• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    COSMIC_MONCHIPSYCHEDELICKÁ KAVÁRNA U STRÝČKA HALLUCINOGENA k tanci a poslechu hraji Bandcamp, Beatport, Ektoplazm a dalsi :)

dodrzujte prosim 2 podmínky:

- drzte se prosim tematu
    - odkazy prosim jen k legalnimu stahnuti / koupi

rozbalit záhlaví
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    DJFRACTAL:
    DJFRACTAL: jo a taky me napadlo byt jako "oni" le to musim jeste 6 let studovat jak pracuje lsd, tabak, pseudoefedrin a noradrenalin, dekuji, zatim robim jenom prdel
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    COSMIC_MONCHI: a nebo prave a jenom uplna nula, ticho, hovno, sracky :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    PERPLEX: je pravda, ze tuhle praci asi nikdo normalni delat nemuze... :))
    BURAN
    BURAN --- ---
    PERPLEX: je to skutecne tak. stari psychiatri v lecebnach jsou leckdy dost zajimave kauzicky :)
    VIOZOR
    VIOZOR --- ---
    Skvele ozvuceny video, btw neznate nekdo nazev toho tracku co hraje od cca 35 do 38min ?

Boom Festival 2004: The Full Movie
    http://vimeo.com/14996646
    PERPLEX
    PERPLEX --- ---
    DJFRACTAL: na tyhle ambice bacha, jeden psychiatr se me jednou ptal na to, zda vim, jakej je rozdil mezi pacientem a terapeutem... nechapave jsem zavrtel hlavou a on se jen freneticky zachichotal a se slovy "TOHLE !" mi zachrastil před očima svazkem klíčů od léčebny:)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    jo a vcera jsem cirou nahodou videl shutter island... az vcera! fajny leonardo!
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    COSMIC_MONCHI: to je muj sen.. za 8 let byt psychiatrem, nebo alespon psychoterapeutem, budu na to mit papir :DDDD
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    a uz konec OT, finsko je urcite zajimave tema, ale urcite tam mas i nejake psychedelitectejsi zaziky :)
    COSMIC_MONCHI
    COSMIC_MONCHI --- ---
    DJFRACTAL: na psychiatry bacha... daj ti prasky, na ktere bys nemel chlastat ;o)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    DJFRACTAL: no tak tos posral, teď poznaji, žes to s tim psychiatrem myslel smrtelně vážně
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    DJFRACTAL: už si zase meleš sám pro sebe ty šášku :)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    DJFRACTAL: z těch finských sware words mi běhá mráz po zádech... je dobré se zamyslet nad zastávkou Bílá Hora ("kousíčilinek od Prahy") :)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    CORDELL: Tallin no koment, jako sacovat me na kazdem rohu, jestli nemam CZetu, fakt dik...

Ja sem se "tam" citil dobře... měl jsem tu čest dostat tzv. Stockholm Syndrom i Finskou bílou tmu. A co jako :) Sauna je poslední věc co tě tam ještě probere a vodka co tě dezinfikuje.

Ja su takovy ten připad: ožral jsem se, taka ahoy, třeba na tom kole ani nedojedu a usnu někde ve škarpě. U nás to znamená chlubení se před kundama, tady je všude kousek a ty vrtulníky tu stojí pár kaček... Ve finsku jsi za největšího Idiota, "bohzsmoh zkapat pičo!" :) Velice jednoduše přeložena finska věta...
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    CORDELL: ti darkeri jsou moji "kamosi" a vseci maji doma studia jak hajzl ac jim je treba cerstvych 19... znam se s nima osobne, staci udelat par undergroundovych akci a hned o tobe vi cele finsko, (timto dekuji jistemu choremu finovi ktery na nas poslal vyzbrojene policajty (16 ve zbroji... no jednu tu policajtku sem si pak malem vzal:) ) vedle studia maj saunu, delaji po nocich, i kdyz noc na severu je velice relativni pojem... ja sem musel na poradne nahravaci a produkcni studio pracovat 12 let, ted nemyslim ze sem chodil tahat bedny do tesca nebo pneumatiky u mishelinu, ci smazit pojebane hranolky u strycka pedofila mekdoshe... proste sem delal to co me bavi.. a tim kura nemyslim hranim diska na psyakcich :)

me se v 9te tride zeptala ucitelka fyziky cim chcu byt no a hudebni producent byla pro me jasna volba, uz sem to FAKT vedel.. NEKECAM... akurat kua sem ten pripad co chce vsecko hned no, je to nebezpecne - a nejhorsi srazka je s idiotem, nebo s tim kdo po tobe neco chce a ty mu to nemuzes dat - protoze to nemas! :)

nejake psycko je mi uplne ukradene, problem je v tom, ze k tomu mam personalne - kriticky vztah, neberu to ani vazne ani ze srandy, proste me to bavi a diky psy jsem se podival do mnoha zemi, kde bych si cestu jinak nemohl dovolit (protoze jsem investoval do studia.. ted nemyslim do toho hardwarovesoftwaroveho, ale univerzitniho) :)
    MEA
    MEA --- ---
    A Norsko............... Krása.
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DJFRACTAL: ciwe z tebe taky kloudna veta nevypdne jak je rok dlouhej...kdyby to bylo alespon vtipny, ale neni....:)
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    MIMINO: jo, furt mi lezlo do hlavy recko :D no a jizni afrika je taky studena pekne :) kanada, merikka, rusaci... no proste secko ovlivnuje secko... chaos, caj a studium! :D
    DJFRACTAL
    DJFRACTAL --- ---
    CORDELL: Tampere, Turku, Jyväskylä, Lahti, Lappeenranta, Joensuu, Vaasa, Rovaniemi, Oulu to jsou vsecko mesta rozlohou jako Ostrava

Finu je jenom 5 milionu a jejich zeme je 14 krat (nebo tak nejak) nez nase.
    Vzdalenosti a velikosti vesnic jsou tu uplne o necem jinem, pro ne je daleko z Ostravy do Parize, ale mensi vzdalenosti pro nehrajou zas az tak velkou roli, hlavne si to muzou dovolit
    MIMINO
    MIMINO --- ---
    DJFRACTAL: sever je zaklad, to je stara vec, to ti doslo az ted ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam