DESEO_MORTAL: No, mě se ten Blažek zrovna docela líbí, ale moc očíhlý to nemam. OK, jo, najít se... o tom to asi bude. Poslední dobou aspoň sleduju hodně lidi, co nosí. Co mne zaujme, co se mi skutečně líbí. Jako vzory. A - musim uznat, že fakt jsou to obleky. Když si vezmu takového Davida Bowieho - ten měl i koncerty v saku, jako gentleman, prostě geniální.
Ty módní přehlídky - co jsem zatím náhodou někdy viděl , tak jen asi jednou to bylo něco, co by se dalo vzít na ulici. Mě tohle fakt dostává - hlavně v nákupních centrech - ta image, co se snaží ty butiky vnutit - lesklý boty, lesklý kalhoty, na hlavu klobouček, všechno strašně in a cool...buď je to s prominutím "fakt buzerantský" (typu lesklý adidasky) a nebo až moc "rustikální" ... Řád bych něco uprostřed - gentleman, ale aby to vypadalo aspoň trošku chlapsky. Chci mít styl jako dobře oblečený chlap, ale chlap... ne šampónek.
Dnes jsem sháněl nějaké boty do práce, ne vyloženě lakýrky, něco volnějšího... Všechno co jsem našel mi přišlo jak na italskýho turistu, co má metr padestát i s botama, ulízlý účes a rukavičky... Všude maj buť tenisky, pohory a nebo rovnou lakýrky...