ROZA1: diskuze s tebou? jasně že jsem celej žhavej :)))
ok, tak ještě jinak - sekce i forma se z velké části skládají z nouzových prvků. jsem v nouzi, pokud: jsem se dostal na vzdálenost loktů, se musím hodně zaklánět, jsem se dostal do páky, jsem centrální linií rovnoběžně (a souběžně) s protivníkovou...
síly svalů. příčně pruhovaných, samozřejmě .) automaticky předpokládám, že začátečníkům bylo názorně ukázáno, jak vypadá použití síly, a jak vypadá "tlak" a "uvolnění"
mně se líbí, že nepoužíváme pojmy "energie z či" a podobně, protože bychom museli začít vysvětlovat co to je, kde se to bere, jak přesně dýchat, a... kdoví kam by to až došlo - začali bychom řešit čakry? .)
teda.. školu jsme sice změnili před 2-3 týdny, ale doufám, že tohle zůstalo - "nám" je imho jedno jak se k výsledku dostaneš, pokud bude "správně"
v turecko-německé větvi nejsme. teď už napřímo hongkong. ve které větvi visíš ty?
tréninkové principy jsou určitě jiné než "reálně-aplikační" .) co se týče cílu a dynamiky úderu
lokty pro žákovské stupně z lan-saa. respektive ten konkrétní dril, co jsme dělali ve wmaa. nesmyslný po všech stránkách. protože lokty jsou řešené v biu-tze mnohem efektivněji
klinč? to je jednoduchý, kdybychom se sešli a já ti ukázal co budu dělat, když mě do něj budeš chtít dostat .)
chápu že chceš vysvětlit spoustu věcí, jenom mi připomínáš pár lidí.. kteří potřebují vždycky rozebírat konvenční pojmy a nepřestanou dokud člověk nezačne mluvit jejich slovníkem anebo se nevyjadřují natolik do detailu přesně, že věc nelze chápat nijak jinak. mám na mysli teda jenom jeden exemplární případ. a extrémní - nepřestane tě přerušovat dokud používáš ve větě zájmena .) možná výjimečně odpustí osobní zájmeno, pokud není příliš daleko od kontextu, ale zájmeno "to" neodpustí ani ve vedlejší větě :) brrrr... zimnice. asi jsem si vypěstoval alergii