, kdyz to ma shitovej strih.
    NOLDO: co se tyce bot, tak vazne doporucuju beltissimo. clovek se tam sice praskne pres kapsu, ale ty boty nejak vypadaj a neco vydrzej. kdyz uz teda nemame na boty na zakazku budget:-D
    AGOG: nevim, proc bohuzel, moda je dneska tak ruznoroda, ze si kazdej svuj styl najde. ja treba mam rad roztrhany kalhoty, ale ne porad, muj kamarad je na sebe nevezme ani za boha zato nosi buzi tenky saly. fakt si myslim, ze moda v dnesni dobe nema nejaky diktat. clovek by proste mel bbejt modni jak chce. jdu najit nejaky obrazky:-D
    AGOG
    AGOG --- ---
    DESEO_MORTAL: Nojo to si musi zkusit. Takovy ty slim fit (se tomu tusim rika) prodava treba neckermann. Na modelech to nevypada spatne. Ale oblek za 3500 ve me budi trochu neduveru.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ESTEN: to je spis poza. ja myslim, ze to mysliu vazne ale podava to s designerskou nadsazkou. prave to, co ti prijde nejvtipnejsi mi dava uplne smysl
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    AGOG: ja bych treba zrovna u prostejova nezacinal. jejich strihy obleku jsou podle me neslusive. ale to zalezi na postave a veku kazdeho. u me je treba odpor k nim danej tim, ze jsem vysokej a hubenej a vsechny jejich obleky pro hubeny maj obrovsky ramena a ja bych se do toho vesel dvakrat. treba i kdyz jsem se zeptal u blazka na saka se dvema rozparky, rekla mi pani, zetakove vystrednosti nesijou, coz me vazne pobavilo. asi ty ceske znacky..... nevim nevim. i kdyz blazkovi musim priznat hezke kosile (narozdil o tech friends and rebels, to me fakt nenadchlo kriklave barvy, jednobarevne.... pro me je to a la paroubek, a to neni modni ikona ani omylem:-)
    NOLDO: zacni s tim, ze zhodnotis sam sebe. svuj vek, styl, povolani. i online najdes spousty fotek z modnivch prehlidek a casopisu. kdyz si je budes prohlizet, tak si budes uvedomovat, co se ti libi, co by se ti libilo na sobe atd. atp. pansky oblek musi sedet. musis znat svoji velikost anebo idealne nechat usit na miru
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    DESEO_MORTAL: nevim, podle mnoha hlasek mi prijde, jako by si ze ctenaru delal prdel ;)

I also collect champagne coupes; I have more than 10.

I watch movies all the time but I don’t like to go to the theater. It’s just too much.

Guys shouldn’t spend a lot of money on a haircut. I go to Chelsea Barbers in New York, where I pay about $30.

..a nejvtipnejsi,

It’s the uniformity and the lack of choice from that era that I respond to.

nemuzu si pomoct ;)
    AGOG
    AGOG --- ---
    http://www.friendsandrebels.cz/
    Ne vsechno umi, treba rozhalenky jim asi moc nejdou, ale klasicky kosile nejsou spatny. Sem tam nekde couha nitka a tak, ale co by clovek nechtel za 500 ze :)
    AGOG
    AGOG --- ---
    NOLDO: http://www.konfekcesevcik.cz/index.php?nid=4423&lid=CZ&oid=638691
    Od toho mam sako ja.
    Jinak OP Prostejov ma v Pisku dve velke prodejny.
    http://www.op-profashion.cz/about/

A kosile treba od Friends & Rebels
    AGOG
    AGOG --- ---
    NOLDO: Ja bych se nebal mody z Prostejova na zacatek.
    NOLDO
    NOLDO --- ---
    Ahoj, sleduju vaší diskusi...Chci se začít oblékat vkusně, do bussines prostědí, za normální peníze... Nemyslím nic úžasně originálního, nepotřebuju být nějak úžasně stylový jako Beckham, jen prostě vkusný, slušivý.. Jen mě k tomu nikdy nikdo nevedl a ani z bývalých přátel se inspirace moc brát nedala, a Elle jsem doposud nečetl.

No, možná jsem byl ignorant, ale chci s tím něco udělat. Nevíte, ak začít? Kde sebrat inspiraci? Třeba typ na nějaké stránky, magazín, obchod? Z normální výplaty
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    NAVARA: ne, ja myslim, ze nerusis, ale kdyz na netu najdes ty slusive kombinace hodici se do bussiness prostredi, tak to tu jen zpestris. tak nebud linej a nahazuj:-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DESEO_MORTAL: Tak na to bych potreboval k platu jeste "pridat jednu nulu", abych se mohl obleci dle svych predstav :) Co jsem cekal byly decentni, slusive kombinace ktere se daji pouzit i v business prostredi, nejen na akcich kreativcu (vecirky, vernisaze,...) - evidentne jsem proste vlezl do spatneho klubu, nebudu rusit.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ESTEN: proc by to melo bejt mysleny ironicky?
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    NAVARA: ja jenom kroutim hlavou. prezentuj treba svoje, proc ne?
    ESTEN: neviiiim, myslim, ze ne:-D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYMPHO: puvodne odkazem z klubu o etikete, ale evidentne jsem ve spatnem klubu (neboj, uz odchazim :) - vetsina prezentovaneho je ultraextravagantni gaylord style, v kterem bych se stydel ukazat i doma zrcadlu, natoz nekam vyjit.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    DESEO_MORTAL: jsem zmaten, je mysleny ironicky, nebo ne? ;)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    dotazka: kdy je mozny nosit sako a kalhoty, ktere nejsou soucasti jednoho obleku? jake jsou pravidla kombinovani v zavislosti na prilezitosti a mozna i denni dobe?
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    DESEO_MORTAL: uplne souhlasim, akorat pridavam, ze pan s dredama to kazi cepici a botama
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    podle toho co vidim, tak me prijde ze at na sebe naflakam cokoli tak to bude cool. asi mi chybi nejaky esteticky vkus :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    CROPPCA: ja nerikam, ze se mi to nelibi, ale da se to rychle a bez prilisne snahy splacat z h&m a zary. nic, co by me oslnilo. proste standart
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    DESEO_MORTAL: vážně? mě se právě tenhle typ oblečení vážně líbí (na chlapech) teda když si odmyslím ty brýle a přimyslím nějaké bílé boty s pěkným detailem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam