• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADětská kniha
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    LADY_MYSKA:
    BEBERA: my ji taky před časem dostali, jako ok, B to celkem baví, ale za ty peníze bych to asi nekoupila. Když už ji ale máme, chci dokoupit nějaké knížky.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    BEBERA: ja se porad tak nejak nemohu rozhodnout, jestli se mi kouzelne pero libi ci nikoliv. Porad vaham, jestli domu koupit, prijde mi, ze zatim neni tolik knizek k nemu. Jako dodelavaji je, ale pomerne pomalu.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MAGGIE: U nás se příbuzní z obou stran navzdory našemu doporučení nadchli kouzelnými tužkami od Albi, takže nakoupili dvě tužky a nějaké knihy k tomu. Knihy stojí opuštěné a děti si na kouzelné tužky nahrávají svoje skřeky a sprosté písničky. Doufám, že to je jen okouzlení technikou, a až je to přejde, budou si taky trochu číst ty knížky...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    U nás přibyly hlavně knížky od Evy Horákové, aby si prvňačka mohla číst sama http://obchod.portal.cz/pohadky-pro-vsedni-den/ a ještě dva podobné tituly.
    Pak nějaká Lidl encyklopedie o těle, ještě jsem ji nestihla prohlídnout, ale děti v ní listují se zájmem. Pak Jaro, které naopak proti mému očekávání moc v kurzu není, a dvouleťák dostal 2 kousky o autech a traktorech
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    U nás například http://www.design-knizka.cz/cz z té mám radost, .oc se mi líbila už předchozí http://www.domek-knizka.cz/cz.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    LADY_MYSKA: pod stromem byl i tenhle poklad


    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Jsem moc rada, ze se mi podarilo detem nepozorovane, kazdy adventni tyden darovat dve knizky. A je mi lito, ze nebyl cas je za ten tyden precist.
    Ale dite je poctive nosilo do skoly a co vim, tak jednu tam i cetli.
    Jednalo se o tyhle knihy
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    a knizky pod stromem

    Detskou kucharku, jak jsem tu jiz predstavovala.

    Pod stromem byl i Dedecku, jeste vypravej, coz je literatura na hrane, nastesti nemusim precitat ja, ale dite cte samo muzi

    no a dalsi knizka z edice "Pribehy se stastnym koncem", ktery se k nam dostal tak, ze si prvni knizku samo vybralo dite v ramci prvniho cteni a od te doby je stale po knizkach poptavka. Nelibi se mi, hned v te prvni naslo se kotatko bylo hromada chyb, cely pribeh divnej a tak, byla bych radeji, kdyby cetla jine knizky.
    Uz takhle doma mame kocku, sovu a ted psa.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    RYBKA: ja takhle donesla do cekarny k doktorce stare cisla slunicka.

    Ted tridim knihovny a uz jsem hromadu zviratkovych knizek a la levne knihy taky vynosila z domu.

    Moc se mi libi tenhle projekt
    OBRAZEM: Jiřinka a Mahenka. Čtenářské lavičky přináší knihy na náměstí - Brněnský deník
    http://brnensky.denik.cz/...rinka-a-mahenka-ctenarske-lavicky-prinasi-knihy-na-namesti-20151009.html
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    a jéje, pardon za tu velikost :(
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    a vůbec - pochlubte se, čím vás Ježíšek obdaroval? my jsme vedle zmiňovaných dvou "pecek" dostali:

    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MAGGIE: Mě takhle lezla na nervy knížka Pepánkova dobrodružství, příšerné příběhy, příšerné vyprávění. A co ti malí nevkusové? Těm se líbila! Musela jsem ji celou dočíst! :(
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MAGGIE: Já tyhle knížky nosím do čekárny k doktorce, tam je člověk vděčnej za cokoli, nebo do knihovny na polici "čtenáři čtenářům" :-)
    Z letošních dárků ale zatím žádná pryč nepůjde.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Nejraději bych zavedla nějaký nový zákon týkající se podomních prodavačů pochybných tiskovin - bohužel jsme k Vánocům (vedle mnou vybraných knih, o kterých si myslím, že jsou kvalitní - např. nově vydaný první díl Harryho Pottera od Albatrosu) dostali i něco tak šíleného jako paperbacková Žabulka a žabík (příběh o žabí rodině, který by vyplodil člověk s nulovou fantazií během jednoho odpoledne) či Pohádky a bajky k povídání (prvotní nápad asi OK - příběhy, na základě kterých se vždy dále procvičuje slovní zásoba dětí v rámci různých navazujících cvičení, ale nejen ty ilustrace k tomu!!!!!). Omlouvám se, ale muselo to ven. Snad jste měli větší štěstí. Vyhazovat knihy neumím, ale v tomto případě se asi postupně dané od nás z domova nenápadně vytratí.. HOWGH.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Jak jste se tu nedávno bavili o těch Disneyovkách, tak u nás teď jedna vede na celé čáře https://www.bux.cz/knihy/194015-pohadky-do-postylky-pro-male-nezbedniky.html
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    JINDRICH: aby jim cílovka mezitím neodrostla. ti, kdo ujížděli na Kašpárcích před lety, už od toho jsou - aspoň v našem fanouškovském okolí - dávno pryč, protože už je z toho moc mainstream
    JINDRICH
    JINDRICH --- ---
    GORMIE: nejde prave o prime utraceni penez, ale (jejich slovy) o komunikaci "klienta" s cilovkou, na kterou bezna reklama nezabira, nebo se ji primo umyslne vyhyba. Ty veci co se daji primo koupit s tematikou či logem kašpárku, to je bezny merch, dost podobny tem co ma kazda kapela. Sam sem jeste zadnou "komunikaci" nepostrehl a vlastne by tak nebyl duvod k nejakemu podezreni. Vsechno co jsem sem o kasparkovi psal vsak zaznelo par let zpet v nekolika ruznych rozhovorech s lidmi z te zminovane agentury pro marketingove magaziny. Mozna se jim jen dosud nezdarilo tento prostor prodat, ci vyckavaji.... kdo vi.
    GORMIE
    GORMIE --- ---
    JINDRICH: Rozumím a souhlasím, já jsem na začátku špatně vyhodnotil pointu toho tvého příspěvku a nevěnoval jsem tomu moc pozornost, takže jsem na to reagoval jen jako na výkřik, že komerce je zlo. Tohle je rozhodně zajímavá věc a je dobré o tom vědět.
    Na druhou stranu, ta koncepce Kašpárka je fakt originální a nezdá se, že by to bylo určeno jen ke ždímání peněz z lidí, protože těch věci, za které v souvislosti s kašpárkem můžeš utratit peníze, vlastně není moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam