CORDELL: ti darkeri jsou moji "kamosi" a vseci maji doma studia jak hajzl ac jim je treba cerstvych 19... znam se s nima osobne, staci udelat par undergroundovych akci a hned o tobe vi cele finsko, (timto dekuji jistemu choremu finovi ktery na nas poslal vyzbrojene policajty (16 ve zbroji... no jednu tu policajtku sem si pak malem vzal:) ) vedle studia maj saunu, delaji po nocich, i kdyz noc na severu je velice relativni pojem... ja sem musel na poradne nahravaci a produkcni studio pracovat 12 let, ted nemyslim ze sem chodil tahat bedny do tesca nebo pneumatiky u mishelinu, ci smazit pojebane hranolky u strycka pedofila mekdoshe... proste sem delal to co me bavi.. a tim kura nemyslim hranim diska na psyakcich :)
me se v 9te tride zeptala ucitelka fyziky cim chcu byt no a hudebni producent byla pro me jasna volba, uz sem to FAKT vedel.. NEKECAM... akurat kua sem ten pripad co chce vsecko hned no, je to nebezpecne - a nejhorsi srazka je s idiotem, nebo s tim kdo po tobe neco chce a ty mu to nemuzes dat - protoze to nemas! :)
nejake psycko je mi uplne ukradene, problem je v tom, ze k tomu mam personalne - kriticky vztah, neberu to ani vazne ani ze srandy, proste me to bavi a diky psy jsem se podival do mnoha zemi, kde bych si cestu jinak nemohl dovolit (protoze jsem investoval do studia.. ted nemyslim do toho hardwarovesoftwaroveho, ale univerzitniho) :)