Ahoj lidi.
Dělala jsem pár let Wing Tsun pod EWTO, skončila jsem u 5. stupně. Přestala jsem z časových důvodů a taky už to začalo děsně lézt do peněz. Teď už je to s časem lepší, WT mi docela chybí a chtěla jsem se zase vrátit do kurzu, ale dozvěděla jsem se, že by bylo třeba si pořídit WT pas, všichni už jsou v novejch "star trek" uniformách a když jsem si sečetla, co bych do toho musela investovat financí, abych mezi ně zase zapadla, tak se mi udělalo mdlo. Hrozně mě to mrzí, protože jsem se tam seznámila s dobrejma lidma, styl výuky mně osobně vyhovoval a taky nechci mít ten divnej pocit, že utíkám od "rodiny", ale prostě mi to už přijde jako taková pyramida a nemyslím si, že by bylo nutný platit tolik věcí. Jak je to mimochodem se zkouškama v jiných WT školách? Jsou a platí se?
Tak bych se vás chtěla zeptat (hlavně těch, kdo jste chodili na tréninky pod EWTO a teď jste jinde), jestli se mezi WT školama v některých prvcích liší ta samotná technika? Jsou ty principy identický, nebo existujou zásadní rozdíly? Je to pořád jeden a ten stejnej bojovej systém se všema zásadama?
Já bych hrozně ráda navázala na to, co jsem se už naučila dřív, nechtěla bych se nic přeučovat. Zatím mi všechno, co jsem se naučila, přišlo krásně logický a fungovalo mi to. Co byste mi prosím poradili?
Díky :)