• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LE_JOUEURmen style
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    TWISTRABBIT: no je to hodne dobrej vtip tak maximalne
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    TWISTRABBIT: to mábejt jakože dobry
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    LOSER_: to mábejt jakože dobry?
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LE_JOUEUR: souhlas, vypada UNAVENE
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    LOSER_: uz by stacilo jen upravit vous :)
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    LULIA: no to me taky tenkrat prekvapilo, vrchol mody tu byl replay hehe
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    DESEO_MORTAL: Děkuji, čas to zahojí..
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    BIRLIBAN: to je mi te lito, staci? :-D
    LULIA: jsou to knofliky nebo tisk na spodku tech dzin?

jednou, kdyz mi bylo asi 19 me fotil nejakej typek na ulici. byla to stranka o mestsky mode z celyho sveta, ale ta fotka tam nakonec nebyla (diky bohu). kazdop to bylo docela zajimavy. myslim, ze jsem na sobe mel jasne svetle modrou kostkovanou kosili a cervenou tasku na bowling, taky kostkovanou
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    DESEO_MORTAL:
    LE_JOUEUR: Já o tom nechtěl diskutovat, názor jsem si již vytvořil, takže děkuji. Připadám si jako vegetarián v klubu milovníků uzenin. Bláhový nápad, pal to čert..
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    BIRLIBAN: na to video se mi ted nechce divat, ale obecne k temhle "nechutnym vykoristovatelskym kapitalistickym praktikam" (tipuju, ze to je o tom) -
    Batovi nadavali ruzni ochranci lidskych prav za to, ze ma sve podniky v autoritarskych statech po Jizni Americe a v Africe. Chteli, aby je zavrel a nepodporoval tak mistni rezimy.
    On je nezavrel, protoze by tam lidi prisli o praci a byli na tom jeste hur.
    Pro me za me, at na mych botach pracuji Indicke deti.. ne ze by meli mit v tovarne nejak spatne podminky, to at je kontrolovano, ale hlavni je to, proc tam pracuji - asi nemaji co jist. Takze bud budou delat v tovarne, nebo budou zebrat po ulicich, budou krast a pripadne zemrou. My jsme meli prumyslovou revoluci pred 150 lety, oni ji maji ted.. muzeme jim pomahat se s ni vyporadat, ale zakazovat jim pracovat, kdyz chteji (musi), kourit neekologickymi a levnymi kominy, protoze CO2 a pod. je kontraproduktivni.

ale to uz se dostavam hodne daleko od tematu a tipuju, ze i na dost krehky led.
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    BIRLIBAN: okay, ale to neni otazka jenom nike, ale cely prakticky vsech velkych znacek, zskotroluj si cedulky na svym obleceni. vubec nechapu, proc se vsichni toci na tom nike? mluvil jsem o sportovnich znackach celkove - nosit je v mestskym prostresi, spravnym zpusobem, proc ne?
    HUSOKACHNA: a proc ne oboje?
    AGOG: to je reklama pro zensky, tak je to ot ne?
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    DESEO_MORTAL: "One should either be a work of art, or wear a work of art." Oscar Wilde :)
    HUSOKACHNA
    HUSOKACHNA --- ---
    DESEO_MORTAL: ano:)

AGOG: to je reklama. chapu, ze se líbí, ale je to jeden velkej protimluv. Kdyz je preci jedno, co clovek ma na ty silnici za tricko, boty..., tak proc si ho nekoupi v sekači a koupi si zrovna to nike. (nerozebirejme fukční prádlo, ktery je imho uplne nefunkční).
    BIRLIBAN
    BIRLIBAN --- ---
    Není od věci na Nike nazírat i z jiného úhlu, než jen z pohledu vhodnosti užití v našich fashion statementech..
    http://www.youtube.com/watch?v=e9ZktmrGGMU
    LE_JOUEUR
    LE_JOUEUR --- ---
    HUSOKACHNA: asi sis nevsimla, ze slovickarit o tom, co pise deseo je mimo misu, protoze slo o "obranu" nike smerem, ktery popisujes i ty, proti nazoru agog, pro kterou jsou tenisky tenisky, ktere nic nerikaji (krom obecneho "tenisky-sport..")
    DESEO_MORTAL: videt jen hlavy, tipla bych si utle jednobarevne rolaky nebo kosile s satkem :)
    DESEO_MORTAL
    DESEO_MORTAL --- ---
    ha mam chut na 70s
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam